Scudo Sports

Aynakol Pantolon yırtıyor

Tunahan_06

Daimi Üye
Tepki
272
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar yeni aldığım bisikletimde truvativ firex aynakol var fakat üzerinde korumalık olmadığı için uzun pantolon-eşofman ile binince yırtıyor bunları ayrıca koruma takmak için de yeri yok.Acaba bu kipada satılan yeşil reflektör bantlardan alıp ayak bileğimize taksak bunu önler mi? Veya bu konuda yapabileceğimiz başka bir şey var mı?

Scudo
Evet, paca bantlari o ise yariyor diye biliyorum..

@Bora Alben

Paça bandları bir nebzede olsa oldukça işe yarar. Ama yinede ufak tefek kirlenme ve yağlanmalara engel olmaz. E kapak taksan bu seferde görsellik zevkime uymuyor. Giyebiliyorsan uzun tayt giy altına. En güzel çözüm bu..

@bumerang

Tayt henüz almadım fakat bisiklete binerken kapri giyiyorum ama okula falan da bisikletle gitmeyi düşünüyorum,paça bantlarını bir deneyelim bakalım.

2 bant kullanarak tamamen çözebilirsin kirlenme ve takılma sorununu. Ama pek estetik durmuyor... Bir tane bileğe, bir tane de 1 karış kadar yukarı takarsan, takma bacak görünümü yanı sıra daha temiz ve güvenli sürebilirsin... Aktarıcıya olsun, aynakola olsun paçan takılırsa yırtılma ve kirlenme iyi ihtimaller yine...

düşmeye neden olabilir, ne şekilde olursa olsun tedbir almakta fayda var.

Kaçtane eşofman,pantolon...Hepsinin paçalarında aynakol ısırık izleri :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
aynakol tarafındaki eşofmanın paçasını çorabın içine sokuyorum olay bitiyo. paçaların aynakola takılması yırtılma bir yana düşmeye sebep olabilir o yüzden tehlikeli.

• Beğen
Tepkiler: Cihan ÜRÜT
Paça bantları hem güvenlik hemde sizin sorununuz olan yırtılma ve kirlenme olaylarının en pratik çözümü.

Hele ki, yaklaşık 2 ay boyunca bisiklet üzerinde olduğumuz yurt dışı turlarımızda.

http://i83.photobucket.com/albums/j319/sonatay/hollanda/DSC_1808_resize.jpg

paçaları çorabın içine sokun :D en kötü durumda bile iş görür... tabi çorap renk seçimi önemli :D

• Beğen
paçabandı iyi birçözüm fakat tak çıkar kaybolur unutulur. en iyisi sağ paçanı kıvır iki kat olsun bitsin ben öyle yapıyorum. Spor amaçlı bisiklet kullanımında eşofman gibi pamuklu kumaşlar soğuk algınlığı yapabilir.

benim mavi bir aşofmanım var kısmet olursa bir foto sunu çekip eklim.ayna ya takıla takıla sol kısmı tamamen yırtıldı artık takılcak bir kumaş olmadığından takılma filan yapmıyor:D
ama iğrenç bir görüntüsü var sokak çocukları gibi geziyorum:)

• Beğen
Sorunuzum cevabını siz vermişsiniz zaten, paça bandı bu işi görür. Ama bunun dışında bişey isterseniz aynakolun üstüne takılan kapaklar var. Yada hem zinciri hemde aynakolu kapatan koruyucu plastikler var. Resimlerini nette bulamadım ancak kendi bisikletçimde var oradan biliyorum.

ben paça bandı kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor.

Paça bandı kullanıyorum.Benim bisikletin ayna kolunca kendinden kapak var ayrı konu ama bantylar iş grüyor.Arkadaşların dediği gibi çift banta takıp arada bir karış mesafe bırakırsan kirlenme ve yırtılma olmaz...Paça bandı kesin çözüm diyebilirim..

@İbrahim Ozan

Sorunu ben de paça bandı kullanarak çözdüm :)

Geri