Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar...
araçla gidecekler listesi =
Eskihisar-Topçular listesi =
Yenikapı-Yalova listesi=

Yenikapıdan deniz otobüsü 08:30 damı kalkıyo ? ozaman 09:30 gibi Yalovada, buraya inen arkadaşlar vakit kaybetmeden Bursa yoluna devam ederler Bursa yoluna girer girmez sağdaki Petrol de Topçulara inen gurup ile birleşirler vakit kaybetmeden devam edilir zaten kısa bir süre sonra rampaya sararız tahmini umarım 11:00den önce Orhan Gazi de oluruz burada araç ile gelen gurup ta katılır...isteğe göre bişeyler yenilebilinir ben çorbacıda bir işkembe , bir mercimek çorasını yoğurtla birlikte yerim arkadanda sütlaç yerim en son bir veya iki çay içerim...
11:30 gibi start veririz...saat başı 5 ile 10 dakka arası mola alırız...en geç 14:00 gibi İznik e gireriz hemen köftelerimizi yeriz Şehirde tarih ve kültür tureundan sonra tekrar yola çıkarız...

Opsiyonel durumlar : yemek içmek konusunda herkes kendi imkan ve beğenisine göre hareket eder , İznikten hareket ettikten sonra duruma göre araçla gelen gurup ağır kalırsa beklenmeyebilir çünkü diğer gurupların karanlığa kalma ihtimalleri ve araç kullanacakları için tarife saatlerine göre hareket etmeeri gerekir + bir mesafe alınırken mesafenin uzunluğuna göre 30 dakka ile 1 saat aksilik payı bırakılır...

Kesin durumlar : Gurup hızı buradan teorik olarak belirlenir...
her türlü teknik arıza durumunda birlikte hareket edilir...
gurubun daha az yorularak daha hızlı hareket etmesi için makara çevrilmesinde fayda vardır...

iş bu maddelere uyum gösterebilecekler tur boyunca bu maddeler doğrultusunda hareket etmeyi taahhüt etmiş olurlar...

Scudo
@ilkercom

yalnız ben böyle şeylere gelemem...
istifa ediyorum size iyi eğlenceler arkadaşlar...

@Hasip Çehre

araçla gidecekler listesi =
Çıkış??
11:00da orhangazide olurlar

Eskihisar-Topçular listesi =
çıkış??
09:45de yalovada olurlar
1. hasip
2.Onur

Yenikapı-Yalova listesi=(Allah"tan bir mani olmaz ise biz gidiyoruz, gelen gelir: Yağış bizi bozar sadece)
08:30da yenikapı çıkış
09:45de yalovada olurlar
1.mustafa
2.recep
3.ural
(link)
lütfen

can nerdesin
levent?
hamdi bu 22 kilometreyi yersin sen yaa
gökmenim
çağrı (çağrı mı bekliyorsun?)

100+ diyenler?????????????

mustafa dostum....
yalovadan bi rampa alınacak 5 km felan ondan sonra paso iniş orhangazi bence gölün kuzeyinden alın iznik e kestirme olur dönüş aynı istikamet olur ve tekrar yalovaya gelirsiniz işiniz kolay olur feribotlar ateş pahası geçen sene bayağı para verilmişti bi kere mahsus çarpıldım.....
14 ytl tam bisiklet 5 ytl bayağı para gidiş ve dönüş...
yalnız recep beyden köfteler varsa ..ayrıca yol paraları şirketten olursa valla yenikapıda dikilirim .....
kılavuz kaptanlık yaparım....

:D :D :D :D :D

http://4.bp.blogspot.com/_21bUMypNpHU/TQdbhFrxipI/AAAAAAAACLQ/JL-CCJWIVGE/s1600/pisik.jpg

işte recepten gelenler
garantili
http://img1.loadtr.com/b-322702-mangalda_k%C4%B1zarm%C4%B1%C5%9F_k%C3%B6fte.jpg

arkadaşlar Cumaya kadar düşünelim duyurumuzu yaptık Cuma nihai kararı verirriz..

evet duyuruyu yaptık
en son gelmeyeceğini belirttin
freemeteo"ya baktım yağış yok
Benim cuz'i iradem karar verdi
İlahi irade neyi murad eder bilmem

bana yol kolay göründü
5 k tırmanış yapamayan
bisikletinin fotoğrafını taşısın

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Bende sizinle bu tura katilmak istiyorum kismet olursa. Ben arac ile orhangaziye gelip oradan gruba katilmak istiyorum. Sanirim 11 gibi orhangazide olur grup diye okudum. Ben floryadan cikacagim yanima bir arkadas alabilirim. Benim arabanin arkasinda bisiklet tasiyicisi yok ama bagaj tekerlekleri cikarirsak iki bisiklet aliyor.

@mustafa akman
22Km bişey değilde rampalı ya o zorlar biraz ama yinede kaşığım kırılmasın

@serhat fırat
Bende taşıyıcı var sana katılmak isterim Orhangaziye kadar AMA yarın yada öteki gün ciddiyetimiz anlamak için görüşüp tanışalım
Bakırköyde benim dükkan var yolun düşerse beklerim yada neresi olursa Tel:0532 263 44 79

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Raif Korkmaz
Sen niye kaytarıyorsun kardeşim ben seni halatla çekerim olmadı hasip ekimize çeker.
Çok rica edicem katıl,Mustafa hocam organı
ize etmişse tur güzel olur inanıyorum, basamadığımız yerde alır elimize gideriz beninlemisin kanka?...

@Levent_K
Levent bu mesajında demek istediğin sen arabanla gelip yanınada kişi mi alıyorsun
Recep abide arabasıyla geliyormuş ee etti 3 araba hatta floryadan gelen arkadaş da var arabasılyla (ilkerin münübüs olayı hariç a galiba paralı tur diye pek dikkate alınmadı) bence arabayla gelmek isteyenlerin listesini yapalım

Arabyla Orhangazi yapıp tura katılmak isteyenler
anladığıım kadarıyla
1.Hamdi
2.Levent
3.Raif
4. floryada ki arkadaş
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Lütfen listeye isminizi ekleyin benim isimlerini yazdığım arkadaşlar da şu(X) işareti isimlerinin yanına koysunlar.

Allahdan mani çıkmaz ise hafta sonu göl kenarındayız

• Beğen
@serhat fırat
Veli efendi hipodrumunun karşısında tamaş wolvagen bayii arka sokağı
aksu osmaniye yolu No:10/c İBSAND Mantolama

• Beğen
27.03.2011 İznik köfte yeme turu (akşam dönüş)
Arabayla Orhangaziye
11:00 da orada olurlar. yalova grubunu beklerler
1.Hamdi
2.Levent
3.Raif
4.serhat floryadan
5.serhatın arkadaşı
6.

08:30 da yenikapı iDO hareket yalovadan 09:45de hareket edenler. topçular grubunu beklerler
1. mustafa
2.recep (köfteci)
3. Ural
4.

topçular grubu
1.Hasip
2.Onur

kurallar...
zaten belli. ekip geride bırakılmaz vs vs
Gökmen"im gelirse o benim himayemde

dönüş
(link)