Arkadaşlar
imzamı gördünüz
liste şekillenmeye başladı
katılmak isteyenler bana mesaj atsınlar lütfen
(bu tur hepimizindir; aşırı kalabalığı eminim kimse istemez)
Dün yeni bisikletle yorucu ama keyifli bir tur yaptım. Sahilden Suadiye-Kozyatağı-Üst Bostancı-İçerenköy-Fındıklı-Başıbüyük-İdealtepe-Orhantepe-Cevizli-Rahmanlar rotası çizdim. Beni Fındıklı'dan Kayışdağı yoluna çıkış zorladı hatta yanlışlıkla fazladan 1 km yaptım. 17.20'de çıktığım eve 22.30'da döndüğüm için ailem kızdı ama biraz daha çalışır ve en az 3 kilo verirsem, rampa canavarına dönebilirim. Bu arada Raif'e geçmiş olsun. Bu arada sizde fazladan km saati var mı ? Aytekin Abi'nin verdiği km saatinin aşağı ucunu tekerin oraya montesini sağlayan yapışkan lastik olmadığı için montajını yapamadım. Ama ön ve arka aydınlatma çok işime yaradı.
ortalama olarak ne kadar yapışkan lazım
persantilini çıkarabilirmisin
ben de var çünki
eğer uyarsa
bendeki çift taraflı yapıştırıcı eğer kesildiğinde
bir sonraki kullanımım için minimumdan aşağı ise veremem
yok eğer optimum seviyede kalırsa verebilirim
o zaman da zaman faktörü işe giriyor
mekan faktörümüz eş zamanlı olarak keşişmesi
zaman faktörüne zıt değilse
o zaman
sağlam km saatin zaten var demektir
hele bir de başka bir pedalci ile bu faktör kuvvetini artırabilirsen
o zaman
pedalla pedallayabildiğince
şaka bir yana
çift taraflı yapıştırıcı kullan be Cem
İznik turuna ağır bir antreman çalışması olarak bakıyoruM....
Topçularda Feribottan indikten sonra Tavşanlı güzargahından dağlara vurarak toplamda 2000m irtifa toplayarak tırmanış arkasından zevkli bir inişten sonra Gölün etrafını zamana karşı koşup...
Abi bırak ya iki kere tekirdağa gitti diye havalara girdi zaten
Bol bol foto çekinde bizde gitmiş gibi olalım, ama fotoları aytekın abı yuklemesın fotolardakı gereksız lınk yazıları fotolardan buyuk oluyor
Sn. Hocam seni bırakmayız bi ayar çekeceğiz artık 25Haziran is my birthday...
öyle bir hard ride yapayım kendime doğum günü hediyesi verreyim dedim ama olsun dağ yollarında yemiş ağaçlarına dala dala gideriz janımıza jel almamıza gerenk yok...