Scudo Sports

Aydos turları başlıyor

Serkan Yazıcı

Daimi Üye
Tepki
771
Pazar günleri artık Aydos'a gidiyoruz.Duyduk duymadık demeyin
Buluşma noktası Kaçkar Bisiklet Kızıltoprak şubesi önünde.
Buluşma saati 07:45 (oylamaya da sunulabilir)
Çıkış 08:00
Bostancı sahil yolundan Kartal'a, İDO iskelesinden yukarı (E-5) Kartal Köprüsü üzerinden Yakacık Aydos'a ulaşıyoruz.Arazi sürüşü başlıyor ,zirveye kadar.Dinlenme,beslenme,susuzluk giderme ve geriye dönüş, muhteşem patikalar bizi bekliyor.
Gelecek olan bütün arkadaşlar isimlerini buraya yazarsa sevinirim.

Kask zorunlu unutmayalım,matara da getirirseniz susuz kalmassınız.
Yama takımı, pompa,tamir kiti getirmenize gerek yok teknik destek Kaçkar Bisiklet'ten.

Scudo
Fırsat buldukca gelicem ben Serkan abi...Daha onceki turlar baya zevkli geçmişti :)

bu turlar kaçmaz...Eğer yalovaya antremana gitmez isem kesin gelecem

Serkancım; imzandaki fotoğrafı(belki aynısıdır,yo yo baksana ben makinanın arkasındayım kesin) Hasan Abi'nin makinasıyla ben çekmiştim lem. Ne günlerdi ama di mi?

süper.
yıllardır bir türlü gidememiştim aydos a..
ben de geleceğim fırsatım oldukça..
bu haftasonu gelemem herhal ama diğer pazar gelmeye çalışacağım..
devam edemeyecek olsam da bir kez geleceğim muhakkak.

Foto kış yarışlarından ama kim çektiyse eline sağlık arşivde vardı ekleyeyim dedim,bu senede yarışlara devam
Yallah turbo şeklinde

hım ii güzel de ben avrupa tarafından o saatte nasıl geleceğim acaba

muhtemelen hareket saati 8 gibi olur en erken ilk vapurla kadıköye geçecek şekilde hareket edersen gelebilirsin...biz sabah 8 de belgradta olabiliyoruz icabında...

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
görüşmek üzere Aydos Yolcuları

Bu haftaki aydos turu keske iptal olmasaydı havada guzeldi sabah erkenden kalkıp hazırlanmıstım tam cıkacakken haber geldi :(

Bu haftasonu Aydos turu duzenlenecek mi acaba şimdiden geleceklerın haberı olur hem...:rolleyes:

selamlar;

bende bu hafta içi aldım bisikletimi ve kış gelmeden birkaç geziye katılmak istiyorum. bu hafta sonu ( 24 Eylül ) Aydos gezisi düzenlecek mi acaba.?

Geçen hafta gittik ama bu hafta gitmiyoruz ;oruç başlıyor artık pazar günü.Gitmek isteyen arkadaşlar için buluşma yeri olabilir Kaçkar Bisiklet. Erkal organize edebilir bu ayki turları gönüllü olursa tabi:D

Tabı kı organıze edebılırım ancak orman ıcındekı parkur rotasını bilen birisi olmadıgı surece ben karıstırırım uzun suredır gitmedıgımden dolayı...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yazıcı
Kaçkar Bisiklet'e artvinden kucak dolusu slmlar.aydos turlarına ist.e gelince katılıcam.hiç merak etmeyin.artvinde hersey güzel.kendinize iyi bakın.bayramda veya daha sonra görüşmek dileğiyle.byeee

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yazıcı
Ramazan bitince Serkan abi butun turları duzenleycekmiş hem organize eden kişi olarak hemde parkuru bilen biri olarak...bi 15-20 gun kaldı yani :) :)

selamlar aydos turlarına katılmak istiyorum :)
tur ne kadar sürüyor yaklaşık olarak
bide katılan arkadaşların profesyonellik durumu nedir
yanlış anlaşılmasın gelip ayak bağı olmak istemediğimden soruyorum

Selam Wolverine
Buaralar ramazan dolayısıyla turlar yapılmasada oncekı turlara gore soylıyım.Tur ortalama molalarıyla bırlıkte 3-4 saat suruyor.Kımı zman tempolu olabılıyor kımızı zamanda yavas olabılıyor.Yarı-profosyone arkadaslar katıldıgından zevkli geçiyor.Kesinlıkle geride kalman gibi birşey olmaz Serkan abi en kotusunden beklıyo (kı tum parkuru o belırleyebılıo ) :)

Geri