@mustafa akman
Hadi artık kamp planına başalayalım nereye ne zaman gidiyoruz kampı şehitliğe yakın bir yerdemi yapalım
Hadi ama çok yattık göbek bağlıyacam
Abi nerdeyse nisan ayı geldi ama malesef havalar hala ısınmadı hele biraz güneş yüzünü göstersin yaparız bişeyler, ama o zamana kadar benim bir fikrim geldi Mesela halı saha maçı yapsak yada mesela yarın akşam bi havuz-sauna sefası yapsak???
selimpaşa ya araçla,
araçları bırakıp karaburun
55 km.
sabah 9.00-12.00 yol
12.00-14.30 aylaklık zamanı
ıslık çal, yürü, ye, iç, gez, fotoğraf çek, falan filan
sıkılınca döneriz...
bana uyarda neden Selimpaşadan...?????????
bilmediğim için soruyorum.....
ilginç hmmm olabilir....ben Selimpaşayada çevirerek giderim diyeceğim 07:30 gibi yola çıkarım...ok ben varım...
selimpaşa neden?
ev var orda, araçları rahatça bırakıp hazırlanabiliriz, kahvaltı edebilirz.
hem de istanbul un enayi trafiğinden sıyrılmış oluruz. keyifle pedallamak dururken trafikte boğuşmayalım, egsoz dumanı çekmeyelim diye...
bu kadar sert bir açıklama beklemiyordum abi sen burada böyle yaparsan turda bizi yersin...
maazaallah turda senin şekerinin düştüğünü hayal bile edmiyorum....
gerçi geçen yarışta çok mazbuttun ben öyle değilim turlarda çok asabi oluyorum...
neyse şaka bi yana ben yabancıların evinde kahvaltı etmem, bayan olan eve girmem, v.s....kurallarım vardır....
yolda bi yerlerde karşılaşırız.....
İznik olursa araç şart ( en azından sizin için ) gölün çevresi 120km civarı...
ben Eskihisardan Topçulara geçerim Bursa yolundaki rampayı çıkmak isterim...İznikte buluşuruz köfteleri yer devam ederiz... İznik tarihi bir mekan ayrıca...
Sapanca için henüz erken olabilir...orayı konaklamalı yaparız.
ayrıca repartuara Sülüklü gölüde alalım diyorum...
bu sezon A.Y.P.G paso göllerin etrafında dönecek....
Allah Kabenin etrafında da dönmeyi nasip etsin inşallah.....: