Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın arkadaşlar
akşam acaip keyif aldım
Aytekin kardeşime resimler için teşekkürler

dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum
resimde parlayan noktalarıma bakınız
ayağımdaki paça bantları
eldivenimde hiç dikkatimi çekmeyen çizgiler
her yerlerimize takmak lazım
(link)

bu arada
the big salesman sancağını haşim devraldı

mazereti de olsa
artık The Big Salesman haşimdir

elbet bana da bu sancağı taşımak nasip olur :)

Scudo
@Sefa Yıldız

Sefa dün akşam şöyle konuştuk. Aytekin abi erken gidicek beşiktaşa ama bizi beklicek 10 da haraket edicez. Ben saat 9 da kazlıçeşme sahil surların ordaki otobüs durağında olucam bakırköy tarafından Gökmenler gelicek 8.45 gibi köprü altında buluşucaklar. Sirkeciye doğru pedal çevircez 9.40 gibi Levent abi ile galata köprüsünün orda buluşucaz. Yalnız Haşim abi de bizim burdan gelicek o nasıl düşündü konuşamadık. Haşim ağa sen ne diyosun?

Tamam o zaman Selo ben saat 9-9.05 gibi senin yanındayım 8.15-8.30 gibi evden çıkarım birbirimizi toplaya toplaya çıkarız.

Ben telefonumuda veriyim isteyen kaydetsin, isteyende numarasını bana versin iletişime geçiyim.

Sefa Yıldız : 0-535-499-76-44 Kaydeden bir mesaj atar ad soyad söylerse sevinirim.

@Sefa Yıldız

Tamamdır Sefa ben 9 da kazlıçeşme surların ordaki durakta olurum ;)

Akşam yine vurmuşsunuz muhabbetin dibine arkadaşlar. :)

@Selim Leylak

Biz seninle Erey çay bahçesinin orada buluşalım istersen Selim. Saati sen ver. ;)

Bakırköy tarafından gelecek arkadaşları sahil yolunda bekleyip birlikte de gidebiliriz Barbaros'a.

Bizden kimler geliyor bu arada?

@Haşim Okyay

Tamam Haşim abi saat 8.50 de çay bahçesinin orda buluşalım.

Ufak bir kişi listesi yapalım bakalım. Adı olmayan listeye ismini eklerse iyi olur.

01.05.2011 Garipçe Listesi
  1. Aytekin
  2. Haşim
  3. Süleyman
  4. Selim
  5. Sefa
  6. Levent
  7. Gökmen
  8. Hamdi
  9. Raif
  10. Koray
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .

@Levent_K

Abi bende gelmek istiyorum ama benı lısteye yazıp herhangı bır yerde beklemeyın cunku aksam oyun kemerburgazda gelıp yatmam cok gec olur,
kalkabılırsem tramvaya bınıp dırek besıktasa gelırım

@Levent_K

Abı az sonra kemerburgaza gıdecem oyun ıcın dusundumde bıskletle gıdıp belgraddan gırsem, kemerburgazdan cıksam nasıl olur?
Hem spor yapmıs olurum hemde sanat, donustede nasılsa dekor ıcın kamyonet var atlar arkasına gelırım

• Beğen
Tepkiler: can ayan
SelamlarAYPG , Yarın ki yapacağımız Fener turunu 1( mayıs işçi bayramı) nı göze alarak Gözlerden uzak trafikten uzak daha önce gittiğimiz Balaban gölüne Rotayı çevirmeye ne dersiniz bizim için heryer paris sonuçta farketmiyor .

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
  1. Aytekin
  2. Haşim
  3. Süleyman
  4. Selim
  5. Sefa
  6. Levent
  7. Gökmen
  8. Hamdi
  9. Raif
  10. Koray
  11. .........
evet 25 benim kadro tamam 09.00 hareket dedik enver avcıya uydum ben arka takım kaptanı yalnız telsizler gelmez ise ben yarın düdük getireceğim..aytek grubu toplayacak saat 10.00 da hareket ederse beşiktaştan iki grup birlikte olursa 34 kişi oluruz bu da trafikte sorun olur aytek iki gruba ayrılmalıyız ....
arada bir saat farkı bile sonunda siz bize yetişirsiniz grupta çok yavaş basanlar olacak baştan söyleyim..arkada ben acemileri toplayacağım bu turda ... evet aytek c.m ye hazırlanıyor ,,1976 model 1000 cc honda goldwing in vergi sorunlarıyla bu gün mücadele ettim, evet noterde motor üstümde duruyor pazartesi trafiğe gidip bu durumu halledeceğiz ,2005 den beri vergisi ödenmemiş motoru alan üzerine geçirmemiş elden ele gitmiş motor ...motorun noter huzurunda sahibi benim onu trafikten çektirmeye hakkım var...
evet bunlar benim sorunlarım ...gelelim yarınki sorunlara kalabalık oluncak birer saat ara ile pedala basmaca sonunda buluşmaca bi yerde ondan sonra yarım saat ara ile araya mesafe koyup sarıyerde aytek in dediği bi yerde yemek yemece orda karar verilir ya garipçe yada rumeli kavağı duruma göre bakarız...
evet toplam 34 kişiyiz.........
aytek benim listede var....
tam istanbul olduk işte 34...

dönüşte gene aynı durum iki grup...

1. Aytekin
2. Haşim
3. Süleyman
4. Selim
5. Sefa
6. Levent
7. Gökmen
8. Hamdi
9. Raif
10. Koray
11. Emre(Yağmur olmazsa)

Gökmenle Bakırköyde buluşucaz daha sonra Kazlıçeşmeden bir grupla daha buluşup Beşiktaşa pedallıycaz.

şimdi bir gezi havasında 2 arkadaş ile beraber sirkeciye doğru pedallıyoruz
bakırköyden çıkıyoruz
metin bisiklette bir sorun halledip yola koyulucaz
gelen gelsinnn :)

• Beğen
Tepkiler: Hato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri