avrupa yakası sahil yolu :S

no_name

Daimi Üye
Kayıt
25 Mart 2006
Mesaj
278
Tepki
198
Şehir
sivas
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar çarşamba günü fatihten cevat adlı bir arkadaşımla yola çıktık bakırköye metin bisiklete giderken sahil yolundan gidelim dedik allah kahretsin bu yolu yapanıda araba sürenleride arkadaş sıfır geçiyorlar resmen 50 kere o yoldan gittim belki asfalttan ve hep aynı muhabbet cok byükte bir kaza tehlikesi atlattık bir daha sahil yolundanmı tövbee en güzeli sahilden yayaların gittiği yerlerden gitmek biraz yorucu ama olsun bıktım kardeşim bu istanbuldan ya sinirimden ağlıycam nerdeyse :S:boese157:
 
Scudo

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ekim 2004
Mesaj
3.960
Tepki
5.443
Şehir
Alanya/İstanbul
Doğrudur en sakat yollardan birisi trafik çok vahşi nedense orada ... Geçmiş olsun...
 

huseyinsak

Aktif Üye
Kayıt
5 Aralık 2005
Mesaj
177
Tepki
54
Şehir
Zeytinburnu, İstanbul
Trafik berbat :boese157: , insanlar saygısız , hepsi bu yolda :Ahhh-1660 :bayrak: .

Biz bu kafaları değiştimekte baya bir zorlanacağız :violent-s :brutal324 hatta değiştiremiyeceğiz gibi...:bilmiom:
 

OzgurIskin

Daimi Üye
Kayıt
6 Haziran 2006
Mesaj
297
Tepki
215
Şehir
Istanbul
Valla anadolu yakası sahil şeridinin de bi farkı yok ama az biraz da olsun riski azaltmak istiyosanız size ayrılan şeridin en sagından degilde ortasından gidin diger araçlar gibi, bırakın arkanıza geldiklerinde korna çalsınlar. Orda oldugunuzu, önlerinde 'bişeyin' (henüz bisikletin de bi taşıt oldugunu idrak edemedi bizimkiler) gittigini o zaman az biraz anlıyolar. Veya arkadan bi aracın yaklaştıgını hissettiginizde saga çekilin, sürekli halde en saga yapışıp gitmeyin derim ben.
Ha tabi burası Türkiye, mantıksızlıklar ülkesi. Sag şeridin ortasından gidersiniz, bu sefer de gemi çarpar, olur mu olur yani belli olmaz... :D