Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Mustafa Ağabey,
Beraber koşarsak belki 90 dak altına inebilirim. Benim de aşil fena zaten :( malum ameliyalı olan yer.
Zorlarsa;
Tekerlekli sandalye ile katılan 15K koşocularına yardım eden bir arkadaşım var onlarla beraber bitirebilirim en kötü...

Scudo
pazar gunu kosucak olanlara ( levent_k ve mustafa akman ) sımdıden basarılar.
umarım bı sakatılık olmadan hedefledıgınız zamanda bıtırırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
AYPG Cuma Turu
Buluşma Yerleri: 20:00 Tekzen 20:30 Bakırköy PO

1.Süleyman
2.Mehmet
3.NN(nejat)
4.Ekrem (yağmur yağarsa gelecek)

Pazar günü;
Beşiktaştan Sultanahmete(bitişe) kadar bize eşlik eden olabilir mi? :)

Beşiktaştan sonrasında beraber gidilebilir belki?

bu akşam ben de gelemiyorum malesef.. Katılan arkadaşlara keyifli turlar... Bu arada süleyman abi başlattı, can abi gelmiyorum demedi... var bunun sonunda yine bişeyler :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Köprüden geçmeye etmeyeceklerdir. Bende gerilerde klacağım için Beşiktaş güzergahından sonrasında bisikletle devam edilirmi bilemem. Klasik pazar turu yapacaksanız zaten, isterseniz bir şekilde maratoncularla yolunuz kesişir:)

AYPG Cuma Turu
Buluşma Yerleri: 20:00 Tekzen 20:30 Bakırköy PO

1.Süleyman
2.Mehmet
3.NN(nejat)
4.Ekrem (yağmur yağarsa gelecek)
5.Emre (yağmur yağmazsa)

@Burak KURU

burak anladın sen
çok şey kaçıyor,
sonra uyarmadı deme:D

@gökhan göçer

slm gökhan ben bağcılar çiflikte oturuyorum ilk yuvada meltem hastanesin de çalışıyorum musaid olduğum turlarda sana eşlik ederim

@Hasip Çehre
Muhabbet her zaman kı gıbı 10 numaraydı Aytekın abı.
Tadına doyulmaz bır A.Y.P.G. turu daha sonra erdı... :(

Fotograflar bırazdan FACEBOOK'ta... ;)
( sayfa kalabalıgı olmasın dıye oraya yukluyorum... )

forum yönetimi sana kızar fotoları buraya koymazsan ama sanırım bu sefer buraya koyarsan kızar ...:):):):):):):):):):):):):):):):)

dün akşam hoş sohbet keyifli bir ortam vardı...gökhanın jesti, aytekinin mücver ve fıstıkları asanımın yolda bize araba ile eskortluk etmesi, sülonun bir paket sütlüyü mideye indirmesi cnyn ın plaket alması akşamın unutulmazlarındandı..gençlere teşekürler bizimle beraber hareket ettikleri için..onların sayesinde 30-35 ortalama ile sahil yolunu hep beraber katettik...

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Hamdi Karabacak

Hamido Rafoşu kandırda haftaya arçlı bi etkinlik yapalım konaklamalı..:):9:)

@Hasip Çehre
Haftaya oyunu varmış kandırmaya gerek yok o zaten dünden hevesli ama müsait olmuyor
Cumartesi öğleden sonra gidicez 2 saatlik arçlı bir mesafeye orda köy yerleri turluyacağız gece konaklıyacağız sabah yine orda turlayıp mande peyniri ve yoğurdu alışvarişlerimizi yapıp akşam aracımıza binip döneceğiz uyarmı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri