Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@gökhan öztürk

Gökhan sen bilgisaycıydın bilirsin bu işleri bi el at bakalım madem seninkide gitti yakalamaya çalışalım kimmiş neyin nesiymiş?!

Scudo
ahmet biz ta piyasadayızda kanka bu herif profosyonel aga zaten ben o kadar tecrube yok ben evrakcıyım firmada hacii kafaya taksam indiririmde var elemanlar hatrı sayılır cocuklar ama boş ver yeni açtım zaten msn

@okan-sea

Evet, o kamera istegini kabul ettiginiz anda is bitiyor. :Skull-175 :Skull-175

@gökhan öztürk

Büyük bi ihtimal benimde bikaçgüne kadar geri alıcağım ama olsun sonuçta bisiklet camiyasına dadanmış biri inşallahy elime geçer...

Ahmet dostum dün senin mail adresini geri aldığını bilmiyordum,msnden senin hack'lenen mailden mesaj gelince biraz kötü konuştum,konuşmazsam zaten kendime karşı güVenim sarsılırdı bu sebepten dolayı sarf edilen kelimelerin hiç biri sana değildi tamamen ona idi o kendini biliyor,buraya yazmamın sebebide sana karşı olan saygımdandır,seni kırdıysam özür dilerim..

@hızlı

Dostum olurmu öyle şey hiç özür dilemene hiç gerek yok hem ben sana çok çok teşekkür ederim sen bu konuda yani orada saymakla çok haklısın inan senin yerinde bende olsam aynı şeyi yapardım sonuçta o saydıkların benim maili çalan kişiye olduğunu ve benimde hakkımı savunduğun için sana sozsuz teşekkür ederim. Dostum benim iyiki senin gibi güvenilir arkadaşlarım var! Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu haftada antremansız geçicek gibi her hafta asynışey oluyor hafta içi mükemmel haftasonu yağışlı veya kötü Geçen hafta soğuk olmasına rağmen çıktık aslında soğuk olması bizim için önemli değil ama yağmur yağıyorsa yol bisikleti gitmez.. Kısmet haftaya diyelim.!:(

aga mevsimler birbirine girdi meteroloji bakma sen belki on numara hava olcak dur bakalım YOL CAMİASINA SELAM OLSUN

@gökhan öztürk

Abi öyle bişi olsa hiç durmayacaz inşallah olur ama genelde bu tarz havalarda sabah kalkıp havaya bakıp çıkma kararı verdiğimiz için dediğin gibi şimdiden bişey dememek lazım ama hadi bakalım hayırlısı...

antreman yapılabilecek sağlam arabası az olan bi parkur var mı.
bakırköye yakın tabi.
üstatlarr size sesleniyorum.

paslandık valla ya pazar günü çıkalım yaa bakırkoy-sarıyer falan iyi olurdu

Geri