Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@simoniuğur

iyi ki haftasonlarım var ( c.tesi + pazar ) yoksa bisikleti sadece rüyamda görürdüm :D :)

Scudo
Arkadaşlar hadi ayın 27'sine plan yapalım...
Bakın 10 gün önceden sölüyorum :D herkes rahat rahat işlerini ayarlayabilir :p

@sGonzales
Kacda paydos yapıyorsunuz,Allah aşkına ben o saatte gunu yarılıyorum daha bir o kadar daha var paydosa (bazen).Saat 17.30'da paydos etmek ne guzel bisey.Su an saat 22.13 ve ben hala isdeyim:(

@mehmet_svm

Allah kolaylık versin...
Bende babama bi sürü dır dır yapıodum hadi çıkalım hadı çıkalım dıe utandım sımdı normalde 15,30 en gec 16,30da cıkıos... ama gerçektende işimiz bitio yani yarım bırakmıyoz işi

UYAN Avrupa UYAN.Bakınız herkşler turlar düzenliyo.Konya da bile organizasyonlar yapılıyo.Biz hala bir araya gelip doğru düzgün tanışmadık bile.Hadi artık uyanalım ve bişeyler yapalım.

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
@hcyoldas

İşte sorun buya burası avrupa yakası herkez işinde gücünde valla benim bisiklet gelene kadar tura çıkamıyacağım sanırım biran önce gelsinde orman içinde mükemmel parkurlar var görün bak ne macera yaşıyacağız..

@hcyoldas

Walla bende sabırsızlıkla bekliyorum aslında şu anda da bisiklet alabilirim ama istediğimin gelmesini bekliyorum..

@sGonzales

Bencede istediğinin gelmesini bekle abicim.Şimdi alırsan belki ondan daha iyi bile olacak.Ama sonra hep o istediğinin pişmanlığını duyacaksın.Keşke onu alsaydım diye.En iyisi biraz daha sabret istediğin olsun.

@hcyoldas

Önce yapılması gerekn günü kararlaştırmaktan başlayalım mı? Hadi arkadaşlar bizde yapabiliriz. Biraz hareket lütfen ...

Arkadaşlar ben bu akşam 20:30 veya 21:00 gibi Z.burnu sahilinden Yenikapı feribotlarına kadar gideceğim. Yavaş yavaş deniz havası alarak. Gelmek isteyen arkadaşlar varsa beni yanlız bırakmamış olurlar.

@sGonzales

ii ii ben gittikten sora yani...
Artık napalım bende bi dahaki yaz katılırım size... :(

@huseyinsak

Katılmayı isterdim ama ben tekeri tamir ettikçe yama açılıyo... kendi yapıştııcısı bitmişti japon yapıştırıcı kullandım ama ne hikmetse tutmadı...

@trinitrotoluen

Arkadaşlar hadi ne diyosunuz...?

Bakın 9 gün kaldı :) Hatta tur organizasyonu kısmıda koyayım belki anadolu yakasındanda gelmek isteyen olabilir...

yama setinin yapıştırıcısı özeldir japon yapıştırıcılarına benzemez..

@çağatay_çankaya

Ewt işte setin içindeki bitti bende japonla denedim denemez olaydım :D

Geri