mustafa hocam, manavgat maratonunda kaza yapmıştım dudağım iç taraftan patladı 3 dikiş atıldı, acilde tetanoz vurdular ondan diyorum. dudağımı patlatan dişlerimdi dışarıdan herhangi bir etken vücuda zarar vermedi.
Temu bi arada gidon bi yerine girmişti dimi o zaman aşılıydın sanırım..
aslında bende deli dana aşısı var acaba o engellermi enfeksiyon yada bakterri neyse....
Dekatlonda Can Ayan abiyle bi güzel gezdik bir iki parça bişey aldım ben
gece gözlüğü , yama yol lastiği için , yüzmek için şişme kolluk ( tiriatlona katılırsak yüzmek gerekiyomuş biraz pratik yaparım gölde ) futbol topu gerek vermıydı bilmem ama..
neyse esas konumuza dönersek Can Ayan abinin tavsiyesi üzerine 1litre gaz yağı alacağız çadırların etrafına hendek kazıp bu gaz yağını hendeklere boşaltacağız bu sürüngenlerin çadırlara girmesini önlemek için + su kenarında olacağımız için sivri sineklere karşı bişeyler düşünmek lazım yani siz düşünün ben kendi adıma tedbirimi aldım geçen Tekirdağ turundan dönerken bi ufak tedbir aldım yani bilmem anlatabildim mi??? Tekirdağ ve ufak anahtar kelimeler..
bisikletlerimizi birbirine kilitlemek için her iki kişiden biri kilit alırsa yeterli olur sanırım...gerçi Can Ayan abi iple ağaçlara asın dedi göndere bayrak çeker gibi ama o kafayla İstiklal marşı okuyamayacağım ben siz naparsanız bilemem...
evet sanırım yavaş yavaş olay şekilleniyo aklınıza takılan yada gelen olursa paylaşalım lütfen..
evet olay şekillendi
Kaptan rotayı belirler
kamp yerini belirler
topçulardan boyalıca 35 k kadar
asıl olay rampalarda
geride kalacak olan düşünsün
yani ben düşüneyim
the weakest link yani ben oluyorum
cumartesi randevu listeme baktım saat 14:30a kadar
yuh yani
tıka basa dolu
kes babam kes
sonra bas babam bas
hadiAllahtan hayırlısı
tetanoz olayını bir daha irdeleyecek olursak
aşı akut olaylarda fayda etmez
dostlar alışverişte görsün hesabı
yapıyoruz
sonra biri derki
"aşı bile yapmadı"
başımız ağrır
en iyisimi yap gitsin
penisilin testi gibi
dünyada bulunmayan bu testi
Allah muhafaza yapmaya gerek yok desek
ana babası mahkemeye verir
iyisimi şişleyelim çocuğu da
başımız ağrımasın
çocuğun kıçı acısın
ayrıca leven_k isimli arkadas gelıyormu? gelmıyorsa bısıkletler arabaya nasıl sıgacak?
Ayrıca hava durumu degısmez ve hava yagmurlu olursa ben gelmem sonra laf etmeyın ))
herkesin getireceğini yazsam kitap olur
kısaca şu
çadır ihtiyacı karşılanmıştır.
onun dışında
ihtiyaç duyacağınız herşeyi getiremelisiniz
mesela seccade getirmek isteyene hayır mı diyeceğiz
Bence erteleyelim aceleye gerek yok. İki defa çadırda yağmura yakalandım inanın kötü bir tecrübe. Gece yağmur yağarsa kötü olur. Bu arada benim pazar günü başkasına sözüm vardı unutmuşum. Ertelenirse iyi olur, gelmek istiyorum çünkü
bu akşam çatıda toplanılmasını özelliklede İznik turuna katılacak arkadaşların iştirak etmesini bekliyorum ki bu akşam yapacağımız müzakereler sonucunda yarın sabah haftasonu İznik turu için nihai kararı açıklayabilelim, eğer bu akşam karada görüşülüp fikir birliğine varılamazsa şimdiden söyliyeyim tur kendi adıma iptal'dir....
SPD 40,5 numara yıldızlı pedalı ile NW marka yırtığı yok 75TL eğer
Benim spd nin vida yeri kırıldı eğer masrafsız tamiri olursa satılık spd ye 15TL indirim yaparım. Bu ikiiii.
Sabah haberlerde izledim, havalar hafta başından itibaren bozuyor demişlerdi ama, madem ağalar tur iptal der, erteleyelim o zaman abilerim, kardeşlerim.