Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

mesajını tam anlayamadım

sana zaten bir suçlama yokdu

AYPGnin en renkli siması olduğundan
seni içimizde görmeye devam etmek istiyoruz

aslında dediğim buydu

:):):):):):):):) daha öncede dediğim gibi tek tek kişileri gerçekten çok seviyorum ama A.Y.P.G olayına en iyisi girmeyelim...:):):):)
durmak yok gır gıra devam...:):):):):)

tak tak her topiğin kapısını çalıyorum...

:) :) :) :)

asus un çaldım.....
mustafa dostum yarın sana uyarsa ..şu bebek i bir alsakmı senle mesafe çok kısa maksat adrenalin ve macera olsun ....
kaynarca ekibinede uğradım ama ses yok onlardan..........

@mustafa akman

Mustafa Abi bu mesajı yazarken bana da bir gönderimde bulundun mu bilemiyorum ama (Sonradan okuyunca dikkatimi çekti son mesajlarda en son ben "borucu" tabirini kullanmışım sanırım. O sebeple bu cevabı yazmayı uygun gördüm.) grup içinde büyüklerime saygım küçüklerime de sevgim sonsuzdur bu sebeple yanlış anlaşılmamak için o tabiri kullanırken de yanına şaka yaptığımı da yazmıştım. Eğer şaka maksatlı yazdığım bu yazı yanlış anlaşıldıysa karşımdaki insandan çok ben üzülürüm çünkü asla kötü bir maksatla yazmadım. Sadece gırgır amaçlı kullandığım bir tabirdir. (Ki şahıs da belirtmedim zaten;) )

Ayrıca AYPG camiasındaki tüm dostlar, aralarında bulunduğum için son derece mutluluk duyduğum insanlardır. Kimseyle bir kırgınlığım vs olsun istemem.

Dediğim gibi bu mesajı da kafamdaki soru işaretini ortadan kaldırmak amacıyla yazıyorum. Eğer bir yanlış anlaşılma varsa bunu açıklığa kavuşturmak lazım.

Son olarak tüm AYPG camiasını seviyorum iyi ki varsınız dostlar...

@çağrı türkmen

AYPG etkinliklerine yeni girip de itham edenlere idi
sen aklıma gelmedin

aslında kişileri deşifre eden bir yazı yazmıştım
sonra
maksat muhabbet diyerek sildim

o meşhur hikaye ile beraber yazdım

sonuçta kimseyi direkt hedef almamış oldum

sülüman aganın da adı hiç geçmemişti zaten
onu da bir simge olarak ifade ettim

bazen arkadaşlarım bana kızar
kesin ifade et diye

farkında iseniz

çıkarımlar gerekiyor mesajlarımda
bazen resimden
bazen şiirden
bazen hikayeden

@çağrı türkmen
Sende iyiki varsın, bende kendi namıma senin gubumuzda olmandan mutluluk duyuyorum
Nice pedallamalarda kazasız belasız günler diliyorum tüm AYPG dostlra.

• Beğen
Tepkiler: çağrı türkmen
sigma 509 kablo arıyorum arkadaşlar,abiler

http://static.bike-components.de/images/product_images/popup_images/22887_2_sigma_bc_509_tacho.jpg
üstteki kablo..(yuvası ile birlikte)

makinesi kırılmış yada bozulmuş olan yani kablosunu kullanmayan biri varsa
kablosunu bana uygun fiyattan verebilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
iyi akşamlar avrupalı pedalşörler,

gökmencim olay zor bulman yani, ama elektronikcilerde kaplo yaptır. yani onarsınlar derim. geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
BU YARIŞA KATILMAYA VARMIYIZZZZZZZZZZZZZZ.

Salcano'dan Büyük Ödüllü Dağ Bisikleti Yarışı
Arnavutköy Belediyesi ve Yapı Kredi Play Card’ın desteğiyle 29 mayıs 2011 tarihinde Arnavutköy’ de BÜYÜK ÖDÜLLÜ Dağ Bisikleti yarışı yapılacaktır. Ana sponsorluğunu SALCANO’nun üstlendiği bu yarışın detayları önümüzdeki günlerde duyurulmaya devam edilecektir. Sezonun başlamasıyla hareketlenen dağ bisikleti yarış takvimi ara ara yapılacak yarışlarla renklenmeye devam edecektir. Salcano’nun dağ bisikleti sporcularına verdiği desteği hepimiz biliyoruz. Bir Türk markasının sporun içinde bu kadar yer alması hepimizi gururlandırmaktadır.

ÖDÜL DAĞILIMI

ELİT ERKEK BAYAN U 23 JONUIR MASTER+30 MASTER+40 MASTER+50

1- 3.000 3.000 2.000 2.000 1.000 1.000 1.000
2- 2.000 2.000 1.250 1.250 750 500 500
3- 1.000 1.000 750 750 500 250 250
4- 750 500 400
5- 650 350 300
6- 550 250 200
7- 450
8- 350
9- 250
10- 150