Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar benim adımı yazmışsınız ama ben yarın malesef ,gelemem,benim ufak numarayı baskete götürmem gerek,başka hafta inş.sizlere kazasız belasız ,güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
Selim, biz sabah Gökmenle beraber gelicektik ama Gökmen cevap vermiyo şuan.Saat kaçta buluşcaz onu sordum cevap yok. Siz kaçta Kazlıçeşme sahilde olcaksınız ? Gökmen saat kaçta bakırköyde olcaktı onu da biliyomusun ?

@Hasip Çehre

aytek selam geç saatte geleceksin bu yukardaki mesaj saat 07.00 de gelmiş saat 21.38 henüz ışığın yanmıyor..evet bir eksik oldu benden, akabinde bir kişi geldi 25 kişiyiz senle beraber ama daha önce konuştuğumuza göre sen grubunla arkadan geleceksin saat 09.00 da biz hareket etsek saat 10.00 da sen hareket edersin sizin grup hızlı gelir ve beni arkadan yakalar ..arkada olacağım...
evet arkadaşlar avrupa pedal liste tutuyormu kim liste tutuyor selim listeyi başlatmış idi hamdi dost gelemiyor olsun sağlık olsun ...nighteagle1 gelemiyor ,
gökmen cevap vermiyor raif yok mustafa gelmiyor galba ..emre tek kaldı haşim bilmiyorum..süleyman dost kesinmi..sefa gelir herhalde,levent herhalde gelir,
korayda gelir herhalde, gökmen geziye gitmiş mesaj atar sonra herhalde,
son durumlar bu,,,,,

Gökmen geziye gitti demek. Gelince cevaplar mesajlarımı. Aytekin abiler saat kaçta Beşiktaşta olacak Kudret Abi biliyormusun ?

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Emre Nalbantoğlu
Saat 10.00 da beşiktaşda olacağız ama nerden nasıl gideceğimiz belli değil Leventte ulaşabilirsem sabah kürek antramanı var ordan geleceğizz. Ulaşamazsam sabah Halkalı Tren istasyonundan sirkeci yapıp beşiktaşa geleceğim Yada Raifle Tranvay la kabataş yapacağım

• Beğen
Tepkiler: Hato
Tamam saat 10 da orda görüşürüz o zaman. Peki ordan saat kaçta başlıycaz pedala ? Ona göre biraz erken çıkarız.

@Emre Nalbantoğlu
Şimdi Levent le görüştüm o saat 6:34 de Floryadan Trene binip Kürek antramanına gidiyor saat 09.30 civrlarında da Galata köprüsünde olacak ona göre ayarla kendini

• Beğen
Garipçe yolcusu arkadaşalar son durum nedir
Ben kötü ihtimal saat 9:30 da Galata köprüsü üstünde balık tutanları seyrediyor olacağım geleceklere duyrulur.
Kudunun Grub saat 09.00 DA harket etse bile biz ona yetişiriz.

• Beğen
Evet,
Galata köprüsü/karaköy ayağı, Beşiktaş'a 9:30~9:40 hareket saatimiz.
6:34 Florya trene biniyorum.
7:30 sirkecide oluyorum,
7:45 kasımpaşaya/haliç
08:00-09:00 kürek
09:30~09:40 Gataköprüsü/karaköy ayağına gelişim.

Bakırköy/ Zeytinburnu/ Sefaköy/ Bahçelievler buluşup yola koyulun.
09:40 gibi karaköyden geçişinizde benide alın.
Yada Tramvayla gelenler hiç inmesin direk Kabataşa devam etsin.

Her türlü iletişim probleminde bilinki 10:00 da beşiktaş barbaros heykelinde olunacak.
Şimdilik plan bu gibidir.

• Beğen
@Hamdi Karabacak

Hamdi,
yer burası.
(link)
Sabah gelebilirseniz sahilde börek/çay olan güzel bir dükkan var.

7:45 Kasımpaşa sahilde olan tüm AYPG!:)
Uyanabilen herkese börek/çay benden. :)

• Beğen
@Emre Nalbantoğlu

emre büyük olasılıkla aytek erken gelip bize süprizde yapabilir...ve sizleri zati bekleyecek öyle konuştuk sizlen beraber saat 10.00 da hareket edecektir ve bizi yakalayacaksınız birlikte gidilmesi bence sakat 24 kişiyiz sizde en çok 10 kişi olursa 34 kişi o sahilde risk olur ve ...bunu ayarlayacağız yarın..

biz emre ile birlikte metin bisiklette 8:45 de buluşup
sahilden geliyoruz sahilde gördüğümüz herkesi toplayıp
eminönüne geliyoruz....

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Hamdi Karabacak

büyük olasılıkla yakalayacaksınız çünki grupta biraz ağır arkadaşlarımız var..
saat 09.00 hareket...

:in: :in:

@Emre Nalbantoğlu

Emre saat 9 da biz kazlıçeşme sahilde surların orda bakırköy tarafından gelenleri bekliyor olacağız. Gökmen 8.40 8.45 gibi bakırköy köprü altındaki duraktan çıkıcaktı.

@Hasip Çehre

haydaaaaaaaaaaaaaaaa
grup lideri gitti ....
grup başı yok olursa kim olacak..
olmadı sil baştan

şimdi yarın gelecek arkadaşlar durumu şöyle örgütlesin aytek gelmiyecem dedi siz bizi geçin bize takılmayın ve bizden önce sarıyere gidin aynı grubun birlikte gitmesi bence sakıncalı 24 kişi var bunlardan gelmeyen olsa bile yarın bi 20 kişi olacağız ...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri