Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
01.05.2011 Garipçe Listesi
  1. Aytekin (gelemiyor)
  2. Haşim
  3. Selim
  4. Sefa
  5. Levent
  6. Gökmen
  7. Hamdi
  8. Raif
  9. Koray
  10. Emre(Yağmur olmazsa)
  11. .
  12. .
  13. .

Aytekin abi gelemeyeceğini açıkladı. İstenilirse Sefa nın da dediği gibi daha sakin güzergaha rota çevrilebilir yada aynı kalır.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Haydaa son anda gelemeyenlerin olması kötü oldu.
Az önce de konuştuğumuz gibi ben ve Gökmen 8 45de MetinBisiklet den yola çıkıyoruz
10-15 dkde Kazlıçeşmede olup Selimlerin grupla buluşucaz.
Sonra hep beraber Galataya pedallıyoruz.
9 30 - 9 40 arasında Galata Karaköy ayağından Levent abi ve Hamdi abiyle buluşup Beşiktaşa pedallıyoruz.
Buluşamama gibi bir durum olursa saat 10:00 da Barbaros heykelinde oluyoruz.5-10 dk gecikme olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
yola devam...:in:
Her türlü alternatif plan değerlendirilecek, kabaca beşiktaş tartafında olacağımız kesin.
Hiç bişey yapamaz isek Belgrad da piknik. AYPG klasiği.
Ve burda açıklanamayacak bir dolu alternatif.:)

Not: Yağmurluklarınızı unutmayın.

@GokmenOzyurt

Kenarından geçeriz.:)

@Levent_K

Aynen Levent abi önce bir toparlanalım sonra aramızda karar veririz plan beşiktaşa kadar sabit :in:

beyler iyi geceler yarın yanımızdan geçerken arkadan size düdük çalarak selamlayacağım bu gün vergi dairesinde çok yoruldum görüşmek üzere...

:in: :in: :in:

Madem aytekin abi gelmiyor fenere gitmeye gerek yok ! Kaç kere gittik zaten .

Hiç uğraşmayın o zaman Fener'e gitmeye , şöyle yapalım ben çizdim haritayı .

Saat 9:00 ile - 9:30 çıkışlı bakırköy malum otobüs durağından çıkarız.

Herkez sirkecide toplanır , Levent abide yakınlarda olur,oda yanımıza gelir .

İsterseniz kemerburgaz'a mangal'a İsterseniz belgrad'a gideriz isterseniz allahın dağına çıkarız . Ama aytek hoca gelmiyor ise fenere gerek yok derim. Gideriz kemerburgaz'a mangal alanı var alırız alıcagımızı gider paşalar gibi mangal yaparız .

1 mayıs'ı da göz önüne alarak kimseyi yarın ki insan selinin arasından geçirmeye bence gerek yok .

@Sefa Yıldız

Sefa, Gökmen ve Emre bakırköyden 8.45 de çıkıcaklar biz Haşim abiyle 9 da sizi kazlıçeşmede bekliyor olucaz toplanıp sirkeciye basarız orda Levent abiler ile buluşup karar veririz ;)

Haşim kaptan'ın neti olmadığından cepten ben mesaj attım.

Şöyle yapalım dedik .

Sirkeci yokuşunu indiğiniz zaman köprünün altındaki büfenin orda toplanalım ..

Herkez saat 10.00 - 10.30 arası orda olmaya çalışsın yolla biz kendimiz nereye gideceğimize karar veririz dedik..

ahhh ahhh
saati kurmayı unuttum
hep böyle uzun turları kaçırıyorum sinir olduuuuuuuuuum
kafayı yiyeceğim......

arkadaşlarım....
kusura bakmayın meslek icabı bunu yapmak zorunda kaldım....
I am the biggest salesman, you know..!!!!

Rafo adamı hasta etme sana özelde durumu açıkladım isteyen arkadaşlara özelde açıklarım....ama kabaca şöyle söyliyeyim sağlık problemleri nedeni ile evden çıkamıyorum evdeyim yani başka bişey peşinde değilm anadınızmı!!!!

anlayışınız için teşekkürler sizlerle olamadığım için en az sizin kadar üzgünüm....

buarada Sefa Pitt neden Feneri iptal ediyosun benim için mi Fenere gelecektin???
Yavrum hala öğrenemedin???? Benim için kimse biyere gelmesin gitmek istediği yere gitsin....Öpüyorum seni....Baklava karınlı erkeğim benim...:):):):):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri