Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@Cevat_Genc
selam Cevat benım yasım 26.5 :) ve 12 yıldır gercek anlamda bısıklet kullanıyorum bır yol bısıkletcısıyım ve bır cok yarısa gırdım,sana tavsıyem KASK ve ŞORT(tayt) kesınlıkle kullan he bırde ''eldıven'' bızım şortumuz takvıyelıdır ve kesınlıkle bısıkletın uzerınde cok rahattır aksı halde ne olur ambıyane tabırle maymun kıçı gıbı olur ve cok rahatsız olacaksın ben kısa mesafede bıle kullanıyorum,eldıvende kullan cunku bısıklet dustugunde ellerını yere koyarsın ve olan eldıvene olur.benım gecen sene 17 mayıs da gecırdıgım kazayı simaniugur,dagci,sgonzales cok ıyı bılırler . sana sıddetle tavsıye edıyorum!!!!.... KASK,SORT,ELDIVEN kesınlıkle kullan

Scudo
tayt üstüne şort giymeyi bende düşünüyorum..ama kısa şort bulamıyorum bulsam bile deniz şortu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: dagci
@okan-sea

Ben tura çıktıgımda tayt kullanmamıstım ve tabi ilk turumdu pişik oldum :D allahtan bi bayan arkadaşta vardıda onda pişik kremi vardı :p

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
@çağatay_çankaya

Walla turun başında hanım hanımcıktı kendi suluğundan su bile içirmiyodu ağzımıza değdirdiğimiz için :D
Ama turun son günü kafasını yalaklara sokuyodu, bizim suluklardan su içiyodu, küfür ediyodu :D, yerlere yatıyodı, vs, vs, vs.... (bu kişi kewserseri :D)

@çağatay_çankaya
sen benı yanlıs anladın ben sort derken tayttan bahsedıyom bızde aynı anlama gelıyo yanı ''bısıklet şortu '' tayt gıyıyorsun ustune sort olmaz cunku ruzgar alır ve senı yavaslatır

Günadın Arkadaşlar Güzelbir Gün Daha Başladı Herkeze İyi Çalışmalar Bol Kazançlar Muhabbetiniz ve Pedalınız Bol Olsun...

@trinitrotoluen

İyi cesaret helalolsun valla ben olsam istiyemezdim ya...

@sGonzales

abi kadında yanında pişk kremi taşıyormuş bence buda komik bi durum...:D

@çağatay_çankaya

Sanırım arkadaşın dediği uzun bir tur 2-3 günlük o zaman tabikide yanında pişik kremi taşımak gerekiyor.. Yoksa bide şort giydiyse valla yolda kovboy gibi yürür..:D

@çağatay_çankaya

Tur olarak bakıldığında bencede bulunmalı ama kadınlar olarak bakıldığında çantalarında yok yok bilirsiniz

@frtsngz

Sadece bayanlar değilki biz erkeklerinde olması lazım bu sporu yapıyorsak herşeye hazırlıklı olacaksın nasıl yanına iç lastik alıyorsun bisikletin için kendin içinde bişeyler yapacaksın..!

@sGonzales

Sporda muhakkak ki alınacaktır ama spor dışındaki günlük hayatta bavul gibi çanta taşıyan kız arkadaşlarım var ve içinde ne ararsan var :D

@frtsngz

Tabiki bu konuda bayanları geçemeyiz onların huyu suyu belli olmuyor bazen bavul gibi çantayla dolaşıyorlar bazende cep kadar çantayla...

@frtsngz

valla haklısın kız arkadaşımın çantasından biliyorum... bi ben yokum içinde

arkadaşlar bu hafta sonu ne yapıyorsunuz varmı bi aktivite

c.tesi günü ben sabah 5te dışarı çıkıp turlayabilirim öğle 12'ye kadar isteyen bana katılabilir.

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
Geri