Hüseyin ARICAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 88
Sr Suntour Axon maşamı havalı maşa aldığım için satıyorum. Maşada lock-out sistemi yoktur sağ hazne boştur. Sertlik ayarı mevcuttur. Şaft boru uzunluğu 16,5 cm'dir.
Fiyat: 100 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
Sr suntour marka eski bir model olan maşa da satılıktır. 1 yıl önce ikinci el olarak almıştım hiç kullanmadım. Maşa beyaza boyanmıştır. Ev taşıma esnasında boyasında bir miktar dökülmeler olmuş. Resimlerde durumu görünüyor. Şaft boru uzunluğu 19,5 cm'dir. Üzerindeki no-name fren takımı ile gönderilecek.
Fiyat: 30 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
Zoom gidon ve gidon boğazını birlikte satıyorum. Görünüş olarak orta halli. Yanında no-name elcekler gönderilecek. Gidonun uzunluğu 54cm dir.
(link)
(link)
(link)
Deore ruble çok temiz kullanılmıştır. En fazla 200-250km kullanıldı. 11-34 dişlidir.
(link)
Alivio arka aktarıcının çalışmasında herhangi bir sorun yoktur.
(link)
Fiyat: 100 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
Sr suntour marka eski bir model olan maşa da satılıktır. 1 yıl önce ikinci el olarak almıştım hiç kullanmadım. Maşa beyaza boyanmıştır. Ev taşıma esnasında boyasında bir miktar dökülmeler olmuş. Resimlerde durumu görünüyor. Şaft boru uzunluğu 19,5 cm'dir. Üzerindeki no-name fren takımı ile gönderilecek.
(link)
(link)
(link)
(link)
Zoom gidon ve gidon boğazını birlikte satıyorum. Görünüş olarak orta halli. Yanında no-name elcekler gönderilecek. Gidonun uzunluğu 54cm dir.
(link)
(link)
(link)
Deore ruble çok temiz kullanılmıştır. En fazla 200-250km kullanıldı. 11-34 dişlidir.
(link)
Alivio arka aktarıcının çalışmasında herhangi bir sorun yoktur.
(link)