bilalfidanboy
İstanbul
- Tepki
- 2.327
- İsim
- Bilal Fidanboy
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Ahmet TOPAL bende 2 sezon öncesine kadar kullandığım aynakol 53 *39 rublede 11*25 ti , sonrası ortaya çıkan menisküs ve çapraz bağ doku zedelenmesi sebebi ile beraber baktım ki kullanım alanım ağırlıklı olarak düz yol mantığından uzağım, rotam genelde uzun yol (100-200K) ve doğal olarakda bunun yanı sıra tırmanış olduğundan 50*34 e geçmeye karar verdim,20000K tamamlandı bu aynakol ile bende ikilem arasında kaldım ama tercihimi 52*36 dan yana kullandım(bir sonraki değişim zamanında ona geçeceğim) ek olarakda 28 rubleyi şimdi 32 yada 34 ile değiştirip aradaki artı eksi farkı en azından hem düz hemde rampada tolere ederim
...strava gördüğüm kadarıyla sende tırmanış ağırlıklı rotaları tercih ediyorsun, tavsiye olarak 50*34 candır diyorum ama 52 *36 kombinasyonu 32 veya 34 ruble ile daha mantıklı geliyor tercih tabiki senin
ben en azından kadansı yüksek tutmaya çalışarak hem dizlerimi üzmüyor hemde performans sürüşü yapacağım zamanı gelincede rahatlıkla yapabiliyorum,(geçiş nedenlerimden biride rampada 50*34 +11*28 ile hiç zorlanmadım 52*36+11*32 yada 34 ilede kesinlikle zorlanmayacağım belkide aynı olacak ama en azından 52 ile iniş ve düzde bir tempo yakalayıp biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum)
Hayırlı Ramazanlar..
...strava gördüğüm kadarıyla sende tırmanış ağırlıklı rotaları tercih ediyorsun, tavsiye olarak 50*34 candır diyorum ama 52 *36 kombinasyonu 32 veya 34 ruble ile daha mantıklı geliyor tercih tabiki senin
ben en azından kadansı yüksek tutmaya çalışarak hem dizlerimi üzmüyor hemde performans sürüşü yapacağım zamanı gelincede rahatlıkla yapabiliyorum,(geçiş nedenlerimden biride rampada 50*34 +11*28 ile hiç zorlanmadım 52*36+11*32 yada 34 ilede kesinlikle zorlanmayacağım belkide aynı olacak ama en azından 52 ile iniş ve düzde bir tempo yakalayıp biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum)
Hayırlı Ramazanlar..