Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre
Haber vermedin İmamdan randevu alıyımmı:)
Yapabileceğimiz birşey varmı
Allah seni nazarlardan kem gözlerden korusun..

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
AYPG ye sabah bakma fırsatı olan arkadaşlar...

SAAAT 19:00 da TEKZEN' in yanındaki hamburgercide buluşuyoruz
Raifin Oyunu için biraz önceden gidip güzel yer kapalım
Oyun saat 20.00 da başlıyor.Direk salona gelecekler bildirsinki yerini arıyalım
Forması olanlar giyerse memnun oluruz 2. Tiyatro etkinliğimiz olarak yayınlarız.

Herkeze bol kazançlar hayırlı işler.
Erman akşama kadar form a girmemişsen Telefonla arayıp bildireceğim

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Hamdi Karabacak
Tekzen den katılacaklar
1.CAN AYHAN
2.MUSTAFA AKMAN
3. HAMDİ KARABACAK
4. JUNUİR KARABACAK
5.....
6.....

@Hamdi Karabacak

Tekzen den katılacaklar
1.CAN AYHAN
2.MUSTAFA AKMAN
3. HAMDİ KARABACAK
4. JUNUİR KARABACAK
5. JUNUİR GÖRL KARABACAK ( nasıl ama ingilizcem tercumanlık yaparım)
6.....
7.....
8.....
9.....
10....

• Beğen
Tepkiler: çağrı türkmen
Tekzen den katılma Muradında olanlar
1.CAN AYHAN
2.HAMDİ KARABACAK (with two children)
5.
6.....
7.....
8.....
9.....
10....

Salonda katılma muradında olanlar
1.MUSTAFA AKMAN (whole family)
4.

Sevgili Aytekin
her yazımda Allah nazardan saklasın dedim
bak
benim nazarım deymemiştir
ona göre

harmstring kası ile ciddi şikayet var
yırtık varsa düzelme ciddi tedavi gerektirir

Allah yardımcısı olsun

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
selam arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizden ötürü teşekkür edrim umarım geçer....
sol üst arka ve sağ üst ön baldırlarda acayip ağrı vardı bu sabah daha iyi ama hala ağrı ve acı var Sn.Mustafa Akman hocamızın tavsiyesi ile Sn.Abidin hocayı aradım bazı tavsiyelerde bulundu yaruına kadar bekleyeceğiz duruma göre tevi altına alınacak ama umuyorum ciddi bişey değildir...
işte böyle kas yoğunluğu fazla ve yüksek yaştan dolayı en küçük bi dikkatsizlikte bile başa gelebiliyor demekki ilk defa böyle bişey yaşadığım için biraz korktum açıkçası şimdi anlıyorum ki dün gece biraz verveleye vermişim ortalığı neyse modern tıp benim bacaklar için bi çare bulamazsa Cemocuğumun tavsiyesine uyacağım....aslında Cemocuğumun tavsiyesini genel anlamda uygulamak gerekir sanırım....

Cemo senin sırrın bu demekki.....:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

@Raif Korkmaz

Rafo tavsiyen için teşekkürler zaten teşekkür ettim bile ama herkes şunu bilsin bu teşekkürün gerçek anlamı teşekkür değil ne anlama geldiğini herkes kendisi yorumunu yapsın Rafo nun yorumuna bakarak...

aslında burada Cemo nun ve Rafo nun hakkımdaki yorum ve tavsiyelerinde bir alaycılık ve özel hayata müdahale ve irdeleme seziyorum...
aslında bu durumdan normal olaraktan çok fazla rahatsız olunabilinir çünkü açıkça Cemo resmen özel hayatımın içine girmiş ve bu durumdan rahatsızlığımı forum yöneticilerine bildirsem Cemo nun ipini çekerler Rafo da ona çöanak tuttuğu için onunda ipinin çekilmesini isteyebilirim....
ama yapmıyorum neden çünkü ben her türlü eleştiriye açığım...ve her türlü eleştiride ve uyarıda mutlaka kıssadan hisse çıkar mantığındayım...

fakat Cemo ve onun Çanakçısı Rafo ya şunu istemyerekte olsa söylemek durumundayım ki ; bakın çocuklar sizin beni uyarmak ve tavsiye vermek istediğiniz konularda ikinizi üst üste koyar 8le çarpar 16ya böler çıkan sonucu basamak basamak ayırırım..:):):):)

son olarak şimdilik Cemo yu doktora verdiği için , Rafo yuda bu akşam oyunu olduğu için bu konuyu burrada kapatıyorum eğer bir daha böyle birşey tekrarlanırsa sizin ikinizide Karaburun etabını 28km/h ortalamayla non-stop yaptırtırım bilesiniz..:):):)

buarada ''non-stop'' lafıda tescillenmişmi ne umarım kullandık diye başımız belya girmez..:):):)

Sanırım Hasip Çehre abimiz dün akşamki maçta sadece ayağını sakatlamakla kalmadı
galiba kafasınıda bir yere çarptı, çünkü benim mesaja teşekkür etmiş :D :D :D
Gerçi şartlar ne olursa olsun kendi özgür iradesiyle bir mesaja teşekkür etmeyeceğini
bildiğimden bilgisayarına virüs bulaşmıştır diye düşündüm ve kendisini hem msn
hemde facebook arkadaş listemden sildim, sizede tavsiye ederim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Geçmiş olsun abi. Daha iyi olmana sevindim. Umarım bişeyin kalmaz. Bu haftayı es geçeceksin heralde.

bu haftayı es geçeceğim henüz belli değil bugün ve yarın ufak ufak bineceğim çevirirken sorun olacağını pek düşünmüyorum bisiklet öyle mubarek bi alet ki ayağım kırıldığında iyileşmesine nasıl faydalı olduysa bu sakatlığın geçmesindede önemli rol oynayacağını düşünüyorum...Pazar Paris-Roubaix var unutmayalım Sn.Nevres İzmire gidiyor yarışı seyretmeye bende Parise gitmezsem burada bir cafe ile anlaşalım gurupça seyredelim diyorum hatta şimdiden bir tur organizeyşın yapabiliriz eğer yarış saatlerinde maç yoksa Eurosport u gösteren büyük ekranlı bir cafe restaurant tarzında bir yerle anlaşabiliriz gibime geliyor herkes mekan arştırsın değerlendirelim...

Rafo o teşekkür teşekkür değil...bunu yazdım herkes kendi insiyatifine göre yorumlayacak ama teşekkür olarak kullanılmadı...bunu böyle bilsin kamuoyu...

ayrıca şu camping olayını tekrar gündeme getirelim havada kalmasın bizimde piyasada bir itibarımız var konuştuğumuzu yapmamız lazım daha fazla uzatmayalım bence hadi bu hafta sonuda yağmur vardendi çamura yatıldı gelecek hafta sonu hava yağışlı olmadığı takdirde sıcaklığa aldırış edilmeden bu işi bitirelim derim hatta Cem Şentininde bize katılmasını önemle ricaedeceğim umarım kabul eder...

@Hasip Çehre

Orasını ben bilmem, istatistiklere bana teşekkür ettin diye yansıyor neticede :D

@Hasip Çehre

Cem'e komplomu kuruyorsun abi, olaya doğada kaza süsü vereceksin dimi :D
Şahsen şu teşekkür olayından sonra bende artık katılmayı düşünmüyorum :D

Ayrıca Onur kardeşim akşam bekliyorum, katılımından onur duyarız ;)

(link)

inkarı namümkün
impossible to reject it
reddetmek imkansız
görünen odur ki teşekkür edilmiştir
Gördüm
herkes gördü
yöneticiler bunu ön sayfaya link yapsınlar

yemin bozuldu

yemin bozmak keffaret gerektirir
*3gün oruç
*3kişye günlük yemek yedirmek
*9 öğünlük fıtr sadakası

tamam 9 kişiye çatıda mangal ama sonrasında o teşekkür silinecek ok????

@Hasip Çehre

Burada alaycılık yok. Uzun süredir ciddi sakatlık yaşamamamı kasları fazla zorlamamaya ve spordan sonra onları dinlendiren yıkanmaya borçluyum. Ancak 3 senedir iş arayışındayım. Bari bana bu talihsizliği kıracak bir tavsiyede bulunsanız makbule geçer.

@Cem Şentin

Sevgili Cem, soruna büyük türk düşünürü Cem Şentin üstadımızın bir özdeyişiyle
cevap vermek istiyorum;

@Cem Şentin

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri