Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@Sinan ÇELİK

Bu kolonlar acaba bluetooth lu olanlardanmı.

Scudo
:) hayır creative'in 2+1 inden bozma bir sistem.tabi bisiklet üzerinde aküde var.ön ve arka ışıklar led(gezide hurdaya dönmüş iett lerden birinden sökülen ledlerle yapılmıştır.)karşıdan gelenin ''araba mı lan bu'' dedirten ışıkları var.aslında bu bisiklet florya ve civarında oldukça bilinir.gizli hayranları bile olduğuna inanıyoruz =))

Bisiklet bisikletlikten cikmis, bunun daha hayranligimi kaldi ya. Oldu olacak klima falanda taksiymis keske. :eek:ut:

manyak birşey yapmışsıınız ya görüntüleri atar mısınız

Aslen motosiklet sevdalisiyim, Rusyadan Avusturalyaya kadar pek cok yere motorla seyahat ettim, gecenlerde gözüme bisikletli bir grup takildi ve neden olmasin dedim sonucta daha kisa turlara cikmak ve sehir ici icin ideal olabilir diye düşündüm, Trek x caliber 7 aldim , lastiklerini hem asvalt hem duzgun toprak yola uyumlu olaniyla degistirdim ve onumuzdeki gunlerde yolllarda karsilasmak dilegiyle, tekeriniz hep düz bassin :)

Aramıza hoş geldiniz...

@Gürkan içli

Hoşgeldiniz. Gerçi burası bisiklet forumu ama motorsiklet seyahatlerinizi yazdığınız bir yer var mı? Ya da paylaşır mısınız? Özellikle Avustralya seyahatiniz çok ilgimi çekti.

Avusturalyadan geleli 1.5 ay oldu yaklasik 2000 fotograf ve 60 saat video cekimi var :) yani saglam kafayla oturup hikayeyi ve fotolari ve hatta videolari duzenlemeliyim , is yogunlugum bitsin hazirlayacagim buraya bir link veririm bakmaniz icin, yada isterseniz www.compassexpeditions.com adresinde charley boormanla birlikte yaptigimiz avusturalya , tazmania turunun fotoğrafları ve hikayesi mevcut... Selamlar

Foruma hoş geldiniz :)

Hoşgeldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

Aramızda İstanbul (Tercihen Avrupa Yakası - Ancak Anadolu yakasıda üyelerimiz mevcut) Grup üyeleri aramaktayız.

Bisikleti bir spor olarak gören ve eğlenmesini bilen. Tecrübeli ve her türlü muhabbete ayak uyduracak. Saygı ve sevgiyi bilecek. Aktivitelere katılacak, kurallara uyacak ve takım arkadaşlarını sayacak, benimseyecek önemseyecek.

Yaş olarak hiç fark etmez ancak belli bir olgunluğa erişmiş olması yeterlidir. (Çünkü 60 yaşındaki abi bisiklete biniyorsa biz ona 20 yaşındaki genç delikanlı olarak bakıyoruz.)

Tercihen pazar günleri boş müsait olup sabah saatlerinde akşam üstüne kadar bizlerle vakit geçirecek ve hafta içide akşamdan sonra etkinliklerimiz olacak bunlara katılabilecek EKİP ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.

(Not: Herkes her tura katılmak gibi bir zorunluluğu elbette olamaz, iş-güç çıkabilir doğaldır. Problem yok bu konuda.)

PEDAL İSTANBUL BİSİKLET GRUBU KURUCUSU VE YÖNETİMİ MERT CEO

Fotoğraf, etkinlik duyuru, video, ve sohbet için facebook grup alanımız.

Ayrıca yaptığımız etkinlik kişi sayılarımız ve binlerce fotoğraf onlarca videolarımız için facebook grubumuzu incelemeniz yeterli olacaktır.

Şu bisikleti Allah'ın izniyle bi alayım inşallah (nikten de tanımışsınızdır) :)

@Ali Ç.

Aramızda görmekten onur duyarız kardeşim,

- (link)

Ali çet***k*ya sanırım, teşekkürler yorumun için.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Bu gruba bende dahil olmak istiyorum. Bisikletimi yeni aldım bende. HAfta sonları ve hafta içi akşam turlarına katılabilirim işyerindeki mesai durumuna göre. Gültepede oturuyorum. Genel olarak nerede toplanıyorsunuz.
Sizin aranızda olmak eminim keyifli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mertceo
gruba dahil olmasakta forma hakkında bilgi alabiliyor muyuz?

biz alabilir miyiz?

nereden aldınız ne kadara alındı vs?

Arkadaşlar Merhaba; Ayın 7 sinde Bayrampaşa dan bu etkinliğe katılmak istiyorum.Bu taraftan gidecek olanlar sabah bir yerde buluşup toplu bir şekilde gidebiliriz diye düşünüyorum.Bu fikirde olanlar görüşlerini bildirsinler lütfen.Yer Berec Mystore olabilir. Bakırköy Botanik parkında saat 9:00 da yarımada turu başlayacak.Görüşmek dileğiyle. Keyifli pedallamalar.

Özelden iletişime geçiniz, cep telefon ile görüşebiliriz. Gültepe ortabayırdan arkadaşımız var size yakın olarak sanırım. Karaköyde buluşuyoruz. İett otobüs durakları arkası. Perşembe günü veya cuma günü gideceğimiz rota ve saat kaçta buluşacağımız bilgisi etkinlik olarak bildiriliyor ve pazar günü buluşuluyor. 10 adet daha formamız baskıda geldiği zaman yeni fotoğrafları koyacağım. Aramıza biraz daha arkadaş alıp sonra alımları durduracağız, bize iyi dostlar lazım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba,
arkadaşlar foruma yeni katıldım. istanbul avrupa yakasında haftada 1 gün (gece 23-04:00 arası) bisiklet turu yapmaktayız. bisikletim ve bizim güzergahımız da aşağıdaki resimlerde. bisikletim ve güzergah ile alakalı yorumlarınızı merak ediyorum.
teşekkürler.
BİSİKLETİM SALCANO CİTY FUN 50 HD
(link)
GÜZERGAHIMIZ
(link)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri