Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
adam pisuvarda işini yaparken yanındakine demiş ki
"hemşerim Sürmenelimisun?"
" evet?" demiş
"Seni sünnetçi filan mı sünnet etti?" demiş
"Evet? nereden anladın??" demiş
" nereden olacak
yarım saattir ayağıma işiyorsun
o hep eğri keser" demiş

bugün 1 saatlik uyku ile işteyim

kimbilir
bir gün bizi de hatırlarlar böyle
:)

İznik turuna son 5 gün kaldı işimiz zor....
hazırlıklara başlayalım derim...
hr şeyi konuşalım açık açık sonra oralarda rezil olmayalım tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum bu tarz kamplı turlarda en çok arızayı şarap içenlerle rakı içenler arasında yaşıyoruz mesela ben ve Onur her kamplı turumuzda birbirimize gireriz ben rakı içerim o şarapçı bu konuda anlaşamıyoruz adamla binlerce km kıç kıça gidiyoruz içmeye gelince ayrışıyoruz....bakalım nereye kadar...

evet beyle şimdiden hazırlıklara başlayalım kim geliyo kim gelmiyo hatta bir fikrim var gelecekler Çarşamba akşamına bana 50şer tl depozit versinler gelmezlerse yanar söyliyeyim depozitini yar-tırmayanlar tura katılamaz kamp alanına sokmam haberiniz olsun....

şuan bende ihtiyaç listesindekilerden sadece müze kart var diğerlerini bu tur için tedarik edeceğim eğer tur olmazsa beni haybeye stress e sokmayın yoksa çıkartamazsınız....:):):):):):):)

Rafael gelmeyecek İsabel durumları DOLAYISIYLA Hamdi gibi isimlerde gelmez,
sadece Mustafa Hodjaylada koce iki gün ve 180km geçmez dergaha giderim daha iyi....

kimse gelmezse B planını devreye sokarım daha önce yazdığım gibi dağlarda tırmanma , göl çevresi zaman karşı akşam oteldede interval olacak dedim ama gerekli ekipman bulabilirsek...:):):):):):):):):):):):)

@Selim Leylak

biraz geç cevap oldu ama şükürler olsun iyiyim.

Benim iş yeri Yeşilyurt'ta, ev GOP'ta hafta içi ya da sonu turlarınıza katılmak istiyorum ama hafta içi bana biraz geç olucak, size katılırsam evde olmam 12,00- bulur, eve almazlar :) ama bir tura muhakkak katılacağım. herkeze bol pedallar,

@Hasip Çehre

Benim gelmeyeceğimi kim söyledi? bana kalırsa sız gıtmeyeceksınız ama Allah'tan bır manı olmazsa ben gıder golu dolanır dutlarımıda yer gelırım :)))

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Arkadaşlar merhaba,

Bir site var. Rota hakkında yükseklik bilgisi veriyor. Daha önce rotaları yükleyen insanların rotalarını ve düşüncelerini görebiliyorsunuz. Sizlerin sitede söylediği rotayı aşağı yukarı bu sitede çizdim. Linkini sizlere atıyorum. Topçular -Boyalıca hattını çizdim sadece. Gideceğimiz rota bu mudur. ?

Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

(link)

@Hamdi Karabacak

hamdı abı ben gıttım ama acık solıyım hıc fotograf cekıcek havamda degıldım. bence hıc zevklı bır tur degıldı :(:bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Hocam sen beni Nesrin Topkapı sandın herhalde...:):):):):)
tura katılacaklar 50 şer kaadi hazırlasınlar Çarşamba günü....

Raif geliyor....

Plan şu ;

Topçular da tur başlar...sırası ile Tavşanlıdan dağlara gireriz
Ahmediye ,Örencik, Sermayeci ,Mahmudiye ,Üreğil orada Çınarın altında çay molası köylülerle sohbet sonra göl kenarına ineriz sola doğru gidip Çakırlıya kamp alanımıza gideriz
Keramet yani şifalı sular çok fazla uzakta değil eğer o gün vaktimiz kalırsa ziyaret ederiz yada ertesi gün sabah Gölü dönerken uğrarız diyeceğim ama bu seferde Çakırlı - Boyalıca arasını iki kez geçmiş olacağız o zaman gidişi Boyalıcadan yapıp Çakırlıya giderken Keramete uğrayacağız sonra Kamp alanımıza geçeceğiz ertesi günde Orhan gazi tarafından döneceğiz ve yine Boyalıcadan dağlara gireceğiz bu sefer geliş ve dönüş aynı istikametten oluyor benim amacım farklı yerler görrmek yani dağ etaplarını geiş ve dönüşü farklı yollardan yapmak bunu aramızda müzakere edelim Baş Müzakereci olarak ta birini atamam lazım kimi atasam acaba katılımcıları bi göreyim önce..:):):):)

anlaşılmayan bişey yoktur umarım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri