Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar
keyifli bir yolculuk planlıyoruz
ses yok
Allah sağlık sıhhat versin
ben kesin gidiyorum
dün çadırımı aldım
uyku tulumumu aldım
matımı aldım

bisikletime
xt arka
xtr ön
lx aynakol
xt ruble 9lu
xt vites kolu aldım
taktırabilirsem ne ala
taktırmazsak öyle gideceğiz

zincir tamir seti de almayı planlıyorum

Kaptan Aytekindir.
yolu o çizer
Merhametine güveniyorum
nereye çekerse giderim

Katılımcılardan ses yok
eğer 2 kişi kalırsak
O zaman Aytekin"e bana katl diyemem
pazar sabahı Abidine takılırım
İznik"e kadar gideriz

Scudo
Mustafa abi normalde heralde araç ile gelenler olacaktı artık yok sanırsam. Bu durumda çadır uyku tulumu mat vb. kamp malzemelerini de taşımak durumunda kalıyoruz doğrumudur?

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Arkadaşlar eğer klasik bir durum olmaz ve bende dumura uğrarım....( bu aradadumura uğramak kelimesini daha bir kaç ay önce eski kız arkadaşımdan öğrendim çok fazla dumura uğruyodu...:):):):):):):) ) neyse....

yani klasik a.y.p.g manevraları diyebiliriz.....

neyse en başta konuşulan plana sadık kalınacak Çarşamba dananın kuyruğu kopar kopmasada aramızda sünnetçi var kesebilir..:):):):):):)

Rafael will drive to İznik on Saturday afternoon at about 5p.m and l think Hamdi and Gökhan join him so the others must put their things in Rafael's car Friday night...
buraya kadar anlaşıldı umarım.....

rotayı şifreli yazacağım ki kimse anlamasın....:):):):):):):):)

anyway iş Rafoşta biter araç olur ve ağırlıkları götürürse,ağır toplardan pardon abilerden Hamdi gelirse bu iş olur yoksa havada bulut İznik i unut,,,

bu arada İznik e çok gittik bu sefer başka bi yere gidelim diyen olursa fikirlere açılalım...

ben size cesaret vereyim....
1.Kartepe Kuzu yaylasından yıldızları seyretmek ömre ömür katar...
2.Çilingoz denizi ve doğası muhteşemdir yüzmenin ve suya atlamanın keyfinin sonuna kadar yaşayabiliriz...
3.none...

@Raif Korkmaz

Bir kilo da bana ayır Raif. Onlara ileride yapacağım turlarda ihtiyacım olacak. Bugün Tuzla'ya yaptığım turda karşıma maalesef ham dutlar ve cevizler çıktı.

@Hasip Çehre

Bugün yaptığım turda Alt Kaynarca'da yaptığım ilk molada km saatinin resmini cep telefonumla çektim. Buyur Aytekin Abi,

http://ressim.net/s/upload/b662847b.jpg

@Hasip Çehre

Aytekin abi Mustafa abinin imzasında araçla gidenler de yazıyodu artık araç yok yazıyor heralde araç olayı iptal yarın Mustafa abi en doğrusunu söyler.

Bu arada o çilingoz seçeneği ne güzel öyle :D Şöyle deniz kıyısına kamp kum güneş hayal ederken terledim :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Nuri Alper Ulupınar

sevgili kardeşim
bu tura değil de başka turlarda seni aramızda görmek isteriz
umarım bizi anlarsınız

şehir içi turlar ise hepimizindir
güvenliğe önem veren herkes katılabilir
sevgilerimle

@Hasip Çehre

YETTİM GARİ!...
Tüm kamp malzemelrinizi perşembe akşamına kadar bana getiriyorsunuz
Ben araba olsun olmasın(Rafo Rafiel bizi arabasız bırakmaz) en az masrafla kamp malzemelerini İZNİK 'e getiriyorum
Dikkat edilmesi gereken hususlar
1. Çadırınızi diğer malzemelrinizden ayrı tutuyorsunuz yani uykutulumu ve latmıdır padmıdır neyse vs o malzeleriniz ayrı olacak NEDEN Mİ diyen bir ses duydum çünkü Gelecek kişi adetine göre ya bendeki çadırlardan birini getiricem yada sizinkileri.Olan var olmayan var dimi ama

2-Çaysız kalamam tüpmüpü de alırım
3-ışıldağı güclü olanlar bana getirsin yada lüks denen mucize alete takılacağız
4- kumarbazlar okey takımınızı(çocuklar için olanını değil) ve iskambil kağıtlarınızı alın
5-Sizi seviyorum
6- Benim dükkanı herkez biliyor heralde bilmeyenler için
Aksu osmaniye yolu NO:10/c Bakırköy Tel.0532 263 44 79
Tarif Veliefendi hipodrumunun giriş kapısının karşısındaki Tamaş wolsvagenin arka sokağı

@ayhan248
Akaşamlarımız sabahlarımız iyi olu inşallah da İZNİK için hazırlığa başladınmı?

yarın akşam ki olağan turda bu tura katılacaklar fiziken hazır bulunsunlar son sözü karada söyliyelimç....

Tüm yazdıklarınızı okuyorum ama şifremde sorun oldu cevap yazamadım, bende geliyorum Allah'tan bir mani çıkmazsa araçla gelecem, c.tesı en geç 5te Hamdi abinin dükkandan hareket etmiş oluruz, bencede şimdiden gerekli malzemelerin listesini yapsak çok iyi olur. Kim ne getirecek bide kimler araçla gelecek, kimler karadan gidecek? sırf sizden ayrı kalmamak için her türlü fedakarlıgı ve riski öze alıp geliyorum :D :D :D

Bende uludağ turumuzdan beri Koray kardeşimindi sanırsam çadırı bulunmakta. Çadır yayılarak 2 kişilik, rahat 3 kişilik, sıkışık 4 :D Sahibinin rızasıyla perşembe akşamına kadar Hamdi abinin dükkana götürürüm. Çadır sorunumuz kalmaz heralde.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Mustafa abi hava tahmini yapmamamı söylemişti ama yinede dayanamadım, aylar sonra ayarladık gideceğiz ya o yüzden pazar günü kış geri dönüyor, buyrun size İznik hava tahmini:mad: :mad: :mad:

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri