Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tekzen toplanma saati 19:45, hareket saati 20:00 dir.

PO toplanma saati 20:00, hareket saati 20:30 dur.
İBB toplanma 21: 15

29 Nisan Cuma Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Sarıların Sülo
2. Mustafa Akman
3. Haşim Okyay
4. Kamber
5. hamdi
6.Emre
7.
8.

Arka stop ve ön lambalarım yok malesef ama kasksız ve eldivensiz asla yola çıkmam.
Sirkeci tarafı mı Florya tarafı mı ? Uzun bir yol yapalım bence.
Levent abi ne tarafta oturuyorsun sen ? Ben Bakırköyde oturuyorum Sirkeci tarafına gidilirse ve sen bu taraftaysan döneriz beraber.

Scudo

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Kamber
5.Selim Leylak
6..Gökhan (harbi komando)
7..
8..
9..
10..
11..
12..
13..
14..
15..

Tura iştirak edecek olan arkadaşların listeye isimlerini yazmaları, ve hareket saatlerinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Önemli*: Gece sürüşü olacağından, katılımcıların ön far ve arka stop ile birlikte, bisiklet sürüşlerinin olmaz ise olmazı kask ve eldiven takmaları mecburidir. Bu kurallara uymayan katılımcılar etkinliğe katılamayacaklardır. Bilginize.

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Kamber
5.Selim Leylak
7..Emre (büyüklere saygı anda anda eklemişiz)
8..
9..
10..
11..
12..
13..
14..
15..

Tura iştirak edecek olan arkadaşların listeye isimlerini yazmaları, ve hareket saatlerinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Önemli*: Gece sürüşü olacağından, katılımcıların ön far ve arka stop ile birlikte, bisiklet sürüşlerinin olmaz ise olmazı kask ve eldiven takmaları mecburidir. Bu kurallara uymayan katılımcılar etkinliğe katılamayacaklardır. Bilginize.

Paylaş

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Kamber
5.Selim Leylak
7..Emre (büyüklere saygı anda anda eklemişiz)
8..Çağrı (Tur Florya taraflı olursa)
9..Levent K (Tur Florya taraflı olursa)
10..
11..
12..
13..
14..
15..

Paylaş

@çağrı türkmen

@Çağrı
Geçen dönüşümüz çok geç olmuştu, yarın mesaide var!
(yanında yedek lastik yada yama takımı var mı? Akşam lastip süpap yerinden gümledi. Yedek iç lastiği değiştim. Yedeğim yok. Yama taşımıyorum hiç zaten)

@Erman
Gelirken decathlondan 2 tane iç lastik kapıp gel gelebilirsen ne iyi olur...:)

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Hamdi
5.Selim Leylak
6..Gökhan
7..Emre
8..Çağrı
9..Levent K
10..
11..
12..
13..
14..
15..

2 kişi florya olmazsa gelemiyor
o sebeple
floryaya derim

B. Çekmece olursa , dönemeyenler için konaklama hizmeti verilir.
@Raif
Sen gelmiyorsun nasılsa, silivri yapalım aslında dimi!
:D :D :D İyi numara valla "oyunum var...provam var...":D :D
sanatçıya saygımız var, bişey demiyoruz ..........:) :)

beyler H.Karabacak beni tahrik etmeye devam ediyor ama bu akşam çok işim var bisikletlerle yarın sert bi turum olacak ardından reklam filminin tanıtım çekimleri oradan kıritikıl mes falan bu akşam çıkamayacağım ama sizi çatıya beklerim haftaya çatıyı indirmeye başlayacağım hatta sport-center ın kapısını falan söktüm..:):):):):)

neyse gelirseniz herşeyinizi getirin bişeye karışmam giderkende mıntıka yaparsınız ona göre ben bisikletlerle uğraşacağım siz gelene kadar bitirebilirde bitiremeyebilirimde Çay yaparım ama plastik bardak alın çok fazla bardağım yok kıristalleride sizin için çıkartamam kusura bakmayın...
mangal istersenizde yapabilirsiniz ama dediğim gibi benden çok fazla bişey beklemeyin.:(:(:(:(:(:(

pazar günü uuzun yapıyoruz işte Boğazdan Gapipçe-Fener..:):):):):):):)

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Kamber
5.Selim Leylak
6..Gökhan
7..Emre
8..Gökmen
9..
10..
11..
12..
13..
14..
15..

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
görmememişim :(

1.Sarıların Sülo
2.Mustafa Akman
3.Haşim Okyay
4.Hamdi
5.Selim Leylak
6..Gökhan
7..Emre
8..Çağrı
9..Levent K
10.Gökmen
11..
12..
13..
14..
15..

beyler tahmin ettiğiniz gibi değil çok işim var birikti hep biasikletleri ayarlamam lazım bi dünya fazla malzeme var Gömen gelirsen sana bi arka çakar veririm hemde baba bi çakar yalnız pillerini vermem 3 tane AAA size pil getir yanında...

şimdi yukarı çıkıp işlere başlayacağım elimden geleni yaparım bi ara inip bakıcam napıyosunuz diye ..!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri