Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Sefa Yıldız

Hayırlı teskereler kardeşim Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, bilecik ve dağıtım yerindeki iletişim bilgilerini yaz yada gruptan bırını ara o yazsın gelip geçerken uğrarız...

Hasan abeyyy :D Şu fotoları bir görseydik iyiydi bir ara atabilirsen 1-2 tane sevinirim

@Hamdi Karabacak

Hamdı abı gun ıcınde resım yukleme ımkanım yok.
Resımlerı ancak bu aksam yukleyebılırım. AYPG - Facebook sayfasına yuklerım.

Bu arada;
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2011 YILI MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİN FAALİYETİ KAPSAMINDA 14 AĞUSTOS 2011 TARİHİNDE YAPILAN YAZILI SINAVI KAZANMIŞ BULUNMAKTAYIM.... FİZİK KABİLİYET TESTİ VE MÜLAKAT 14-15 EKİM...

@Ömer Kılıçsoy

adına cok sevindim ömer kardeşim 14-15 ekimdeki mülakat sınavını inşallah başarıyla verirsin şimdiden seni ve ailleni kutlarım recep abin

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
dün bütün gece sizi aradım bulamadım böyle anlamlı bi geceye katılamamak beni kahretti....

Sefa seni gitmeden önce görmek isterim eğer mümkünse.....

Ömer tebrikler başarılarının devamını dilerim ama bu arada bisiklet dışında koşu ve fizik kültür yapmanı tavsiye ederim işini şansa bırakma...

Özgür o gün hepimiz çimlere uzanmıştık yanlış hatırlamıyorsam ama sen terliydin herhalde rüzgarda vardı..geçmiş olsun alışırsın insan vucudu herşeye alışır...

@Ömer Kılıçsoy

Ömer kardeşim hayırlı olsun.
İstediğin olur inşallah.
Selamlar.

Sefa abi hayırlı teskereler akşamki organizasyondan haberim yoktu gelemeye çalışırdım yoksa hayırlısıyla git abi hayırlısıyla dön inşalah . :)

Merhaba, sahilde turlamak sorun çıkartmayacak bir bisiklet arıyorum hidrolik disk frenli istiyorum 700 TL ye kadar bütçem var sizin önereceğiniz modeller nelerdir?

@Emre MERİÇ

salcano NG 303 hidrolik disk fren 2011 model kadro boyu bana küçük geliyor ilgilenirsen 0535 405 88 38 ( benim boyum 181)..

@mehmet kendir

Hocam 2. el istemiyorum ya buraya bilgi edinmek için yazdım

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri