Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)(link)

Çarşamba böyle gösteriliyor.

Ancak, ben rutin toplantıdan sonra pedalla ciğeristana gelebilirim gibi düşünüyorum
Hamdi ve mahdumu da benle beraber olabilir.
Raif"i de artık alırız.
Azıcık yağmur olabilir.
Erimeyiz; şeker gibi grup olsak da.

çarşamba
ciğer+boza

elleri görelim
yetti gari
basalım pedallara

Scudo
aytek,,kendini bilen dedinde şimdi bu antreman sonlarında ne olacağını bilmiyorum ama en kötü senaryoya hazırladım kendimi tam 14 saatte bu olayı bitirmeye çalışacağım bütün günü bisiklete harcama olayı,,,tempo 13 -07.30 -21.00 topçular ,,,bu iş gerçekten zor 113 km pedal basıp 18 km tırmanmak ve az mola yapmak bi yol bisikletçisi bostancıdan 4 saatte kartepe otele ulaştı tempo 32 dehşet bi durum tabi az mola yapmış ,,,durmadan basacak adam biraz zor çıkar 131 km durmadan gitmek her baba yiğidin harcı değil ,,,,,,,,,,,,dönüşü bu arkadaş trenle derbentten yapmış bizim durumumuz dahada zor arkadaştan genede en zoru değil tabi derecesi 2 ,,,,,,10 tur yaptım kartepeye bu olay ise beni artık ürkütmüyor ama metabolizma belli görünen köy kılavuz istemez olsun 14 saatte alayım önemli olan o gün sele üstünde olayım,,,,,

:) :) :) :) :)

@Edip Dinçer

Arkadaşlar, öncelikle selamlar;

Benim de 1 adet Geotech marka (L Beden 58-62 cm) ihtiyaç fazlası kaskım var.Gerçekten hiç kaskı olmayıpta , ihtiyacı olan birine verebilirim.Etrafınızda tanıdığınız kask arayan bisikletçi bir kardeşimiz varsa, memnuniyetle ücretsiz olarak iletmek isterim.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi öncelikle selamlar.

Performans topiğini açmıştım zamanında. O grubun hala arkasında duruyorum şu sıralar bisiklete binmem pek mümkün olmasada. 2009 yılında açmıştık grubu adı hala gündemde Aytekin abinin sayesinde :) Ben dağ bisikleti sporuna 12 yaşındayken başladım 14 yaşımda İstanbul-Bodrum turunu gerçekleştirdim. Günde 250+ km çevirdiğim oldu. Bunlardan neden bahsediyorum , idealist sözü geçtiği için :) Ben hedeflerimin hala arkasındayım. Malum bu ülkede her şey hallolmuş değil haliyle hayatı bisiklete endekslemek mümkün gözükmüyor.

Dediğim gibi şu aralar bisiklete binemesemde başta Aytekin abi olmak üzere Performanstanbulun hala arkasındayım :)

Bu spora yeni katılanları gözlemliyorumda çoğunda çok bilmiş havası var.5 yıldır ciddi anlamda bisiklete bindiğim halde kendimi çok bilgili görmüyorum. Uzun kilometreler çevirmek gerekir 30-40 km tempo tutturuyorum diye böbürlenmemek gerekir :) Kişinin kondisyonu 150+ km'lerde anlaşılır.

Şimdiki neslin :rolleyes: çok bilmiş tavırlarını gördükçe MTB'ye nasıl binilir sorusuna güzel bir cevap veresim geliyor açıkçası..

Kısa zaman içinde birlikte pedal çevirmek dileğiyle. İyi günler Kudret abi :)

@Koray Karaman

yaşama bisikleti zati endekslemek idealizmin babasıdır herkez benim gibi olamaz 24 saat bisiklet ile yatıp kalkamaz,,evet koray topiğin arkasında olmama durumu sonuçta olmuş kendi öz eleştirini yapıyorsun boşlama olayı ama biliyorsun bu aşk yoludur bu yolu kaybetmeden devam edeceğiz şimdi kendi yaşıtlarıma göre iyiyim istanbulda kaç adet 50 yaş üstü varsa ortalama yapılsa şu bisiklette alayını deviririm ,şileye bi tur olsa bisiklet olayında 50 yaş üstü yüzde 95 ini deviririm yüzde beş beni geçer bu da 6 senedir olayı bırakmadan yedinci yıla başlamam,,, ve birakmayacağız koray asla davadan dönmeyeceğiz evet 150 km de bell olur çok doğru kartepe otel sürekli gündeme gelmese bile senede bi adet 188 km gündeme gelecek 2009 da ne güzeldi o kadro hakan sen ben aytek volkan evren ali emre suha harun sado ,,,,şimdi 20 mayısa bostancı 113 km basıp kartepe otele 18 km rampa ve 21 km iniş suadiyeye ve son 37 km topçular iş gene zor tabi 2 dereceden gelen yok koray ama artık ben alıştım bunlara 3-5 adamı geçmeyen kadromla bıçkıderelerde tepindik durduk ,yazın şile rampalarında sonra bi arkadaşın aklına şile yolundan gitmek geldi o arkadaş artvine gidiyordu ve akabinde onu uğurlamak için 80 bisikletçi dikildi üsküdara sadece 3 adam gitti ve döndü korsan hasan ben ve adem sönmez ama adem bizden 2 saat önce çıktı hasan onu üsküdarda yakaladı şileden saat 19.00 da çıktık gece sürüşü ile ben eve 3 saatte vardım ömerli rampalarını nasıl aldığımı bilmiyorum evet sıcak bana dokunmakta ama gece sürüşü çok iyi geliyor ,,,20 kişi araba ile döndü geriye kalanların hepsi yarı yola gelmeden döküldü bir çok genç vardı,,,,,
bir genç olarak gençleri eleştirmeni doğru buluyorum çünki geçmiş bisiklet tecrübelerin var artıların var ama sahalara dönmen lazım bak bu moruk hala sahada var olmaya çalışıyor 160 km lik antremanlarda terliyor ne için yapıyor belkide seviyor bu olayı evet sevgi ,,,,,,
aytekin delidir bende deliyim deliliğimiz bisiklet ile evli olmamızdır hiç bir kadın bizi kabul etmez evet tek bir kadın giremez bisiklet dünyama anca benim gibi bisiklet manyağı olan bi kadın beni anlar oda bu istanbulda yok,,,,
evet çok insan kısa mesafede 30-40 tempoları tutturarak böbürlenebilir ama sadece orda kalmamak lazım 200 km de 30-40 tempodur işin zoru ama çoğu zaman insanlar bunu algılayamaz,,,

Bo Ce Salcano Gece Yarışı Veteranlar Sonucu + 38 Master 1 Cüneyt Gazioğlu 01:02:50 2 Erol özbey 01...:04:24 3 Hakan şenöz 01:06:10 4 Kadir Erduru 01:07:47 5 Selim şenok - 1 Lap 6 Cenk şenay - 1 Lap 7 Hakan Yazman - 1 Lap 8 Ahmet Onur - 1 Lap 9 Birol Toraman - 1 Lap 10 Gökhan özkorkmaz - 2 Lap 11 Oğuz çevik - 2 Lap 12 Yüksel Demiral - 2 Lap 13 Ali Taşkıran - 2 Lap 14 Osman Ilhan - 2 Lap 15 Gürol çağdaş - 2 Lap 16 Burkan Emre Atagün

Adım Hıdır Elimden Gelen Budur

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Gökhan tebrik ederim, bence bunu başlangıç olarak görüp, çok daha iyisini yapabileceğine eminim.İnşallah seneye birlikte katılırız...:in:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Ayetkin Erzan

Yeteri katılırım olusa bana uyar, bır bakalım kimler gelmek istiyor...

@Koray Karaman

açık konuşmak gerekirse ben bisiklete binmeye başladığım yıllarda Koray biniyordu ve o zamanlar benden çok iyi durumda idi bir çok uzun turlar yaptık gerçekten çok yetenekli biridir yetenekli olduğu orandada sessizdir..:):)
zaten bizim sitemimizde böyle yeteneklerin aramızda olmamasınadır tabiiki herkesin kendine göre bir savunması var kimseyi biz istiyoruz diye bizim istediğimiz gibi olmaya zorlayamayız bisiklet gerçekten zor zannaat..:) sadece güç kuvvet ile bitmiyor bir çok argumanları yerine getirmek gerek sorunu herkes biliyor aslında Koray da sanırım aynu konulardan muzdarip...daha öncede yazmıştım yine yazıyorum kendini bilen ve ben buyum diyene saygımız sonsuz ama kendini aşanları gerçek sahada görmek istiyoruz, herkes tabii önce kendini düşünecek herkes birinci olmak için uğraşacak ki standart yukarıya çıksın ama kimse kimseyi hor görüp kösteklemeyecek amaç bu işin içinde olup hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapalım...

Koray seni çok özledik muhteşem inişlerin hala aklımızda..:):):):):):))

@Raif Korkmaz

Aslında ciğer işine pek sıcak bakmıyorum amaç birlikte olmak kıztaşı çorbada olur+vefa boza uzun zamandır sizleri göremediğim için bi formül uydurayım dedim 20:30 bilemedin 21:00 gibi ciğerde yada çorbada olursak biraz takılabilirim oradan işe uzarım....:):):):):)

ha ama derseniz ki bizde seni çok görmek istiyoruz sanki ozaman begüme gidersiniz...yani... bilemiyorum konsept baya değişti gurubun ahenginide bozmak istemiyorum tabii...:):):):):):):):)

yada şöyle yapalım...:):):):):)

Motor Raif arabayla gidelim...şimdi 3-5km bisiklete binecez diye riske atmayalım kendimizi gece yarıları bu havada..:):):):)

arkaya 27li yada var mı bilmiyorum 28li ruble çaksam rampalarda biraz daha rahatlayabilirmiyim...büyük 27 yada 28 olursa küçük kaçlı oluyo o kombinasyonda eğer küçükte 13 olursa bu sefer düzde yada sprinte takılırmıyız??? yoksa 11-23 kombinasyonun ilk 5 ile 13-27 kombinasyonun son beşini mi birleştirsek ??? eğim sertleştikçe ben yumuşuyorum:( bide ilk rampada dağılıyom ama nefes açılana kadar baya zorlanıyorum bunun nedeni nedir? çözüm önerilerinizi bekliyorum...

@Ayetkin Erzan

selamlar abi bende 53-39 aynakola 12-27 ruble kullanıyorum.
dişli sırası : 12-13-14-15-16-17-19-21-24-27 bu şekilde ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri