Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@hakan topdaş

slm hakan kardeş sınav için allah yardımcın olsun ve seni utandırmasın..

günaydın avrupa pedal sizler şu anda pedallıyorsunuz benim içinde pedallayın yalnız ben bu gün iptal ettim 3 saat yağmur var diye son anda sabah baktım 3 saat yazıyor bu havalar bi garip dün akşam bir saat yazıyordu sabah 3 saat oldu böyle zırt pırt değişiyor durum sabah saat 08.30 da evden çıktım koştum şimdi girdim ,yalnız kesildim bunu nedeni uzun zaman koşmadım ve spd kilitli pedal kullanmanın dez avantajı koşuda çıktı çekerek koşma olmaz tabi basarak olur şimdi kesilince yürüdüm, ve bankta uzun müddet oturdum demekki koşmak lazım kaslar alışmalı gene koşacağım tabi zorlamadan eski günleride hatırladım didimde sene 88-90 lar bayağı koşardım yaz aylarında akşam saatinde sıcaklık gidince, özlemişim koşmayı,,,

bir turda karşı yakaya düzenleyelim..
şu bostancı sahilinde bide biz pedal basalım.. cumartesi atilla bisikletin sahibi bisiklet ve binicilerin sorunları hakkında toplantı yapacakmış bize de davet geldi (AYPG) ..yönetici ve yardımcılarını istiyorlar.

bende biz de yönetici yok dedim.. hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için....

cumartesi akşam ne dersiniz?? pazartesine kadar tel.falan vs istiyorlar..

musti ebru sanatında süpermişsin
tabi ogülü senmi yaptın bilmiyorum ama
tebrikler.

mehmet kardeşime destek için saat 19:30 da bahçelievler konser salonundayım,tüm boştagezer arkadaşları bekliyorum.(0543 733 51 51)

iyi akşamlar aypg nin yaman pedalşörleri. sınavım için başarı dileyen abilerime teşekkür ediyorum. sınavın nası geçtiğine dair pek fikrim yok, değişik bi sınavdı, ilk defa girdim tecrübe edindim.
bugün turu kısa kesmişsiniz, aslında tarife tam bana göreymiş ama katılamadık işte, nasip. haftaya pazar karşıyaka da olsa gelmek niyetindeyim, inşaalah bostancı yerine çekmeceye dönmezsiniz :) görüşmek üzere...

gece gece nöbette hasta akını kesilince bir gireyim dedim foruma baktım forum ana sayfasında görülen en güncel 10 konu arasında AYPG yok içim acıdı, yüreğim kaldırmadı, gönlüm razı olmadı bir şeyler yazayım dedim ama tüm saatleri ayakta insanlığın hizmetine harcanmış bir günün 20. saatinde, şişden dolayı çorapların izinin ayaklarda vuku bulduğu şu anlarda pek mantıklı şeyler yazmak mümkün olmamakla birlikte, ortopedi nöbetinden akıllarda kalması gereken tek şey vücut bütünlüğünü tehlikeye atacak riskleri çok basit şeyler için sık sık göze alıyoruz...

@Ömer Fırat ERDOĞAN

tam mantıklı birşey bulamadım derken (link) Gözlemlediğim kadarı ile AYPG'de şarjlı pil kullanım oranı çok düşük ve bu bizim gibi doğaya saygılı bireylere hiç yakışmamakta, bunun en sık sebebi ise sarjlı pil ve şarj aletlerinin pahalı olduğu yönündeki batıl inanış. sevgili abilerim ve kardeşlerim benden size tavsiye niteliğindedir bu ürün, bende aynı markanın pillerini kullanmaktayım çokta memnunum. üstelik bir kaliteli pilin 1tl olduğunu düşünüce şarjlı pillin ne kadar ekonomik bir seçim olduğunu görüyoruz. daha önemlisi; bir pilin 1m3 toprağı tarıma elverişsiz hale getirdiğini göz önüne alırsak(1m3 toprak yaklaşık 1.5ton etmekte) ve bir şarjlı pilden yaklaşık 6 yıl boyunca min 1000 şarja kadar istifade ettiğimizde ne kadar çevreci bir seçim yapmış olacağımızı göreceğiz. bu vesileyle HAYDİ AYPG ŞARJLI PİLE kampanyasını başlatmış olalım ve herkesin dikkatini bu konuya çekelim...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri