Ayakkabı ( SPD )

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
381
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Online olarak istanbul -ankara 'dan spd ayakkabı almak istiyorum .. Malum net üzerinden olucak . Bu ayakkabı numarasını verirken neyi baz almamız gerekior..
Yani sidi almayı düşünüyorum fakat numarayı 42 mi vereyim .. Biliyorum cogunuz ayakkabıyı denemeden ayagına giymeden alma diceksiniz ama diger sekilde ankara yada istanbula gittimi varsayarsanız minimum bi 100 ytl harcama cepten cıkıcak .. Varmı bu işin bi püf noktası ..

Örnek olarak shimano 42 numara adidas 42 numaraya esdeger vs.

Scudo

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
sidi kullanan birine gerçek ayakkabı numarası ile spd numarasını sorarsan farkı yakalayabilirsin.Shimano senin de dediğin gibi adidasla uyuyor.

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
381
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Birde bu shimano ayakkabılarla egg beater pedal bir sorun yasarmı .. Hani ayakkabıyı alırken en uygun pedal modelinide belirtior shimano , buda bnm için bir soru işareti .. ???
Bu arada sidi kullanan varmı acaba forumumuzda :)

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.444
Ayakkabıyı mutlaka deneyerek almanızı öneririm, uzunluk yanında üst ve yan genişlik de farkediyor modeller arasında.

Shimano tarafından önerilen hangi ayakkabıya en uygun pedal modelini fazla önemsemenize gerek yok (bu sadece üst model ayakkabı alanları üst model pedala yönlendirmek için veyahut tam tersi), yola-yol ayakkabısı, mtb pedala mtb ayakkabısı olduğu sürece sorun olmaz...

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
381
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Şansımı denemek için bi Northwave Rockster sipariş ettim 43 numara . Normalde 42 numara ayakkabı giyerim ..

Buda demekki northwave de alırken bir numara büyügünü isticekmissiniz ...Aynı shimano mantıgı ...

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
361
Bisiklet
Colnago
benim bildiğimde giydiğin ayakkabı numarasından bir büyük numarası söylemek en doğrusunu yapmışsın...