Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Sevgili arkadaslar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.2ay once Carraro rc32model bir yol bisikleti aldim.Bisiklette genel olarak sorun yoktu. Benden goren bir arkadas daha ayni urunden siparis verdi fakat gelen urun cokk farkliydi. Accel bisiklete mail atip bu farki sordugumda benim bisikletin 2012 arkadasimin 2014 model oldugunu ogrendim.Toptanci elinde 2 yildir bekleyen urunu bana 2014 fiyatiyla satmis. 2014 MODELDE bir cok komponent daha iyi.Mesela fren bende allogha 2014 de shimano. Vites boya agirlik hersey daha iyi.2014 MODELDE. Accel bisiklet sucun toptanciya ait oldugunu soyluyor.Toptanci ise 2 yil model farki onemli degil diyor.Sizce ne yapmaliyim.Kandirildigimi hissediyorum

Scudo
Resmen dolandirilmissin, toptanciyla hic kafani agritma git polise hakkinda dava ac. 2012 ile 2014 arasinda iki model, nedemek ikisi de ayni. Bu durumda seni dolandirmayi gectim hala kandirmaya devam ediyor.
Ben hic gözünün yasina bakmazdim ve hakkinda dava acardim.

Zorlamasam ne demek, böyle kisilere acimayacaksin. 2012 mosel bisikleti en yari fiyatina vermesi gerekiyordu ve 2012 oldugunu söylemesi gerekiyordu. Adamin accel lisansini bile elinden almasi gerekiyor. Bu durum almanyada olsa dükkanini bile kapatirlar. Direk hic acimadan mahkemeye verin olsun bitsin. :in:

Arkadaşlar mümkünse aranıza katılmak istiyorum :( Bir süredir bisiklet arıyorum bir türlü karar veremedim evdeki 10 yıllık emektar artık beni bırak diye bağırıyor:) bir yerini tamir ediyorum başka yeri arızalanıyor. Bende artık kendime yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Bütçem sıfır bisiklet için 400 civarı, ikinci el bisiklet için ise 250 civarı (nakit çıkarma konusunda sıkıntılıyım da). Kriterlerim arasında vitesler biraz kaliteli olsun üzmesin beni, kadro alüminyum olursa sevinirim. Çok fazla dağ bayır çıkmayacağım ama ön amortisör olması tercihimdir. Özellikle forumdaki bisikletini değiştmek niyetinde olan ve satmaya karar veren arkadaşlar olursa kriterlerimi yazdım yardımcı olursanız çok sevinirim . teşekkürler.

Hoşgeldiniz foruma :rolleyes: Bütçeyi biraz artırabilme olanağınız varsa seçme şansınız da artacaktır.İkinci ele yönelebilirsiniz veya sıfır alıp binmek istiyorum derseniz Salcano NG 650'nin 2013 modellerini pazarlıkla zorlayabilirsiniz.

Hoşbulduk:) altta linkini verdiğim ürünü buldum fakat kadro boyu konusunda sıkıntım var boyum 1.85 bisikletin kadro boyu 22". Büyük gelip kullanamama riski göz önüne gelince almadım ama donanım olarak çok iyi gözüküyor.Yardım edebilir misiniz?

(link)

@Okan Y.

Kasklarımız mevcut zaten efendim.
İyi günler.

Herkese iyi aksanlar .. Ben güzel bir yaris bisikleti ariyorum eski modeller degil yeni modeller .. İstanbul ici elden alacagim.. Hayirli gunler ..

Türkçe'de benim bildiğim kadar bir selamlama veya karşılama hitabı yok. o nedenle, ya farsçadan apartma merhaba ya da arapçadan alıntı selam kullanılıyor. sahi neden Türkçe bir selamlama yok merak ettim. iyi günler olabilir mi mesela? bana selamın aleyküm diyene ben aleyküm kem küm diye yanıt veriyorum ve olaylar gelişiyor.

@oguzhan kuyucu

Ve aleykümselam. Kolay gelsin.

@Mehmet Levent

Aleyküm selam diyebilememek çok acı. Yani dilin dönmesi açısından acı. Bi kâğıda yazıp biraz tekrar ederseniz diliniz döner bence. Dönmüyorsa da zorlamayın. Selamın nasıl verildiği veya alındığının pek bi önemi yok. Önemli olan selam verip alırken ne niyette olduğun.

@Mehmet Levent

bir hadiste efendimiz diyor kı.(aranızda selamı yayın) ve bu selamda ıyı gunler olarak geçmıyo.(esselamu aleykum ve rahmetullahı ve berakatuh)olarak geçiyo.manasıda allahın selamı,bereketi ve rahmeti sizin üzerinize olsun demek..bundan daha güzel kelam var mı?saygılar.

iyi günler de good day,have a nice day'den devşirme

ve aleykum selam.

Geri