Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasip Çehre

siz forma da yaptırırsınız
hologaram da koydurusunuz
bence beklemeyin; non-stop bayram olduğuna göre

Scudo
Hayırlı uğurlu olsun....

iki sorum olacak...

önceki formalara nolacak????

gurup ( forması olanlar ) aynı formayı giymek zorunda mı? yoksa isteyen istediği ( a.y.p.g ) formasını giyebilecek mi????

(

@Hasip Çehre

pikosso 3 memeli bir hatun resmi yapar.
sergide gezinirken izleyicilerden biri pikasso amcanın arkasında olduğunu farketmeden
"bu nasıl kadın 3 memesi var" der
pikasso arkasından kulağına fısıldar.
o hatun değil zaten, resim...

o bisiklet forması değil zaten.
aypg nin bisiklete binerken giydiği üst giysi.

@metin karaman

Metın abı Formaların tamamı Suleyman abı'de. Ben bugun kendısınden teslım aldım. Muhtemelen ılk tur'da getırecektır dıye dusunuyorum. Kendısıyle gorusursen daha ıyı olur...

@can ayan

hahahahahahahahaha:):):):):):):):):):):)
doğru ya zaten a.y.p.g'de bisiklete binmiyor bisiklete biniyor muş gibi yapıyor..:):):):):):):):):):):)

tasarımda hata var bisiklet formalarının arkalarında 3 tane cep olur ki bunlar yiyecek ve içecek için kullanılır.....a.y.p.g'nin çevirirken acıktığı ve bu ceplerden beslendiği görülmüş mü????:):):):):):):):):):):):):):)

o zaman eğer sizin teziniz doğru ise forma yanlış imal edilmiş sizi kandırmışlar...size bisiklet forması çakmışlar..:):):):):):):):):):):):):):)

Arkadaslar,
Dun aksam tur'a katılanlar bılırler. Katılmayanlara bıldırmek ıstedım.
kadro koruyucuların 40 adet'lık kısmı'nın yapımı tamamlandı ve Can Ayan abıye teslım edıldı. Yaklasık 10-15 adet'lık kısmı'nın dıkım'ıde bayram sonrası tamamlanacak ve Can Ayan abı'ye teslım edılecek.
Izlınızle buradan KADRO KORUYUCULARIN KESIM VE DIKIM KONUSUNDA YARDIMLARINI EKSIK ETMEYEN "Umıt DEMIR" arkadasıma TESEKKUR EDERIM...
O olmasaydı bu kadar kısa surede bıtıremezdık. Kendısı cok ama cok tesekkur ederım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri