Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
selam dagci ve simonugur, ve diger arakdaslar. havalar sogumadan avrupa yakasi olarak birseyler yapalimmi ? gerci yagmurlu da olsa benim icin farketmez ama yinede gunesi tercih ederim, :)

Selam arkadaşlar Ben de Beşiktaştayım, beni de aranıza alın :D
Bu arada hafta içi kimler binebiliyor avrupa yakası ? Turkeyexpert in dediği organize olmak iyi olacak sanırım havalar binilmez hale gelmeden...

selam millet.
ben otel isiyle ugrasiyorum, kis geldigi icin her gun bosum diyebilirim, 1 saat icinde bulusma noktasina varabilirim ,sadece hafta sonlari biraz yogun oluyorum, plani olan varmi ?
hakan

güzel olurdu ama bende hafta içi binemıyorum tabıkı çalısıyorum
hafta sonlarıda hava ıyı olursa bınebılıyorum

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
selam millet
bugun kaptin bisikleti attim kendimi sahile. bakirkoyden sultanahmete kadar gitmisim. bakirkoye geri donmustumki, bahcelievelrden tolga aradi. beraber takilalim diye. onu bekledim tekrar bir yenikapi yaptik , eve donudugumde tursum cikmisti. hava sicakligi cok guzeldi. pazar gunu sabah 8 de. belgradda olacagim. Herkes katilabilir. biraz pas atalim ne dersiniz. ?:)

Selam Hakan Abi (turkeyexpert2000). Ben de Küçükçekmece'deyim. Acaba yarışa nasıl ulaşmayı düşünüyorsun? Pedallayarak mı? Eğer yarışmak için gideceksen sanırım Bikeandoutdoor minibüs falan kaldıracak geçen seneki gibi. Çünkü yarışacaksan pedallayarak gitmek performansta sorun yaşatabilir yarışta.

sercan ben pazar sabahi 8:45 gibi bakirkoy den esim ve oglumla hareket etmeyi dusunuyorum- arabayla - istersen katil bize , ama gec kalmaman lazim. ben yarismak amaciyla degil maksat antreman olsun diye katilacam,
sonuncu olmassam super.. telim 0 532 262 32 93 ariyabilirsin. yada mesaj at.

ya millet. dagci , hakan the rider. ve diger arkadaslar. cumartesi oglene 25.11.2007 ( :) )dogru fazla gec kalamadan bir belgrad daha yapalimmi ? ne dersiniz ? teli yazmistim yukari ama yine vereyim
haydi bre. :))))

Merhaba, ben ctsi dinleneceğim ertesi günkü yarış için eğer siz giderseniz dönüşte uğrarsanız Kaçkarın açılışı var ben de 4-5 gibi orda olacağım, olmadı pazar sabahı belgradda görüşürüz artık ;)

@dagci

Kış geldi böyle oldu bakalım hafta sonu havaya nasıl olacak kaçalım biyerlere Akşama görüşürük...

ok kaçarız da ama ben hastayım yanı havalardan geçen hafta yüzünden olacak

• Beğen
artık havalarında durumu belli sadece öglenlerı bıraz sıcak iyi hava için baharı beklıyeceğiz ama hava güzel olursa cikarız

• Beğen
avrupa yakası: bugün belgrad a gittim sabah bindim öğlen dinlendim öğledensonra bidaha bindim eve geldim 2 saatte bisikleti yıkadım aldığım günden temiz oldu, bugüne doyamadım, şimdi accuweather ve windguru sitelerine girip hafta içi hava durumuna baktım perşembe 07aralık2006 hava az bulutlu sabah 9 öğlene doğru 12 derece olacak ,gelmek istiyen olursa ataköyden arabayla gidicem ( perşenbeye kadar olumsuz bişi olmazsa ) ilgilenenlere duyrulur..!!!!

Geri