Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Allah Tüm bisiklet aşıklarını Sokaklardakı duyarsız, dıkkatsız ve umursamaz ınsanlardan KORUSUN.
Insallah yakın zamanda bızlerı ANORMAL gormekten vazgecerlerde bıraz daha duyarlı ve dıkkatlı olurlar.
Nejat Abı'ye ve Omer Kardesıme Tekrar Gecmıs olsun Dılıyorum.
Omer en kısa surede ıyıles ve turlarda "TEMEL BI GUN" dıye baslayan fıkralar anlat... ;) :D

Scudo
@Ömer Kılıçsoy

Şimdi Temel bir gün beyazıt meydanına gitmiş...

Öncelikle her şeyde hayır vardır kardeşim,her kötülükten bir iyilik çıkarmak lazım,mesela burdan çıkartacağın iyilik evde oturcağın için bürsürü mesaj atarsın formada puan toplarsın ahanda ilk puanın(100) benden.

Öyle balıklıarı lüp lüp loplatıp buda senin için Hamdi abi demiştin ya bende senin katılamadığın her turdaki besinlerden senin içinde yerim.

Allaha çok şükür sen ve Nejat abimiz kalıcı bir hasar olmadan bu kazaları atlattınız,Rabbim göremediğimiz yerde gözümüz,duyamadığımız yerde kulağımız,kendimizi koruyamadığımız yerde koruyucumuz olsun.

Canın sıkılırsa çayı demle bir tur yapar sana geliriz.

Tüm AYPG dostlarımı Allah nazarlardan korusun, yeni haftada işlerimizi rast getirsin

@Hasan TÜRKER

Tracker da Garipçe turunun kaydını göremedim?
Kaydolmamış mı acaba?

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler... Acayip moral oldunuz... Forma yırtık da olsa değersiz değil benim için... Çünkü o bir AYPG forması... ikinci el değerine paha biçmeye uğraşmayın boşuna :))) Dirsek kısmından yırtılan formayı küçük bir modifiye ile kısa kollu yapmayı düşünüyorum... :))

Bu arada Necat abiye ne oldu yahu... Ona da geçmiş olsun...

Ömer , kaza askerlik işine bir engel değildir inşallah.
Sınava girecektin galiba?..

@Levent_K

bugün spor salonuna başlıcaktım Askeri fizik sınavına hazırlık için... Ama ertelicez mecburen... Sınava 35 gün var bakıcaz artık..

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri