@Hasip Çehre
aytek ev yıkılınca kadıköy tarafına gel valla gardaş bana partner lazım cehennem gibi uzağız .....evet o vakit iyi işler yaparük....hemide yol paralarından yırtarük...tabi gene kilyosa giderük emme biliyonki karbonmonoksit yemece sakin yerlere giderük ,bıçkıdere ,uzaklara gidince bisiklete bindiğimi anlıyorum valla bakıyorumda bayağı numaralar yapmışız..
kilyosta koko da barış sen ben onur gene kilyosta sen ben onur koko,yok yahu biz çalıştık efem.....
sen ben onur 14 kasımda kartepe zirve ne donmuştuk dışarda duramamıştık..sen ben volki neydi o gün gene kartepe yollarında,çamur adam olduk, veeeeeee iznik te....30 ağustos turu unutulurmu...bi daha o kadro olmaz biliyorsun hepsi kayboldu bi sen bi de ben kaldık o kadroda ,millet evli olunca bide çocukları olunca iş zor bize nasıl ayak uyduracaklar, bu forumda konumunu acaip koruyan üç kişi var sen ben ve kırmızı urba ......tabi kırmızı urba he babam tur düzenler temcit pilavı gibi beş sene lüpletir işkembeyi doldurur sonra adına sporcu der bu nasıl sports manlik ise adam kilo aldı herbalife ürünleri imdadına yetişti ip gibi olmuş zayıflamış rampada zayıftı dahada zayıflamış....bu pazar bebek rampadan önce grubu gene yüksek tempo ile geçmek istiyorumda yerler ıslak olduğu için ve tekerler 80 havada riske girmem yalnız bebek rampayı çıkarken daha önce önümde zeko vardı ve arka teker kaydırdı yerler ıslaktı yarın buna dikkat etmeli... performansa durumu düşerim ....yalnız değerleri vermeyeceğim sana özelden atarım ,saat tutacağım ama yerler ıslak olduğu için gecikmeler olur özellikle beşiktaşa esentepeden inişte yerler ıslak olacak....evet tek tabancayız gene ne gelen var nede giden ..gel diyecem emme seni açmaz çünki mesafe kısa olacak,,,,,,,,,,
ayrıca beşiktaş iskele içinde zulaya yatacağım ..hehehhe
:in: :in: :in: