Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tur ıgneada'mı yoksa kıyıkoy'mu kesın degıl. Dun can abı kıyıkoy'de olabılır dıyordu. Tur 1 gece kalmalı oldugundan ( 8 ekım cıkıs, 9 ekım donus ) kamp malzemelerının agırlıgıda goz onunde bulundurularak pansıyonda kalma onerısı ortaya atıldı. Tur'un tam olarak netlık kazanması bence Carsamba aksamı tum grup uyelerının katılımı ve fıkır vermesıyle olur. O nedenle Tur'a gelmek ısteyenler Carsamba aksam florya tur'una gelırlerse herseyı net olarak konusuruz.
Guzergah, konaklama vs. vs. vs.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
günaydın herkese
hayırlı haftalar dilerim
hayırlı işler
bol bereketli

ekmeğiniz bol olsun
http://www.meleklermekani.com/imagehosting/Ruyada-Simit-Gormek-43.jpg
tatlı olsun
http://www.gidacilik.com/wp-content/uploads/2010/11/kasar_peynir.jpg
ballı olsun
http://www.meleklermekani.com/imagehosting/dogru-bal1-1435.jpg

gezi için normalde gezi ve turlar topiğinde konu açmak lazım
aksi takdirde takip imkanı olmuyor
bu da bazı sakıncaları getiriyor
en iyisi yüzyüze görüşmek
veya facebooktan konuyu ilerletmek

resimler de bu şekilde kaybolup gidiyor
aypg.org
bu amaçla rahatlıkla kullanılabilir
resim saklama vs
asıl adresimiz burası
*bazen hata veriyor
her kurum facebooka izin vermiyor
o zaman hemen aypg.org a geçmek lazım

@Hasan TÜRKER

O taraflarda, haritada daha yakın görünen Çilingoz diye bir yer var.
Nasıldır hiç bilmiyorum, ama yakınlık olarak
120k Çilingoz
155k kıyıköy
175k iğneada,

yaklaşık olarak bu uzaklıktalar.

@Nedret Günaydın

Merhaba,
dün katıldım aranıza,gördüğüm kadarıyla yarışmaktan çok ,keyif için dostluklar paylaşımlar için... bu bir araya geliş çok dolu geçiyor. Yalnız benim şöyle bir problemim var,ben bağcılardan gelmek istiyorum,uzun zamandır bisiklet sürmedim,bir bacağım dizaltı protez ama sürebiliyorum,ama uzun zamandır bisiklet sürmedim yollar biraz korkutuyor bun anlamda. Bu durumda size katılmamı kolaylaştıracak neler söyleyebilrisiniz,teşekkür edeirm şimdiden...

@gökhan göçer

aramıza hoşgeldiniz ... tur esnasın da herzaman arkada bir süpürücü olur ve sürüş güvenliğini sağlar..;) önde ise kaptan süleyman (AĞA) ortalama hızımızı belirler gurubun gençleri ise hiç rahat durmaz ,gelmek isterseniz sizin için hızımızı ona göre belirler neler yaptığınızı görüp beraber karar verebiliriz...:in:

çilingoza iki yoldan gidilebilir.
1- Binkılıç köyünden
2- Yalıköyden

Binkılıç köyünden sonra stablize bir yol var.. Yol oldukça taşlı. Bu yüzden o yolda seyretmek zorlu olabilir. Yalıköy üzerinden gidilirse stablize yol daha kısa oluyor. Ancak yalıköy yolu biraz uzatır. Yalı köy de kıyı köy gibi biyerdir güzel bi sahil kasabası. Kamp düşünülürse, deniz kenarında kumsal üzerinde olabilir. Ama çilingoz kamp için daha uygun. Ağaçlık vs.. Cilingozda o tarihlerde denize girilebilir mi bilmiyorum. Ama herhangi yiyecek içecek tarzı bişeye ihtiyacımız olduğunda yalıköye gitmemiz gerekebilir. Çünki orada sezon bitmiştir. sadece bir büfe ve eski bir balıkçı lokantası olduğunu hatırlıyorum. onlarında o tarihlerde açık olma olasılığı zor gibi..

iğneadaya hiç gitmedim. Ancak pansiyon tarzı yerde kalınacaksa, iğneadada daha çok pansiyon vs olduğunu biliyorum. imkanlar daha iyi olacaktır tabi. Bana sorarsanız iğneadaya gidelim derim :))

@gökhan göçer

1.bağcılar şurası, daha uzaktan katılımcılarımız var
2.kısa sürüşlerle performansınızı artırın
3.kilitli pedal kullanmazsanız sorun olmaz. bir de sele yüksekliği fazla olmasın
4.yollar bizi de korkutur. grup sürüşü güvenliği artırır
5.seni seviyoruz

ilk fırsatta bekliyoruz
bu haftayı performansınızı denemek için geçirin

yolda komayız
lastiğin patlarsa değiştiririz
yedek lastik veririz
suyumuz var
aşımız var
yerini zaten almışsın
gel kardeşim
bekliyoruz

bu arada
nedreti ben de görmedim
ilk mesaj ona ait mi o da belli değil

• Beğen
Tepkiler: çağrı türkmen
@mehmet kendir

Sıcak ve esprili karşılama için çok teşekkürler...

2010 sezonum çok yoğun geçmişti.Ancak 2011 de bazı problemlerden dolayı 1-2 kez hariç binemedim.Her binişim minimum 30-40 km ama devamlı olmayınca form tutulmuyor.Yani bu formsuz halimle ilk gezi yada turun direk iğneada yada benzeri uzun menzilli bir hedef olması beni zorlamaktan öte grubu bozar endişesi taşıyorum.Hafta içi yada sonu yapılacak 3-5 kısa menzilli (30-50 arası) ve normal tempolu turdan sonra kendimi bulacağıma eminim.Beşiktaş'ta olduğumdan Florya civarında yaptığınız Cuma akşamlı turlarda aksar...:cool:

Kısacası; CANIM SIKILIYOR MOTORU YAKMAM LAZIM ! YA YOKMU ! BEŞİKTAŞ - SARIYER CİVARINDA DÜZENLİ AKŞAM TURU YAPAN.YADA ALTERNATİF ???

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
@AYDIN DİRİCANLI

aramızda olman bizi memnun eder
ancak
beşiktaştan karşıya geçip
düzenli olarak
karşıda pedallaman daha güvenli gibi geldi bana

AYPG gibi grup bulmak zor olabilir
zira 2007den önce başlayan bir birliktelik
ve hala o günlerden aramızda olanlar var

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@gökhan göçer

Hocam,
Bagcıların neresınde oturuyorsunuz bılmıyorum ama ben kocasınan'da oturuyorum ve hemen hemen butun turlara katılıyorum. Eger gelmek ıstersenız kocasınan'dan sonra (Sızede yakın bır yerde bulusup ( karakol onu olabılır ) bırlıkte gıderız ) sıze eslık edebılırım. Donus'te aynı sekılde yaparız. Istersenız eger Carsamba aksamı ılk turunuza cıkabılırsınız...

@AYDIN DİRİCANLI

Pazar sabahları bebek'te cay sımıt yapıyoruz. Ondan sonra duruma gore uzatabılıyoruz. Bu hafta sonu ben toplamda 100 km'yı buldum ( ev'den cıkıs - eve donus ). Belkı katılabılırsınız...

@mustafa akman

Zaten senelerdir Maltepe-Kalamış arasında sahilde sürüyürdum.Oraları çok severim .Kadıköy bölgesinde bir tur yada aksiyon olursa katılmakda isterim.

@Hasan TÜRKER

Çok memnun olurum.Bu konu üzerinden haber verebiliseniz katılmayı çok isterim.Konuya abone olduğumdan hemen uyarı e-posta iletisi geliyor.Yani yazdığınız an haberim olur... :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Herkese selam.Bu pazar klasikleşen tura olna ilginiz için çokkkkk teşekkürler.
Bu turun adını izin verirseniz Gökhan Merter Bebek turu yapmak istiyorum.
yaklaşık 1,5 senedir tek başımada olsam kışta olsa yapmaya çalıştığım bir tur.Zamanı biraz daha uzatıp Sarıyer'e kadar uzatabilir,isteyen daha turu kısa tutup dönebilir. Sevgiyle kalın.

@Nedret Günaydın

Merhaba,
soruma cevap yazan arkadaşın mesajını,nasıl bulabildim bilmiyorum, bir den kaybettim dolayısıyla,o mesajı tekrar okuyup arkadaşın adını dahi bulamıyorum malesef. Dolayısıyla bana özel mesajla ulaşabilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim ayrıca,ilginiz için. Kolay gelsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri