selimmerdan
Üye
- Tepki
- 146
çok değil bundan üç ay önce yaw ben bu fsyi aldım da nerde kullancam diye arastırıp adaya bilet alırken, polonezde bmx parkurunda air almaya calısırken tesadufen yolum aydosa dustu, ufaktan bi bir saat kadar dolaştım dedim burda kullanabilirim ben bu makineyi destekleyen de oldu desteklemeyende herkeze cevabım soyle oldu; gittim bauhausdan 30tlye kürek aldım; ben gidiyorum bisiklete binmek isteyen gelsin dedim. ilk gün sertanla beraber rampa yapmaya calısırken yanaşan iki jeepteki orman yetkililerinin de izin verip bizi desteklemesiyle orda sadece kürekle rampa değil aynı zamanda istanbulda downhill mtb sporununda temellerini inşa ettik. bi gun sonra oktay ve murat kardeşlerimin de katılımıyla dozer kiralayıp
slopestyle parkurumuzu hazırladık. daha sonra ormanın diger tarafına gecip google map haritasıyla neredeyse butun yolları dolaştık ve rotalarımızı belirledik.videodali parkurlar dh yapmak için buldugumuz rotalar henüz orlara bir şey inşa edecek zamanımız olmadı, planları hazırladım parkurları geliştirmek için bu haftasonu kısmetse kazma kurek bahce makasıyla girişecegiz.
videoyu kendim hazırladım, aslında cekimleri go pro hd hero ile yaptım fakat netbookumun işlemcisi onları editlemeye yeterli olmadığı için boyutlarını kucultmek zorunda kaldım.
herkeze iyi seyirler.
(link)
slopestyle parkurumuzu hazırladık. daha sonra ormanın diger tarafına gecip google map haritasıyla neredeyse butun yolları dolaştık ve rotalarımızı belirledik.videodali parkurlar dh yapmak için buldugumuz rotalar henüz orlara bir şey inşa edecek zamanımız olmadı, planları hazırladım parkurları geliştirmek için bu haftasonu kısmetse kazma kurek bahce makasıyla girişecegiz.
videoyu kendim hazırladım, aslında cekimleri go pro hd hero ile yaptım fakat netbookumun işlemcisi onları editlemeye yeterli olmadığı için boyutlarını kucultmek zorunda kaldım.
herkeze iyi seyirler.
(link)