gökhancım iyide tem tehlikeli en yavaşı 100le gidiyor.aramızda gençler var,biyerde büyükelere sorumluluk düşüyor,allah korusun bi kazada hesap veremeyiz,neyse çok şükür gidip gelmişiniz,aman diyem.
Forma konusunda benim fikrim şöyle grup halinde giderken, saxocular geçiyor, denmesi pek hoşunuza gidermi bilmem ,bence can ayana rica ederiz , bize güzel bir yazlık tasarım daha yapsın, onu yaptıralım.isteyen kısa ,isteyene uzun kollu yaptırırız.:in:
Orginal takım formalarının aypg için bi espirisi yok bence.
29 Mayıs 2011 Pazar günü organize edilecek "Salcano-Playcard Arnavutköy Dağ Bisikleti Kupası" kapsamında Metin Bisiklet/Bakırköy Mağazası önünden otobüs ile ulaşım sağlanacaktır. Yarış severlerin saat 09:00'da mağazamızda olması gerekmektedir. Metin Bisiklet bu organizasyonda teknik servis olarak destek verecektir. Detaylı bilgi için mağazamız ile iletişime geçebilirsiniz.
Bilgi ve ilginize sunarız.
Metin Bisiklet
Telefon: 0 212 660 2604
Dostlar foruma geç girebildim biraz, sitemize giremeyenler olmuş geçici anlık bir sorundu heralde ben kontrol ettim bir sorun yok sorunu hala yaşayan varsa söylerse iyi olur.
Ayrıca bu forumun sinirleri zorlayan yavaşlığı bende mi var anlamadım iyice soğudum...
Bende de site yavaş selim.
arkadaşlar bu arada slick lastik alıcam yarın.
efor bisiklette 2 tane iç lastiği de takılı halde ritchey 1.0 lastik 70 tl.Çok mu ince olur 1.0 acaba
aslı bisiklet de aynı şekilde 1.15 lastiklerin ikisine 45tl dedi ama markasız bişeydi.
ne yapsam nasıl yapsam ...
bende bugün ankara erdoğanlardan takım halinde aldım yazlık lastiklerden jantlar gönbekler ruble iç ve dış lastikler (jantlar alexrims,lastikler maxxis 1.50 )
toplam 330 tl
kışlıkları çıkarmanın zamanı gelmişti.
1.50 almaya değmez bence. Ben daha ince alıcam yarın tekrar bakıcam sirkeciye.
1.0 çok ince olur diye düşünüyorum 1.15 ya da 1.30 kalıyor geriye.
deneme amaçlı çok pahalı bişey almıycam.
1,50lik de baya fark ediyor Emre dişli lastiğe göre. Ancak 1,50den küçük lastikler de özellikle kalın borulu kadrolarda (misal sedonalar böyle) pek hoş durmuyor bence. Bunu da göz önünde bulundur derim. Ama neticede nihai karar senin.
Bu arada cst'nin 1,40lık lastiği de vardı sanırım.
zenith maxiss 1.50 toplam 112 ytl dişsiz ...yerler ıslak olarak süratli bi biçimde zincirlikuyu virajına daldım arka kaydırmadı ..... bol yağmurlu havada denendi gene kaydırmadı arka ,bu teker kaydırmıyor ama benim ağırlığım 65 kilo olduğu için herhalde ....
evet tavsiye ederim 26 janta göre teker asfalt performansı çok iyi ayrıca stabilizede iyi düzgün sert toprağı kabul ediyor bu teker sadece çok bozuk yollara girmez bozuk toprak yollara ve çakıllı yollara.....
80 hava basılıyor ben 60 bastığım halde taş gibi varın düşünün siz 80 basınca o teker ne olur ...
abi haklısın sadece otogar bağlantı yolu 2-3 km o kadar ama tabiki tehlikeli bu arada karaburun yoluda dar ve piknikçiler çok tehlikeli. kış ayları daha boş oluyor.