gardaş hasip şu evler yakın olsa idi bende geleydim yahu bu istanbul amma büyük ......
şu ev yıkılma olayı olduktan sonra daha yakın bi yerlere gel babo...
Merhaba sevgili AYPG sakinleri, 7 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da
Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde yeni tiyatro oyunumuz sahnelenecektir.
Tüm Dostlar aileleri ile davetli,katılım ücretsizdir...
arkadaşlar
yarın akşam turda da lütfen konuşun
perşembe kimseciklere randevu vermeyin
sevgili raifin tiyatrosunda yerimizi alalım
en az kendiniz oynamış kadar keyif alacağınıza garanti veririm
ben Maile orada olmayı arzu ediyorum
ancak acil bir şey olursa o başka
listeye gerek yok
Rafo benim ailem yok gelmeyeyim mi??
yav Cemile nin balıkçıyla bile evleneceğini bilseydim ben teklif ederdim önce harbiden Cemile gibi hatunum olsun 100 bin Avro borcum olsun...
ya bu akşam Cemile çok güzeldi hakkaten yaw balıkçı gibi bi tipsizle evlenmesi beni ziyadesiyle kahrediyor....
Mustafa Hocam 1KG köftelik kıymayla gelirsen yanında Hamdi de gelir onun yanında juniour da gelir Rafo yu zaten çağırmaya gerek yok eeee noldu yine hemen hemen bütün A.Y.P.G geldi..
neyse gır gırı bırakalımda bu haftaki atraksiyonlar sırası ile Perşembe tiyatro Cumartesi - Pazar nolacak????
boğazda can boğazdan gelir turu düzenleniyormuş muhtamelen oraya gidersiniz canınızı boğazınızdan getirmek için ..
tam Cemile tipinde bir hatun arıyorum evet bunu farkettim bu gece saçlar gözler kaşlar falan aynı marka olsun..
can boğazdan gelir turu ve enver turu birleşince bi ordu ortaya çıkacak fakat 30-40 kişi olunursa ne olacak aney polisler gene çevirirmi acep,,,,,,
beni sonunda kandırdı görkem bende gidiyorum can boğazdan gidermi gelirmi...
yahu azıcıkta bizde eğlenelim be yahu ..hep antreman antreman ne olacak bu işin sonu bana madalyamı verecekler galba ben değişiyorum sonum iyi değil...
evet bu yaz enverin mangalına cengiz beyin kültür gezilerine abone olurum vede artık galba değişiyorum aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
değişmeyen tek şey değişimdir her şey ve herkes değişebilir ama zamanı önemli değişim iyidir değişmek ve gelişmek değişikliklere açık olmak...
birde eskisini getir yenisini götür misali değişimler hoşuma gidiyor..
bizim kaderimiz yazılmış biz değişemeyiz..
çavuş öyle desede o da değişemez lafın gelişi ....
arada bi kaçamak iyidir ama tabi performans olayının zevkine varmış bi insan olarak bu işe insan bi alışırsa bırakamaz elinde değildir ,bu bir virüstür bulaştımı vücuda terk edemez insan , ,nasıl karbon bisiklete alıştıysam ve aliminyuma dönemezsem ..performansın zevkini alan adamda dönülmez yola girmiştir ve gittiği yere kadardır bu işin sırrı....ama biliyorsun aytek bazıları kışın yattı ve hatta 270 e talip olanlardan arta kalanlar bi volkan var işi sağlama bağlayan ve bırakmayan diğerleri ya foruma uğramıyor yada çoluk çocuk olunca mecburen bıraktı performansı ......bakalım bu performans turu ne olacak 5 kişi var tolga sen ben ali emre vede gelirse onur tabi.....