Kıymetli büyüklerim,değerli arkadaşlarım ve sevgili gençler....
tekrar tekrar söylememe gerek var mı bilmiyorum ama şu düşüncemi güncellemek isterim yine ; sizleri tek tek bireysel olarak çok severim bilirsiniz ama gurp haline gelince farklı hissediyorum..

) anyway..
yol bisikleti edinme çabalarınızı takdirle karşılıyor ve merakla izliyorum....
hemen hemen bir çoğunuzun bisikletlerinizi ve yolda neler yapacağınızı bilmekteyim...
şimdi eğri oturalım doğru konuşalım gerçi doğru konuşanı dokuz köyden kovmuşlar ama beni kovsanızda gitmem/miyorum...

yol bisiklet işi ciddi bir iştir...yol bisikleti alırken dikkat edilmesi altın kurallar vardır...yol bisikleti nazlıdır...yol bisikleti kaprislidir...yol bisikleti asildir...
kısacası demem o ki bir yol bisikleti almadan önce çok iyi düşünün...mesela Mustafa hoca yıllardır düşünüyor ve yıllarcada düşünerek yaşayacak gibi...

her yol bisikleti görünümündeki bisikletlerde yol bisikleti değildir bana göre...tabiki gönül isterki hepimiz süper edition bisikletlere binelim ama her işin olduğu gibi yol bisikletininde bazı rajonları vardır...
mesela yol bisikletine binmek için hazır olmak gibi ve ona hak ettiği değeri vermek giibi...
kimse darılıp gücenmesin....
Bakırköy PO dan Begüme gitmek için yol bisikleti alacaksanız önce benle arkadaşlığınızı gözden geçirin derim ..

ve yol bisikleti aldıktan sonrada asla mtb lilerin arasına girmeyin..

zaten ister istemez bi artistlik olacak...

onun için mtb lerinizi satmayın..

alabileceğiniz ve en beğendiğiniz bisikleti almaya gayret gösterin....
şimdiden herkesin bisikletleri hayırlı uğurlu olsun....
Not: bunları yazdım diye kendimi bi bokh biliyo olarak görmüyorum bilirsiniz benim aklımdan geçen yazıya dönüşür ondan yani..

teknik olarak soru sormamanızı tavsiye ederim çünkü mutlaka sizi yanlış yönlendirebilirim kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı...ama Temu arkadaşımızın bu konularda engin bilgi ve tecrübelerine danışabilirsiniz....teşekkürler...