Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
raif, elinize dilinize yüreğinize sağlık.
keyifli bir oyundu.

sahnedekileri bu güzel oyun için,
seyircileri de bu oyunun bir parçası oldukları için tebrik ediyorum.

çok yaşayın.
keyifli yaşayın.

fotoğrafları bu gece maçtan sonra helledebilirim umarım.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Scudo
@Mustafa Özgür Aslan

Hııı anladıgım kadarıyla sen Hanife'ninde içinde olduğu projeden bahsediyorsun?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Mustafa Özgür Aslan

Bildiğim kadarıyla mayıs sonu gibi sahnelenmesi düşünülüyor, o gün oyunumuz olmaz
ise izlemeye geleceğiz, artık bu kadar reklamını yapmışken Kudret abide gelir :D

• Beğen
Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..
Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....
Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)
Toplanma Saati :20:00
Hareket saati :20:30
8 NİSAN 2011 CUMA AKŞAMI KATILIM LİSTESİ

1.AYHAN248 (Elal bea, listeyi başlattı; sözünde dursa daha da iyi olacak)
2.süleyman (Elal bea, listeye kafadan girdi)
3.mustafa
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

TURA KATILAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİ YAZSIN.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
bu yaz öyle bi acısını çıkaracağımki 50 derecede şileye gideceğim ...tam 50 derecede yetti yahu bu ne be ....bu sene kış silindir gibi ezdi geçti beni,bisiklete uzun mesafelere gidemedim .....nasılsa gelecek mayıs canına okuyacağım km lerin sabah akşam bisiklete bineceğim intikamım acı olacak ........

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet mayıstan ta ekim sonuna kadar 50.000 km yi hedefleyeceğim

:in: :in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi hayırlı olsun motorsikletmi aldın :D
İşine karışmak gibi olmasın ama 6 ay 180 gün yapar
50.000/180=277,777 yapar
yanı motorla bıle gunde 277 km ortalama yapabılecegını sanmıyorum:D
tabı ınanmak basarmanın yarısıdır yınede sen bılırsın :D :D :D

l went to the doctor..
beni muayene etti...
korkulacak bişey yok bisiklete bindiğimde ağrı olmadığı sürece devam düz yolda...
neyse akşam geliyomusunuz...????
18:00 a kadar buradan belli olsun lütfen....Begüm yada ibb olursa ben gelirim ama mangal olursa çatıda takılalım derim...
değerli görüşlerinizi bekliyorum...saygılar... teşekkürler...

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..
Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....
Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)
Toplanma Saati :20:00
Hareket saati :20:30
8 NİSAN 2011 CUMA AKŞAMI KATILIM LİSTESİ

1.AYHAN248 (Elal bea, listeyi başlattı; sözünde dursa daha da iyi olacak)
2.süleyman (Elal bea, listeye kafadan girdi)
3.mustafa
4.gökmen
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

TURA KATILAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİ YAZSIN.

Aytekin abi ye gidelim, kaçtır çağırıyor bizi :(

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Çok güzel bir romandır Havyanlar Çiftliği. Görünüşte Rusya'nın 1917-1945 arası tarihi ve Rusya'nın çok uluslu yapısı bir havvanlar çiftliğine benzetilerek anlatılmıştır. Verilen mesaj çok çarpıcıydı: Bir ülkede egemen güç değişse (yani ezilenler iktidara gelse) de sömürü sistemi değişmez ! Bu kez geçmişin ezilenleri, yeni ezenler olur. Kafka'nın Dava romanı da bugünlerde sanki gerçek amacı Susurluk'u unutturmak olan Ergenekon Davası'nı akla getiriyor.

• Beğen
beyler hava üfürüyor fakat anladığım kadarı ile yağmur bulutları denize doğru kayıyor umarım yağmaz...fakat açık havada olmayalım yinede....bence tabii...

Cemo haftaya Cumartesi - Pazar kimseye sözverme doktorada vermiyosun artık sanırım seni aramızda görmek isteriz.....şimdilik net olmamakla birlikte süprizimizi bekle....:):):):):):):):):):)

@Raif Korkmaz

üleeeeeee hesapta bi yalnışlık olmuş

:D :D :D :D :D :D :D :D

ayda 500 km tamamlamak lazım 6 ile çarpalım 3000 km heç yoktan iyidir ayda 500 km fazla zorlarsak kaslar yırtılabilir bi çamlıca rampa devirdim geldim hava gene karardı ama dışarısı sıcak.... emme yetmiyor yahu uzun yollara gitmeyi özledim...

:in: :in: :in: :in:

@Hasip Çehre

Haftaya Çarşamba gününden itibaren yaz geliyormuş, o zaman bizde şimdiden adını koyalım
nereye gideceğiz ne yapacağız fikirler ortaya atılsın, çeşitleri görelim ona göre seçelim
Yada mademki onur konuğu cem olacak o nere ısterse oraya gıdelım...

Mangal varsa ben gelmeyim,
kendi kendimin performansını yapacam ben :)

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri