Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mehmet kendir

benım ıcın bu kadar caba sarfetmenız gozlerımı yasarttı :D
ama bu sezon ıcın kamp'lı turlara katılmam hem maddı hemde malzeme yonunden cok ama cok zor.
onumuzdekı yıl ıcın hedef bu kıs eksıklerı tamamlayıp. onumuzdekı sezona eksıksız gırerek yapılacak olan tum turlara katılmak. ınsallah sorun cıkmazda hedeflere ulasırım :D :D :D

@mustafa akman

Abi benim program belli değil Trabzon olayı hala netleşmedi eğer Trabzon olmazsa Bandırma derim ama o zamana kadar bilet kalmaz o halde seninle Şile derim, ayrıca Şileye eski yoldan gitmek lazım yeni yolda eğimler daha fazla ve görsellikte eski yolda daha iyi, onun dışında benim Şilede kalacak çok yerim var çadır falan taşımam boşuna :D :D :D

@mustafa akman
Arkadaş dedik bağrımıza bastık vay gerçekten ARKA Daymışsın Turumuza sabote he ben sorarım şimdi sana

Gel vatandaş gelllll GELLL aypg SOHPET SEVENLERİ

gELL FIKRALARA GELLL doğaya gel denize gel paran olmasada gel AYPG senide çeker gell yeterki gelmek iste çadır benden, bardak benden , sen kaşığını çatalını alda gel yeterki gelll (eski pazarcılaradan kim kalmış be

Arkadaslar,
Proje halındekı kadro koruyucuları olayına yarın start verıyorum.
Can abı buralardaysan ses ver.
bendekı kadro koruyucusunu olctum. 24x8 cm ebatlarında takılı durumdakı yukseklık ıse 3,5 cm ( bunu Can abı ozellıkler sormustu. )
bu olculere gore 120x100 cm seklınde kumas alırsam yaklasık 60 adet kadar cıkıyor. buna muteakıp yaklasık 7 metre kadar da sıyah cırt almam gerekecek.
sonrası kolay. yarın sabah bunlar ıcın Beyazıt'a gıdıcem. olay netlestıkce bılgı verırım :D

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
bu arada sormayı unuttum. kumas kalınlıgı 2,5 mm yoksa 3,5 mm mı olsun Can abı???

@can ayan

Okey'dır abı. Yarın alıcam. Eger yetıstırebılırsem carsamba aksamına 20 adet fılan getırırım. Umarım yanı :D

@mustafa akman

hocam mesaj düzeltme ve silme işlemi 24 saat içinde yapılabiliyormuş özür dilerim silememiş oldum, bu mesajı da size özelden atacaktım ama mesaj sayım 50den az olduğu için özel mesaj da atamıyormuşum...

tura gerekli malzemeleri de yazarsanız sevinirim
elimde hiç malzeme yok
malzeme temin edersem gelirim..

ŞOK ŞOK ŞOKŞOK........

az önce aldığım bilgiye göre İDO bisiklet taşımayacakmış şimdi diyeceksiniz araçsız gemilerinde taşımayacak ama Avrupa turundan dönen değerli ağabeyimiz İbrahim Kızılkaya Bursaya maalesef İdo ile dönememiş ve Haremden Otobüs ile dönmek zorunda kalmış durumu değerlendirmeniz için bilgilerinize arz ederim....

SATILIK GİDİŞ-DÖNÜŞ YENİKAPI-BANDIRMA İDO BİLETİ BİRİNCİ MEVKİİ eğer gieminin süvarisi Zekeriya Kaptan ise adımı vererek Kaptan Köşkünde seyehat imkanı bilete dahildir....(Cumaya kadar aynı fiyat Cuma namazından sonra fiyat değişir...)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri