Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hamdi Karabacak

bu grubun kimliğine saygısızlık etmiiş adamlarla bir daha bunları konuşmak taraftarı değilim ben hamdi.
bence biz halledelim.

her fırsatta her yerde kipeo nun yaptığını anlatırız.
yeni bir topik açarız forumda.
bizden sonra forma yaptıracak olanların haberi olsun.

bence yeterli.

kipeo nun bizim fırsatçılık yaptığımızı bir an bile akıllarından geçirmesini istemem kendi adıma.

Scudo
hilal hanımdan AYPG ye profesyonel ortamda nasıl tepkimizi ortaya koyacağımız bir seminer vermesini talep ediyorum... formanın yaka kısmında logoları var. benim önerim malum logonun üstüne Türkiye haritası içinde bayrak...

@can ayan

%100 katılıyorum tamamen böyle düşünüyorum, Can abi sorunu anlatmış çözmeye niyeti olan adam farklı bir yalaşım gösterir belliki niyetleri yok o zaman kasaba minnet etmeyede gerek yok imzama Kiepodan alış veriş yapma-Yaptırma yazacam forumda da bunu anlatan bit topik açarız böyle saygısızlık olmaz ayrıca takımlarda şunu kullanıyor yok milli takımdada var falan diye yorum yapanlarda biliyorki takımlar kullanacağı malzemeler ile ilgili sponsorluk anlaşması yaparlar o ürünü kullanır ve bırakın para vermeyi üste para alırlar, biz takım değiliz sadece kendi tasarımımız bir forma yaptırdık, Can abiye akıl vereceğine, ukalalık yapacağını baştan bilgi verseydi bizde orda yaptırmazdık ben müşteriolarak onların prensiplerini bilmek zorundamıyım o zaman benimde müşteri olarak prensiplerim var mesela her eşeğin önüne ot koymuyorum ne olacak şimdi??? benim prensiplerimi tahmin etmelimiydinizmi diyecez??? başından sona saçma!!! ben tam o kipeo yazısının bittiği yere A.Q. yazacaktım gidip oraya Kipeo yazmışlar ben napim şimdi???

kel kör kendi işini kendin gör derler ya...
işte öyle yapacağız biz de.

o kipeo öyle yada böyle halladilmeli.
hele ki kipeo nun bu tavrından sonra kesinlikle halledilmeli.

bu problemi hallettikten sonra bir topik açıp forumdaki insanları kipeo ya karşı uyarmalıyız.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@can ayan

Akşam turda detaylı konuşuruz
Benim teklifim fırsatçılığa girmediği gibi tam esnaf işi olur çünkü tekrar bizden para çıkacak ve belkide bu parayı ödemede zorlanacak arkadaşlarımız olacak(onlardan biride benim)
Ama sonuçta gönül rahatlığıyla içimize sinerek formamızı giymiş olcağız.
Formada bazı noksanlarımız var onlarda düzeltmiş olacağız.Mesela yakaları hiç güzel değil,icabında sıfır yaka olabilirdi.

@mehmet kendir

ayrıca biz profesyonel falan da değiliz.

biz, kelimenin tam anlamıyla amatör bir grubuz ama kipeo profesyonel, keşke profesyonel bir çözüm önerseydiler sorunu kişiselleştirmek yerine.

çok saçmamış....

neyse boşverin kipeo yu.

akşam tura gelin. safa yı yolcu edek.
canımızı sıkmaya değmez kipeo falan.

@Hamdi Karabacak

senin fikrin ticari bir çözüm olurdu tabi hamdi.
ama ticaret yapmadığımız için diyeceklerdi ki.

" bak kipeo logosunu bahane ediyorlar bizden yeni forma istiyorlar maliyetine. vay uyanıklar vayyyy. "

böyle söylemelerini bırak düşünmelerini bile kaldıramam. çünkü derdimiz bu değil.

@can ayan
Eyvallah abi güzel söyledin.

Akşam resim hafıza kartını gerirsen sevinirim benim pc getircem ona yükleriz
Ayrıca çekilen resim ve viedoları başka kimde varsa yanına alırsa çok memnun oluruz ha Raif gibi nazlanacaksanız nazlarızda
Ya Raif kaç mesajdır yazıyorum hep bir eksiklik var diyodum meğerse sana takılmamışım ondanmış:):
=Onu çok sevmiştim
Canımı vermiştim
Canım diye diye
Yeminler etmiştim

Zoruma gidiyor
Kalbime vuruyor
Bana yaptıklarını
Affedemem kalbim kanıyor

Onu bana hatırlatmayın bitsin
Hayatımdan artık çekip gitsin
Vicdansızın biriymiş zaten
İstemem artık geri dönmesin

O şimdi nerdedir
Yaban ellerdedir
Gözlerine şarkı yazdım
Şimdi dillerdedir

@Hasan TÜRKER

slm hasan pazar sabahı nöbetçim geç geldi gelemedim kusura bakma:D

Abilerim şöyle bir durum var.

Benim öz abim öküüz olduğu için beni askere ugurlamaya kendi sebeplerinden dolayı gelemiyor, dayımın oglu'da abi olarak bugun saat 2 de otobuse atlamış 1-2 saat içinde gelecek. Bir az rotarlı olarak çay bahcesıne gelecegım yani akşam saat 9 gibi yanınızdayım allahın ıznı ıle :) Durumdan haberdar edeyim siz ilk çaylarınızı içerken bende yanınıza damlamış olurum .

Levent, Mehmet, Nejat 20:00da Podayız. :)

@Raif Korkmaz

:) :) :) :) :) yeni başlıyorda kimse beni uyarmadı tur sonunda çimlere yatılmaz diye.felaket belim tutulmuş. bu arada sefa kardeş hayırlı teskereler. akşam tura bel ağrısında katılamıyorum ama gönlüm sizde.

@Sefa Yıldız
Allah yar ve yardımcın olsun.
Sende sağol varol,öncelikle bu kutsal görevine giderken bizimle paylaşmak istediğin için ve bizlere(ihtiyarlara)askerlik günlerini tekrar hatırlattığın için.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER- BU ASKER GİDECEK GERİ GELECEK-BİZİMLE BİSKLETE BİNERKEN ASKERLİK ANILARIYLA KAFAMIZI ÜTÜLEYECEK-

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri