Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@sGonzales

Kewseri bi tanısan...
böle bi arkadaş zor bulunur :D (yalakalıkta yapim arada :p)

@sGonzales

Öyle walla nereye giderlerse yanlarında bi sürü şey...
Bu haftasonu hep beraber uludağa çıkıcaz kewser dün diokı 2 sırt çantası alsam yanıma yetermi acaba yuhh dedik :D

Arkadaşlar burdan o bayan arkadaş olarak hepinize cevap verme hakkımı kullanıyorum. O kadar gün birlikte o insanlarla tur yapınca, aynı çadırda kalıp, aynı ekmeği paylaşınca inanın iyice kanka oluyorsunuz. Ben de onların erkek arkadaşıymışım gibi neler yapmadılar neler. Bırakın tri'nin pişik kremi istemesini, Kızılırmak'ın yanında foto çekerken Kevs biz işerken fotomuzu çekseneee bile dediler pişkin pişkin. Ama ben ne dedim. 'De geth'in işinize:) Evet benim de o turda yok yoktu çantamda. Ama tur boyunca bana ne gerek var niye getirdin dedikleri her şey lazım oldu. Bir şey lazım olup kendi aralarında söylendiklerinde cevap her zaman aynıydı. Bende var. Ha bu arada pişik kremini turun üçüncügünü almıştım. O bende yoktu yani. E sele bu. Bayanı erkeği dinlemiyor. Sürte sürte belli bi zamandan sonra sizi de yakar bizi de hahahaha;)

GÜNAYDIN AVRUPALI BİSİKLET DOSTLARI.HERKESE İİ ÇALIŞMALAR BOL KAZANÇLI VE İŞDEN SONRA BOL PEDALLI GÜNLER DİLERİM:

:unsure: Günaydın arkadaşlar... Kewserin yaptığı yorumdan dolayı utandım bak şimdi :unsure:

@trinitrotoluen

Eh sizde biraz utanmayı hak etmişsiniz yani.....ken foto felan :D .

@hcyoldas

O zaman normal geldi :D zaten nası söleyebildik onuda bilmiyom :D
Ama zaten o olayda kewsere bizim arkamız dönük olacaktı :D:D

• Beğen
Tepkiler: hcyoldas
Günaydın Arkadaşlar Bol Muahabbetler Hayırlı Günler.. Gördünüzmü Anadolu Yakası adında Konu açmışlar Rakibimiz oldu ... :D

@trinitrotoluen

Yok artık be abi bide önün dönük olsaydı.Bide öle bi resimi çekdinden sonra yapdırmak var.Fotoğracı güler adama walla .

@sGonzales

Ewt gördüm :D
Bende ankara için açmıştım şimdiden tanışalım ankaraya dönünce gezeriz falan die ama pek ses seda yok :)

@hcyoldas

Yoo allahtan fotografçımız kenan arkadaşımızdı :D
Ztn dijital mak. olduğundan yaptırma gibi bi sorun doğmuyodu ortaya :)
Biz o sayede o turda ne resimler çektik :p

@trinitrotoluen

Walla uludağa çıkarken yanınıza sırt çantasından ziyade motorsikletli bi arkadaşınızı alın ya o virajları çıkmak insanı acayyip sıkar bide yüklü of of of ben inerken sıkıntıdan patlamıştım..

@trinitrotoluen

Hayırlı olsun Olurya neden olmasın yeni yeni keşvediyorlardır..

Sayın Avrupalı Hemşehrilerim;

Bakın hepiniz gördünüz.ANADOLU lularda konu açmışlar.Biz onlaqrdan aşağımı kalacağaz.Tabuki kalamayacağaz.Peki nasıl kalamayacağaz.:D :D :D

Tabi bu işin şaka kısmı.Kimselerle yarışmaya ihtiyacımız yok.Anadolu daki arkadaşlar haftanın belli günlerinde sabit turlar düzenliyo.Bizde Avrupa yakası olarak artık böle turlar organize etmeye başlamalıyız diye düşünüyorum.Acaba herkes aynı fikirdemidir.

@hcyoldas

Ben aynı fikirdeim belli zamanlarda turlar düzenliyelimmm...
Anadolu yakasına geçip o turlara katılıp sora geri dönmesi imkansız gibim bişi :D

@trinitrotoluen

Walla 38-40 Km Sarı yayla Ama Zirve 55Km Bildiğim kadarıyla ama çok virajlı virajları içten alırsanız mesafe azalır ama dıştan alırsan o Kötü :D Bide köpeklere dikkat edin sanırım sabahta erken çıkacaksınız valla acayyip kovalıyorlar..

@sGonzales

Yani sadece yokuş yormayacak he bide köpeklerden dolayı hızlanmak gerekçek :D

Geri