Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Ekrem Erten
Güzeldide Raifinkinide yiyince:) fazla geldi dönüş zor oldu,kolay olsun diye basın yolundan geliyim dedim tamd yol temizlik gününe denk gelmişim 15 tane yıkama arabası sollamak bayağı tehlikeli oldu.

@Mehmet Ergene

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Cuma akşamı

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Raif hocam,

bu akşam demiş arkadaş o yüzden sordum :) bu akşam yine aynı güzergah turu olacaksa katılabilirim.
bu cuma başka bi planım var, inş haftaya cuma aranıza katılacağım.

Mehmet bu turlar her çarşamba ve cuma gerçekleşiyor (yağmur vs. bi aksilik olmazsa). Hız genelde 28-30 civarı. Güzergah çoğu zaman aynı olsa da bazen değişebiliyor. 8:15'te PO'da olman yeterli.

Raif abi her cuma demiş ondan dedim.
demek bugün var. güzel haber.

ben beşiktaştan geleceğim. hipodromdan tekrar çıkmam mantıksız olur herhalde, sahil yoluna indiğiniz yerde sizi bekleyebilirim. sahil yoluna nerden iniyorsunuz? turan güneşten mi? kaçta sahil yoluna inmiş olursunuz? ona göre evden çıkacağım.

gerçi z.burnu metro durağı 2 km imiş ordan. direk yanınıza gelirim galiba. 20:15 gibi orda olurum muhtemelen.

@Mehmet Ergene

Mehmet hocam Grup ılk kuruldugunda sadece cuma aksamları tur yapılıyormus. sımdı her cardamba ve cuma aksamları yapılıyor. 20:15'te bakırkoy sahıldekı gelık karsında PO'da oluyoruz. bence oraya gelırsen daha ıyı olur.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Hasan hocam şu gelik neresi tam olarak? ben istanbulda yeni sayılırım. google maps ten bakıp neresi olduğunu söyleyebilirsen geleceğim yeri daha ii bilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@mustafa akman

Mustafa Hoca ısı bıtırmıs :D
elıne saglık Mustafa Hocam.

Mehmet Hocam sen zeytınburnunu gec yesılkoy ıstıkametıne ılerlerken baska PetrolOfısı yok zaten :D Bakırkoy sahılde Dunya Göz Hastanesının caprazı oluyor.
Kesın bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Mehmet Ergene

Evet Haklısın Mehmet kardeşim ilk mesajdan alıntı yaptıgım ıcın carsamba-cuma yerıne sadece cuma demısım kusura bakma,
Bu akşam tur var her carsamba-cuma oldugu gıbı, ama senın z.burnuna gırmene gerek yok sahılde b.koye dogru devam et zaten solda gelıkı ve sagda petrol ofısını goreceksın ozeldende cebımı maıl atıyorum eger sorun olursa caldır ben ararım, ama z.burnu gelıkın yanında shell var onunla karıstırma ordakı gelık sagında kalıyor bu solunda kalacak

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri