@Ayetkin Erzan
merak etme anadolu yakada ben yalnızım sen avrupada pek değişmiyor kaderler,,,kadere pekde inanmam ya ,,,,
yalnız yarın bayağı bi fırtına var yalova taraflarında poyraz 21 km artı -2 ile birleşince gidenler kalıp olabilir,,,,,,tabi koca yaz boyunca uzun düşünmeyenler ne hikmetse ocak ayına şubata aralık sonuna böyle uzun yollara talip olup ondan sonra bi güzel hasta olurlar ,,,,evet bunun adına bisikletçilik denmiyor hocalarımız öyle dedi çünki ve dünyadaki prolara bakıyoruz ne yapıyorlar kış aylarında, antremanlarını kapalı salonlarda yapıyorlar,,,,
evet aytek nisanı iple çekiyorum paris -rube eurosporttan naklen yayın bi bakıma iyi oldu bu kablo tv ,eurosport var,,,bu aralar hep kayak var,,,bilardo ve futbol,,,
facedeki arkadaş kendini silmiş daha doğrusu ipini çekmiş benim mesajlara teşekkür etmiş idi ama ben teşekkür etmedim şimdi face de 31 kişi var bunların arasında gençler daha fazla evet gençleri face den ele alacağım artık çünki gençlik fazla takılıyor facede ,politika değişti,,,,,,
arada sırada 70 lerin baba rock gruplarının kilplerini koyacağım çünki sele üstünde onları dinledik hep,,,senin o koyduğun çocuk harbiden davulda bi ekstrem vaka,,,,
bu arada arkadaş kitap yazacakmış ama senin mesaj herhalde çok ağır gelmiştir neler oluyor yaşamda aytek ben kendi jenerasyonumu hiç sevmem anladın değilmi ,,,,