Scudo Sports

Ayakkabı Çizim/Boyama Yapıyorum

Scudo
Harikasın bende instagram'da uzun zamandır takip ettiğim yaskarakaya 'nın yaptığı çizimleri çok beğeniyorum.
Hatta yol bisikleti kask ve ayakkabılarımı gönderecektim bir türlü vakit olmadı.Kendisi ilk kez gördüğü yol ayakkabısı
ile çalışmayı çok isterim demişti.Ama senin çizim de güzel olmuş.İnşaallah iyi işler başarırsın.Hatta sana yollarız

:D kolay gelsin.Saygılar.

Ben de sandım ki, işsizlik canıma tak etti, aldım bir sandık, ayakkabı boyacılığına başladım 😂

Ben de başlığı görünce genç bir kardeşimiz bisiklet parası biriktirmek için ayakkabı boyacılığına başladı herhalde diyerekten girdim ne yalan söyleyim :komik: Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu sefer de çakma Nike ayakkabıyı orjinale dönüştürmeye çalıştım. 😁 Bu arada çalışmalarımı Youtube kanalıma da yüklüyorum. Destek vermek isteyen arkadaşlarımı izlemeye beklerim! 🥰

C9AA85DF-0AC4-431F-8F4D-C51331CBB394.jpegBB3D042A-98CA-49D6-88C6-DE94E80CDD80.jpeg5B4E0639-0BEE-48F3-96A3-351B13385441.jpeg12AF847C-9C5A-4266-AFB6-A6B0EBE2A557.jpegACDF1381-E6D8-4770-A4C6-9D1D4AF6EC73.jpeg
İzlemek isteyenler için;
(link)

Türkiye de de var.Bu arkadaş boyuyor hem de 10 numara.Kendisine yol bisikleti ayakkabısının fotosunu attım bayıldı.Ama göndermeye vakit olmadı.
Bir kişi göndermiş sanırım onu boyadı mı bilmiyorum.İnceleyin sayfasını.

(link)

@BerkEvren bu çizimleri görmüştüm.. Kim bilir belki biraz daha kendimi geliştirirsem bu tür işler yapmaya başlayabilirim.

@Serkan Mıstınoğlu çok teşekkür ederim.

@scottrek kendisiyle arada sırada mesajlaşıyoruz. Onun yanında ağır acemi olmama rağmen yaptığım çalışmaları beğenmişti.

@chizer.adam kanala abone oldum çok güzel çalışmalar emeğine sağlık

Geri