Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
aytek,,,sen dedinki ,kendine daha iyi bi güzergah bul, zati yarın iki saat yağmur akşama -2 derece valla ben yatarım bizim eve yakın park var orda koşu bandı var ama yağmur geçerse gider bi 50 tur atarım treynırımız yok salona verecek parada yok ,,,
yav millet takmış kafaya gidecek oralara buralara hasta olacaklar yahu,,,
geçen sene bu forumda bayağı hasta olan oldu kışın ortasında ,,,

:eek: :eek: :eek:

Yaarınn pazaaar cuma turuda iptal oldu yarın bısıler yapsakk hani

@Kudret Kurtcebe

Çavuş beni başkası bağlamaz sen bağlarsın...:):):):),,

kim nereye isterse gider napalım kimseye bişey diyemeyiz...:):)::)

benim sana nazım geçtiği için öyle dedim hakkatende baktığında etap bana cazip gelmedi sen bilirsin

yarın Kartepe yağıyoruz istersen gel..:):):)

@Ayetkin Erzan

deme hakketmi vellemi

:eek: :eek: :eek: :eek:

nassı olacak,,,,,
enlet babo,,,trenle derbentmi ,,,

zirvede kar vardır otel kartepe olurmu ,,,kaç kişi var iki kişi zevksiz...

Yarin sabah saat 08:30'da boyner'den hareketle yesilkoy yapicaz.
Haberiniz olsun...

@Kudret Kurtcebe

Çavuş motor su kaynattı Kartepe iptal...bilirsin önceden turdan geldiğimde herkesin haberi olurdu aynı moda geri dönmek zorundayım...yalnızlık benim kaderim..:):):):):):):):)

@Ayetkin Erzan

merak etme anadolu yakada ben yalnızım sen avrupada pek değişmiyor kaderler,,,kadere pekde inanmam ya ,,,,

:) :) :) :) :) :)

yalnız yarın bayağı bi fırtına var yalova taraflarında poyraz 21 km artı -2 ile birleşince gidenler kalıp olabilir,,,,,,tabi koca yaz boyunca uzun düşünmeyenler ne hikmetse ocak ayına şubata aralık sonuna böyle uzun yollara talip olup ondan sonra bi güzel hasta olurlar ,,,,evet bunun adına bisikletçilik denmiyor hocalarımız öyle dedi çünki ve dünyadaki prolara bakıyoruz ne yapıyorlar kış aylarında, antremanlarını kapalı salonlarda yapıyorlar,,,,
evet aytek nisanı iple çekiyorum paris -rube eurosporttan naklen yayın bi bakıma iyi oldu bu kablo tv ,eurosport var,,,bu aralar hep kayak var,,,bilardo ve futbol,,,
facedeki arkadaş kendini silmiş daha doğrusu ipini çekmiş benim mesajlara teşekkür etmiş idi ama ben teşekkür etmedim şimdi face de 31 kişi var bunların arasında gençler daha fazla evet gençleri face den ele alacağım artık çünki gençlik fazla takılıyor facede ,politika değişti,,,,,,
arada sırada 70 lerin baba rock gruplarının kilplerini koyacağım çünki sele üstünde onları dinledik hep,,,senin o koyduğun çocuk harbiden davulda bi ekstrem vaka,,,,

bu arada arkadaş kitap yazacakmış ama senin mesaj herhalde çok ağır gelmiştir neler oluyor yaşamda aytek ben kendi jenerasyonumu hiç sevmem anladın değilmi ,,,,

:) :) :) :) :) :)

@AYDIN DİRİCANLI

yarın akşam benim konser var Aydın ..

hava sabah çok sert olmazsa bebek turu da yapılabilir

gelirsek ararım çıkmadan ..

Türk Sanat Müziği seven arkadaşlar

BAHÇELİEVLER TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ
YER= = BELEDİYE KONSER SALONU (YENİ SAHNE)
TARİH SAAT = 25 ARALIK 2011 20.00 DE

KONSER ÜCRETSİZ KİŞİ SINIRLAMASI YOK :)

Bu bir hatırlatma mesajıdır!....

Geçen sene yeni yıla Kamp ta girme planımız vardı fakat az bir zaman kaldığı için yetişemedik
Bu sene yeni yıla Kamp ta girmek isteyen varmı
Kamp yerine kadar araç yardımıyla malzemeler getirilir ve .....

@mehmet kendir

Bu tarafa gelen olmadı, bende tek çıktım.Yılın son pazarı böyle güzel havayı kaçıramazdım... :) A.Y.P.G. beşiktaş şubesi olarak bayrağı bu tarafta dalgalandırdım :D

(link)

Abi akşam kardeşime gideceğim bu yüzden konsere gelemiyorum.Ama bir dahakine mutlaka geleceğim...

Selam arkadaşlar
hava gerçekten sert
sert olmasına sert ama
asıl yerler kaygan
Allah göstermesin muhabbet dostluk derken sıkıntı olabilir.
gizli buzlanma vs

Haftanın sıcak geçsin; yüreğinizde, dışarısı soğuk olsa da

eğer içimizin ısınmasını istiyorsak
kışın üşümemiz lazım

yoksa yiyecek ekmek bulamayız
sevgiler

Bu bir hatırlatma mesajıdır!....

Geçen sene yeni yıla Kamp ta girme planımız vardı fakat az bir zaman kaldığı için yetişemedik
Bu sene yeni yıla Kamp ta girmek isteyen varmı
Kamp yerine kadar araç yardımıyla malzemeler getirilir ve

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri