Scudo Sports

Avrupa Yakası SAhil Grubundan Selamlar

Özgür Dilaver

Forum Bağımlısı
Tepki
304
Bisiklet
Kron
Tüm Pedalcı Dostlarımıza Önder ve Özgür'den Selamlar..
Evet yanlış okumadınız bizde burada gruplaşmaya başladık grubumuzun ilk üyesi Sayın Deniz Hocamız (Matematik Öğr.) ve Demet ve İlgin arkadaşlarımızın grubumuzu oluşturmadaki katkılarından dolayı teşekkür ederiz...

Avrupa Yakası Sahil Grubu (AYSG)' nun olagan ilk Çarşamba Gezisi Yapılmıştır...
Bugünden renkli kareler.....

Scudo
Güzergahımız Bakırkoy Metin bisiklet yeşilyurt yeşilkoy sahilidir

Bazıları bize gülselerde,bu yapılanlar herkesin kendince bisiklet sevdasına bir katkıda bulunduğunun kanıtıdır.En kısa zamanda tanışmak üzere.

Cumartesi günü sabah saat 9 da yola çıkıcam Beyazıt Sahafa gidicem kitap almak için.Tabi benimle gelecek birilerini bulursam.Önder ve Özgür çalışıyorlarmış Cumartesi.Çağatay ında sınavı varmış.

İdo ya kadar sahilden gidip, oradan sola dönüp aksaraya girip, oradanda Haşimişcan'dan Beyazıta geçebiliriz.Kitaplara bakarız sonrada sahafların önündeki çay bakçesinde çay içeriz.

Bu ilk ulaşım amaçlı pedal çevirmem olacak.Eğer olursa tabi.

Sizleri kutluyor, faaliyetlerinizin devamlı olmasını diliyorum.
Anadolu yakasından sevgiler.
Hasan

Valla bende MBSG- Mudanya-Burgaz Sahil grubu kurmaya çalışırım ama şimdilik tek üyesi benim... :p

Umarım zamanla çoğalırız...
Hele bir yazlıkçılar gelsin...Kısmet... :D

Aferin be çocuklar. Biz bilinci ile birlikte pedalınıza kuvvet:) Umarım gurbunuz gün geçtikçe büyür. Hepinizi canı yürekten kutlarım. Anadolu yakasından sevgilerle....

MFG(+)

Ben o gülenlere hayret ediyorum zaten. :boese157:

Bisiklete binmenin nesi komik ? Bi insanın bisiklete binmesiyle neden dalga geçilir?

Neyse ya...
Birden bire sinirlendim...

Evet avrupa yakası şahlanıyorrr.....

Ama en kısa zamanda bisikletimi sırtlanıp (daha doğrusu o beni sırtlanacak ya neyse ) karşıya geçicem...

En kısa zamanda görüşmek üzere

avrupa tarafındaki arkadaşlarla bu gezileri sürükli hala getirsek.bostancı grubu gibi.bizde toplansak o yaz gecelerinin serinliğinde ne güzel olur..:)

Tamam işte tek başına sarmadığı için birlikte biniyoruz bizde..
Yaz geldi ...
Birlikte binicez bisiklete :)

avrupa tarafında oturan arkadaşların beni msn listelerine kaydetmelerini istiyorum..buradan irtibat'a geçebiliriz..

Cuma akşamı oyle bir esti çıktık hava güzel ama rüzgarla mücadele etmek yokuş çıkmaktan daha zordu dogrusu.

Geri