selam vede günaydın avrupa pedal.......
heyecanla bekliyorum pazarı.....
ama galba istek o kadar fazla değil ..araba ile gitmek isteyenler direk orhangaziye basarak ve kuzeyden bisikletle giderek ve haydarpaşa ekibi ile boyalıca köyünde keşisme olasılığı var cepten haberleşme olabilir......
mustafa dostum olayı güzel başlattın ben topik açtım ama görüyorsun yerlerde sürünüyor o topik anadolu gene sınıfta kaldı .........
bunun nedenleri şu olabilir........
çalışan var hafta sonları ...... sadece biliyorsun işleyen bi topik anadolu yakasından kaynarca ekibi ben onlara güveniyordum......fakat onlar ile mesajlaştım 100 km lik başka etapları olacak bu pazar ......
başka arkadaşlar ise etabı fazla buldu haklı olarak çünki 50 km in üstüne hazır değiller bu sene kış şubatta bi ara iyi giderken şubatın sonundan mart sonlarına doğru bayağı çetin bizi kırdı geçirdi.....
valla işin doğrusu şu ki bu kış ayları artık bende yatacağım ..nedeni bisiklet için hasta niye olacağız uzun mesafelerde risk var ben aytek onurla yaptığımız son göktürkte durduğumuzda güneşe rağmen onurda aytekde üşüdü sakat tabi ne yapsan boşuna kışın her bi şekilde üşüyorsun kalın giyinemezsin bu seferde terlersin benim gibi daha tehlikeli nitekim ben göktürkte terledim ama gölgede üşüme titreme başladı evet artık şu mart çıksın canım sıkılmaya başladı çünki.....hafta sonu gece yağmur var aslında önerim bu işi 3 nisana atmak şu kapıdan baktıran martı bi geçelim derim......
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg
Cloudy and mild
High Temperature
17°C
RealFeel®
14°C
Winds
SW 23
Maximum UV
3
Thunderstorm Probability
0%
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Amount of Snow
0
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Considerable cloudiness with a couple of showers
Low Temperature
11°C
RealFeel®
9°C
Winds
NW 10
Thunderstorm Probability
4%
Amount of Precipitation
1.02
Amount of Rain
1.02
Amount of Snow
0
Hours of Precipitation
3 Hours
Hours of Rain
3 Hours
mustafa dostum yalova ve iznik in farklı olacağını zannetmem hava soğuk olacak akşam ayaz ve rampalarda terleyeceğiz ve de hasta olacağız bu işi 3 nisana bırakacağım adam gibi havada gidelim ve de bu mart çıksın mesafe uzun 110 km biz kısa mesafe yapmıyoruz bu iş 50 km değil o vakit sorun olmaz ama 118 km lik etapta alayımız hasta oluruz........
hissedilen ısı 14 derece hava soğuk olacak.....
rüzgarda cabası yani 23 km duvar olur..........