Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
iyi akşamlar arkadaşlar
sevdigim bir arkadaşım,da 2010 senesine ait parçalar var uygun fiyata siz degerli arkadaşlarıma haber verim dedim
PARÇA LİSTESİ
1 XTR HİDROLİK FREN SİSTEMİ 370 TL
2 XRT AYNAKOL TEK SORUNU AYAK SÜRTMESİNDEN DOLAYI BOYA KALMASI 330 TL
3 XTR RUBLE VE ZİNCİR 170 TL
4XTR ÖN AKTARICI 90 TL
5 XT AYNAKOL TEK SORUN AYAK SÜRTMESİNDEN DOLAYI OLÜŞAN İZ 220 TL

EYER İŞİNE YARAYAN PARÇA OLAN VARSA Ö.M ATSIN GETİRTİRİM HAYIRLI AKŞAMLAR

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
slm aypg...
günaydın nassınız??? assan sen nassısın???

aypg dünkü turu forumun arızasından dolayı bügün yayımlıyorum kusura bakmayın dün çok uğraştım ama olmadı..:)(

<script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=fuzun.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img850.imageshack.us/img850/6062/fuzun.png</noscript>

Teknik anlatım:
Etap: Sirkeci,Beşiktaş,Bohaz hattı,Sarıyer,Maden,Garipçe,Fener,Demirciköy,Kilyos,Demirciköy,Bahçekö,Ormanyolundan Kemerburgaz,Göktürk,Tayakadın,Baklalı,Boyalık,Arnavutköy,Kayabaşı,Altınşehir,Halkalı,K.Çekmece ve Cennet.

ilk 20.km de arka lastik patladı,Garipçede redbull,Kilyos çeşmede su,Tayakadında pop kekve cola molalar bunlar..

aslında turu 80-90km lik kısa ve seri bir tur olarak planlamıştım çünkü öğlen gibi yağmur veriyodu meteroloji yağmura kadar seri bi şekilde ne yapabilirsem demiştim ama daha sonra uzatım uzun zamandır yağmurda binmediğim için tekrar yağmurun tadını alayım istedim...

sabah trafiği ve boğaz hattındaki karşı rüzgar Sarıyere kadar olan bölümde istediğim ortalamayı yakalayamama neden oldu bende tırmanış ortalamalarını yükseltmek için çıkışlarda biraz daha zorladım,Orman yolundan Kemerburgaz istikametine giderken yağmur çiselemeye başladı ilk yağmur bildiğiniz gibi yolu kayganlaştırıyor aksilik en keskin virajlı bir sektöre denk gelince emniyetli sürüş moduna geçerek bir süre oldukça yavaşladım...Göktürkten sonra yağmur şiddetini iyice arttırdı buradaki büyük harfiyat kamyonlarından dökülen çamur asfaltı çamurlu su yapmıştı daha sonraları temiz asfaltta suda temizlenince yıkandık...Tayakadında geçen yıl aypg ile yaptığımız bir turda Hamdi Karabak ın çi tavukları aldığı yer hani bakkalın önünde genç güzel kıalar vardı Hamdiye iş olmuşlardıda Hamdi yüz vermemişti Raif sen hatırlarsın işte o bakkalda cola molası verdim o gün geldi aklıma kızlar Hamdinin vahşi cazibesine ve muhteşem vucut hatlarının çekiciliğine dayanamamış bizi Karabururndada bulmuşlardı bildin mi Raif...:):):)

neyse turun teknik özellikleri hemen hemen bu kadar....toplanan irtifa ve yakılan kalori hakkında itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuzxa kadar sussun...:):):):))

Raif Cemo nerde ya onun matematiği kuvvetlidir birde o hesaplasın şu bizim değerleri..:):):)

<script src='http://img846.imageshack.us/shareable/?i=uzun.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img846.imageshack.us/img846/9695/uzun.png</noscript>

turun şiirsel anlatımına geçmeden önce ERKEKlerin fazla heveslenmemesini tavsiye ederim çünkü erotic bir anlatım değil romantic bir anlatım olacak..:):):):):)

neyse beni bilen hanımlar ne kadar romantic bir erkek olduğumu bilirler o yüzden dünkü puslu ve yağmurlu istanbul havasında romantizmin tadını çıkarayım istedim...gerçekten doğaya aşık olmamak elde değil ama yengesini bozmamak lazım..:):):)

Kilyostan yukarıya çıkıyorum muhteşem kanatlarını açmış bir Şahin havada asılı kalmış yüksek ihtimal yuvasındaki yavrularına sabah kahvaltısı gözlüyordu...
yeşermiş tarlaların arasında asfalttaki su birikintilerinin içinden hızla geçerken lastiklerin suyu yarışının çıkarttığı ses kulaklarına bir senfoni gibi geliyor insanın..yol kenarlarındaki ıslanan kuçu kuçuların gözlerrinden biz evcil hayvanlarız bizim doğal yerimiz sahip/sahibemizin sıcacık mekanıdır yada bilemedin bir bahçedki kulübemizde bahçeyi gözlememizdir der gibiydiler.....
köylerden geçerken kimseler görünmüyor yorgun köylüler evlerinde sabalarının başlarında muhakkak...avludaki bili bililer yağmurdan dolayı toprağı yararak yüzeye çıkan solucanların peşinde...kuzucuklar meralarda taze ıslak otların verdiği lezzetli ziyafeti kaçırmak niyetinde değil...bir çoban ineklerinin bir komşusunun bahçesine zarar vermemesi için ıslık çalıp duruyor..

işte...sizce değmezmiydi ıslanmaya ,yorulmaya....

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@temucin90

Temu moruk cevap veremedim sana:( şimdi benim bulduğu kombinasyon 11-28 ama uzun bacak aktarıcı ister diyolar bazıları istemez diyor bende şimdilik biraz bekleyeceğim dünkü tırmanılarda pek ihtiyaç duymayacağımı anladım bundan önceki tırmanışlarda biraz karamsarlığa kapılmıştım iyi çıkamıyorum diye ama giderek düzeliyo bir müddet daha bekleme kararı aldım ilgin için thanks...

@Hamdi Karabacak

benim av mevsimi av merakım yok...ama 5+1 im var alır gelirim yanlız hareket eden insan dışında bir mahlukata sıkmam..:):):):):):):):)

ya basketboldu valeyboldu,yüzmeydi,futboldu bisiklet dışında her spor yapılmaya başlandı burada..:):):):):) ben burayı bisiklet forum sanıyosum ama:):):):):):):)

Gunaydın A.Y.P.G.'nın guzel ınsanları.
Gunaydın Abılerım, Kardeslerım.
Bugun cuma ve dısarda saglam ruzgar ve karla karısık sekılde yagan bı hava var.
Aksam ıcın ne gıbı bı plan var?
Cıkılacak mı? Cıkılmayacak mı?

@Hasan TÜRKER

İlk ateşi tutuşturursak ve bir kaç kuru odunla çok fena olur. Fener maçıda yok. :)
100de yüz yağmur ğeçirmrz işçi yağmurluğu markette 7-8 lira.:in:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
selam arkadaşlar
forumun arıza olduğunu bile yakalayamadım
akşam ciddi yağış var
herkes evinde otursun

http://dmi.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/1824buyuk.PNG

aytekin
sevgili kaptanım
sana selam olsun
yazılara devam
seni seviyoruz

• Beğen
@mustafa akman

Bende neden geleneksel cuma mesajını yayınlamadın diye merak etmiştim, abi önümüzdeki cumalar bekliyoruz ara verme.

@mustafa akman

Kar yağsada karda bisiklete binsek yada kar bize gelmiyorsa biz kara gitsek mesela Kartepe yada Uludağ, bizim Tekirdağ işine dönmesin abi sonra :D :D :D

@mustafa akman

Kendi adına konuş abi lütfen :D :D :D

@Raif Korkmaz

Motor Raif pardon Deniz Feneri Raif hatta Motorlu Deniz Feneri Raif sen biliyon mu Namı Kemal ne demiş..?????

Sen Kartepe'nin Ka sını rüyanda , Tepesinide anca öbür tarafta görürsün..:):):):) bırak boşişleride akşam topla bizi Kıztaşında Mustafa Hocam çorba ısmarlasın kaç gündür yok ceza verelim ona..:):):) Vafada ilk bozalarda benden ...sende karşıdan leblebileri alırsın o arada Hamdinin avçılık ve atıcılık atmalarını dinleriz..:):):):):):):):)

• Beğen
@Ayetkin Erzan

Peki R'sini nerede görebilirim??? Geri dönüştemi :))))

(link)

@Ayetkin Erzan

Vay be abi çok iyi fikir ama ben izin hakkımı sizin gelmediğiniz Çarşamba günü kullandım sayenizde komutanla ikimiz ciğer ve boza maduru olduk:mad:

@Ayetkin Erzan

Avcının biri oturmuş mecliste anlatıyor:
"Arkadaş dağda geziyorum, akşam oldu bir tane geyik yok. Derken geri dönüyorum. Birde baktım ne göreyim. Bir ala geyik. Aramızda siz deyin 500 ben deyim 1000 metre mesafe var. Yaklaştım, nişan aldım, çaktım mermiyi. Devirdim geyiği. Koştum hemen baktım kocaman birşey. Omuzlasam taşıyamam. Attım bacaklarını omuzuma başladıp taşımaya"
Tam bu esnada içerden seslenirler:
- Abi telefon var. Bizimki gider Konuşur, Gelir.
-Eveeeet nerde kalmıştık?
-Abi iki bacağı omuzlarına atmıştın...
"Hah der bizimki: Ondan sonra sabaha kadar verdim ayarı, verdim ayarı".

:D :D :D

@Raif Korkmaz

hangi mecliste tbmm de mi?

ikisi de av sonuçta...karıştırmak gayet doğal..:):):):)

burada dikkat edilmesi gereken ayar tipi ince ayarmıymış kalın mı ???..:):):):):

• Beğen
@mehmet kendir

Abi 8'e inip napacaksın , gel beraber 10'a çıkaralım onu biz :D Sen çay bardaklarını getir, ben ilacı...Suyuda nerde olsa buluruz :D

Duyanda gelsin zaten, A.Y.P.G. hesabı ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri