Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bende düşme rekorunu kırdım :D Hemde giderken değilde dururken :rolleyes:

Ayrıca Mehmet'ede SPD kullanmamasına rağmen 2.SPD kazasını yaşattım :D

Gezinin son kısmı çok keyifliydi.Çarşamba akşamları ne dolaplar çevirdiğinizi biliyorum artık... :D :D :D

Scudo
Cemo doktora vEreceğine bize konser ver iyi söylüyosun , üflemeli çalgıları severim, vurmalılarıda...

raif günaydın,,,
şimdi ben bu kafkayı çok severim ,kafkanın dava kitabını okudum ve filmini defalarca seyrettim bu ölümsüz eseri sahneye dökme olayı olursa orda sen oyuncu olursan ve başrolde sen olursan kitabtaki kahraman valla gelirim seyretmeye ....evet dava ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ölümsüz eser kafkanın,,

@Emre Nalbantoğlu

Emre kadro boyu 18" olsaydı bir arkadaşıma önerebilirdim ama senin ki 16".

Bu arada arkadaşlar kadro boyu 18" 3X9 sistemli temiz kullanılmış bisiklet arıyorum. Pro bisiklet değil ama giriş yada biraz üstü bir seviye iş görebilir.

Varsa çevrede yönlendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Hato
AYPG nin değerli pedalşörleri, arkadaşımız, kardeşimiz, Asanımız bügün bakırköy sadi konuk devlet hastanesinde ameliyat oldu ..

geçmiş olsun...

kendisi iyi ve ilerleyen günlerde daha da iyi olacak..

@mehmet kendir

Hasan Kardeşim geçmişler olsun.

Sağlık sıhhat içinde aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir
hasan kardeşimize büyük geçmiş olsun inşaallah kısa zamanda aramızda olur :in:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
iyi akşamlar arkadaşlar,
hasancım geçmişler olsun, en kısa zamanda iyileşmen dileyimizle,

Geçmiş olsun Hasan Abi. İnşallah 13 Kasım'da yağış az olur da o gün yapılacak Bisikletliler İnisiyatifi eylemine katılabileyim.

Hasan geçmiş olsun. Kısa zamanda aramıza bekliyoruz. Arkadaşlar akşam yağış var gibi gözüküyor. Milli maçı bie yerde hep beraber seyredebiliriz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri