@Raif Korkmaz
Rafo tavsiyen için teşekkürler zaten teşekkür ettim bile ama herkes şunu bilsin bu teşekkürün gerçek anlamı teşekkür değil ne anlama geldiğini herkes kendisi yorumunu yapsın Rafo nun yorumuna bakarak...
aslında burada Cemo nun ve Rafo nun hakkımdaki yorum ve tavsiyelerinde bir alaycılık ve özel hayata müdahale ve irdeleme seziyorum...
aslında bu durumdan normal olaraktan çok fazla rahatsız olunabilinir çünkü açıkça Cemo resmen özel hayatımın içine girmiş ve bu durumdan rahatsızlığımı forum yöneticilerine bildirsem Cemo nun ipini çekerler Rafo da ona çöanak tuttuğu için onunda ipinin çekilmesini isteyebilirim....
ama yapmıyorum neden çünkü ben her türlü eleştiriye açığım...ve her türlü eleştiride ve uyarıda mutlaka kıssadan hisse çıkar mantığındayım...
fakat Cemo ve onun Çanakçısı Rafo ya şunu istemyerekte olsa söylemek durumundayım ki ; bakın çocuklar sizin beni uyarmak ve tavsiye vermek istediğiniz konularda ikinizi üst üste koyar 8le çarpar 16ya böler çıkan sonucu basamak basamak ayırırım..

son olarak şimdilik Cemo yu doktora verdiği için , Rafo yuda bu akşam oyunu olduğu için bu konuyu burrada kapatıyorum eğer bir daha böyle birşey tekrarlanırsa sizin ikinizide Karaburun etabını 28km/h ortalamayla non-stop yaptırtırım bilesiniz..

buarada ''non-stop'' lafıda tescillenmişmi ne umarım kullandık diye başımız belya girmez..