Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İSİMLER VE GELİNECEK YERLER YAZILSIN ARKADAŞLAR
Can abi sen arabaylamı geliyorsun tekzene

@mustafa akman
Tekzen den katılma Muradında olanlar
1.CAN AYHAN
2.HAMDİ KARABACAK (with two children)
5.
6.....
7.....
8.....
9.....
10....

Salonda katılma muradında olanlar
1.MUSTAFA AKMAN (whole family)
4.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@mustafa akman
GÜNGÖREN STADININ HİZASINDAN ESENLER İSTİKAMETİNE GİDERKEN SOLDA KÖŞEDE

mustafa hocam kimin kası yırtıldı ...
kası yırtılan kim böyle bi kaza hepimizin başına gelebilir kas yırtılması ve mustafa hocam bence doğru diyor ciddi bi durum olur bu evet dikkat etmeliyim bende......
zorlama yapmamak lazım artık.....

Raif"e candan teşekkürle ve tebrikler
ailecek keyifli bir gece geçirdik
hoş bir oyundu
tekrarı olursa kaçımamanızı tavsiye ederim
Sevgili kardeşim "Atilla Yok" karakterinin hakkını vermiş.

rol arkadaşları da gerçekten başarılı idiler

pedalşörlerin bir arada olduğu
güzel bir aktivite oldu

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
çok eğlenceli bir akşamdı.....oyuncu arkadaşları tebrikeder başarılarının devamını dilerim....yalnız en beğendiğim performans Kaya Bilir inkiydi.....:):):):):):):):)

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

8 NİSAN 2011 CUMA AKŞAMI KATILIM LİSTESİ

1.AYHAN248
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

TURA KATILAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİ YAZSIN.

şu bi gerçekki tiyatro insanı düşünmeye iter ve insan düşündükçe derinleşir ve malesef günümüzde tv medyası insanları televizyona kitlemiştir halbuki canlı bi olayı dram ve eğlenceli olarak seyretmek insanın ruhuna bi başka etki yapar biz ulus olarak sevemedik bi türlü tiyatroyu 3000 yıl önce milette insanlar tiyatroya giderdi benim yazlığa çok yakındı ve bisiklet ile sene 1995 de oraya giderdim koca antik tiyatro bir el şaklatırdım şak şak akustik dağılırdı ve o taşların akustik özelliği vardı en arkadaki adam bile duyardı oyuncunun sesini eskiler işi biliyordu çok şeyleri kaybetti insanlık bu teknoloji sanatı müziği ve resmi ve hatta tiyatroyu yok etti milyonlar tiyatroya gitmiyor ben kafkanın dava kitabının tiyatroya versiyonunu seyretmek isterdim
kafka beni acaip etkilemiştir ve dava kitabı ve bu kitab filme çekildi onuda seyrettim....... ve george orwell ın meşhur hayvan çiftliği vede 1984 bunların tiyatro versiyonları olacakta gitmeyeceğim nerde olursa giderim bu iki adam beni fena etkiledi tüm yaşamım boyunca kafka ve george orwell

tiyatroyu severim...özellikle gittiğim illerde mutlaka devlet tiyatrolarının oyunlarını seyretmeye çalışırım...
Çavuş bahsettiğin kitabı okumadım hemen not alıyorum...filmide...

@Hasip Çehre

aytek beni derinden etkileyen george orwell ın hayvan çiftliği dir bu kadar güzel anlatılır bi olay........
ve dava kafka........

@Raif Korkmaz

raif seni kutlarım.....
kutsal bi görev yapıyorsun çoğu kişi senin yerinde olmak ister bu başka bi duygu sahnede olmak rolünü oynamak katil isen tam katil olarak kendini hissetmek yada sergüzeşt isen öyle olmak yada sarhoş, her rolün hakkını vermek bu yüzden antony queen i acaip tutardım rahmetliyi, tiyatrodan gelmiştir ,eski hoolywood oyuncuları ,ama nerde eskiler, şimdikiler hikaye dünya genelinde bi saçmalıktır gidiyor ,çok fazla görsellik içi boş senaryolu hoolywood filimleri ,nerde bi 2001 uzay macerası arthur c clarke yazarı o filimi seyreden bi şey anlamıyor....
evet tiyatro temeldir temel taşdır orda insan yoğrulur tiyatro insanı vede insanlığı bence yücelten en büyük gerçek ........

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

8 NİSAN 2011 CUMA AKŞAMI KATILIM LİSTESİ

1.AYHAN248
2.süleyman
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

TURA KATILAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİ YAZSIN.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Herkeze bol kazanç ve hayırlı cumalar
http://img573.imageshack.us/img573/7853/img0774o.jpg
http://img573.imageshack.us/img573/7853/img0774o.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/1153/img0775sb.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/6837/img0772xj.jpg

Gelmek isteyip de gelemeyen ben oluyorum. Gece çalışma iptal oldu ama yorgundum ve üşendim açıkçası. Bir sonrakini kaçırmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri