Arkadaşlar burdan o bayan arkadaş olarak hepinize cevap verme hakkımı kullanıyorum. O kadar gün birlikte o insanlarla tur yapınca, aynı çadırda kalıp, aynı ekmeği paylaşınca inanın iyice kanka oluyorsunuz. Ben de onların erkek arkadaşıymışım gibi neler yapmadılar neler. Bırakın tri'nin pişik kremi istemesini, Kızılırmak'ın yanında foto çekerken Kevs biz işerken fotomuzu çekseneee bile dediler pişkin pişkin. Ama ben ne dedim. 'De geth'in işinize Evet benim de o turda yok yoktu çantamda. Ama tur boyunca bana ne gerek var niye getirdin dedikleri her şey lazım oldu. Bir şey lazım olup kendi aralarında söylendiklerinde cevap her zaman aynıydı. Bende var. Ha bu arada pişik kremini turun üçüncügünü almıştım. O bende yoktu yani. E sele bu. Bayanı erkeği dinlemiyor. Sürte sürte belli bi zamandan sonra sizi de yakar bizi de hahahaha
Yoo allahtan fotografçımız kenan arkadaşımızdı
Ztn dijital mak. olduğundan yaptırma gibi bi sorun doğmuyodu ortaya
Biz o sayede o turda ne resimler çektik
Walla uludağa çıkarken yanınıza sırt çantasından ziyade motorsikletli bi arkadaşınızı alın ya o virajları çıkmak insanı acayyip sıkar bide yüklü of of of ben inerken sıkıntıdan patlamıştım..
Bakın hepiniz gördünüz.ANADOLU lularda konu açmışlar.Biz onlaqrdan aşağımı kalacağaz.Tabuki kalamayacağaz.Peki nasıl kalamayacağaz.
Tabi bu işin şaka kısmı.Kimselerle yarışmaya ihtiyacımız yok.Anadolu daki arkadaşlar haftanın belli günlerinde sabit turlar düzenliyo.Bizde Avrupa yakası olarak artık böle turlar organize etmeye başlamalıyız diye düşünüyorum.Acaba herkes aynı fikirdemidir.
Walla 38-40 Km Sarı yayla Ama Zirve 55Km Bildiğim kadarıyla ama çok virajlı virajları içten alırsanız mesafe azalır ama dıştan alırsan o Kötü Bide köpeklere dikkat edin sanırım sabahta erken çıkacaksınız valla acayyip kovalıyorlar..